ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: ATP Tour
onaj volej fuli za 30 :15 mescini....sad bi mogo poet rebrak
e ne vjerujem hahahaha
e ne vjerujem hahahaha
Samo testira njegove chokerske sposobnosti. Ide ovo u tiebreak.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
E moj Rafa. K'o da preko neke stvari igraš.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Ferrer skinuo gaće, ali samo da naguzi Nadala.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bitno da je skino a sad ko ce koga guzit nije bitno

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Drži je u igri Rafa, samo je drži, nema onaj mentalni kapacitet da kapariše taj napon.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
e **** formance..
mozda je i bolje ha ?
znam da ga ti ne volis (mislim na Davida) al sta je tu je
haha

znam da ga ti ne volis (mislim na Davida) al sta je tu je

Zasluženo. Valjda Rafa dođe sebi do Londona.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tako je! Bravo majstore! Idemo Ferrer do titule, zasluzi si jos jednu. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Postavlja se pitanje zašto uvijek ne igra ovako.
Ovo je previše za @formancea, razumijem ga.

Opljačkali nam DelPa.Juan Martin del Potro was robbed of the item he values when travelling from Paris to London for the Barclays ATP World Tour Finals.

-
- Kontakt:
Zato sto je ovo njegov maximum maximuma koji njegov kalibar igraca ne moze drzati 2-3 meca zaredom a kamo li 2-3 turnira ili sezonuClaus je napisao/la:Postavlja se pitanje zašto uvijek ne igra ovako.
Opljačkali nam DelPa.Juan Martin del Potro was robbed of the item he values when travelling from Paris to London for the Barclays ATP World Tour Finals.

Rafa je puno grijesio, cistih udaraca,forehanda pogotovo...doduse nisam se nadao da ce nakon brejka opet izgubit servis..Ferrer zasluzeno

Ma bolje ba, inače bi mu sutra slijedile batine slične onima iz Pariza 2007 godine.samosarajvo je napisao/la:e **** formance.. mozda je i bolje ha ?

Ferrer dobio. Ne vjerujem.

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ali može biti hrabriji i ofanzivniji. Isto ono što često zamjeramo Murrayju.
@formance, niz se nastavlja. Poslije Nalbandijana, Haasa... na red je došao Nadal. Nemoj samo za Rogera, živ bio, dosta nam je i ovog belaja.
@formance, niz se nastavlja. Poslije Nalbandijana, Haasa... na red je došao Nadal. Nemoj samo za Rogera, živ bio, dosta nam je i ovog belaja.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@formance ni slucajno ne navijaj za Rogera 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ništa, odoh se ja posvetiti nekim drugim sportovima. Za koji mjesec očekujte detaljne analize na temi 'Boćanje'.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Haj na F1 podforum, tamo su rasprave samo takve. 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajd ovih 2-3 dana navijaj za Becka, mozda Dzumhur i pobjediformance je napisao/la:Ništa, odoh se ja posvetiti nekim drugim sportovima. Za koji mjesec očekujte detaljne analize na temi 'Boćanje'.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
@Claus
Previše esktremno, a i konkurencija je žestoka. Ne bih se mogao tako brzo prilagoditi i istaknuti, trebala bi mi godina.
Ne mogu ja to tako raditi, moram s nijetom navijati za nekoga, ako nema nijjeta i onog osjećaja nakon poraza, kad bi sebi najradije oči izvadio, ništa od toga
Previše esktremno, a i konkurencija je žestoka. Ne bih se mogao tako brzo prilagoditi i istaknuti, trebala bi mi godina.

Ne mogu ja to tako raditi, moram s nijetom navijati za nekoga, ako nema nijjeta i onog osjećaja nakon poraza, kad bi sebi najradije oči izvadio, ništa od toga
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Šalim se ja malo, samo ti nastavi s tenisom. Porazi su sastavni dio sporta, makar se radilo o porazu Rafe od Ferrera. 

Smlatit će on njega u Londonu, napunit će ga spinovima ko božičnu ćurku.
Feđa protiv Novaka u utorak.

Feđa protiv Novaka u utorak.

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.