johnnyHZ je napisao/la:+e drago mi je da si to uocio.. kod cire su nasi reprezentativci pijancili po sarajevu i poznatim kaicima dan ili dva pred tekmu snimale se reklame i tako to.... u hotele ulazio ko je htio i slikao se ko je htio...nadam se ( a znam da hoce ) da ce pape to ukinuti jer nesto slabo cujem da zvjezdice nase dernece i oiju kad su u njemackoj i u drugim zemljama nego dolazak na okupljanje repke koriste za svoje proovode...
kongo nepricaj mi o patriotizmu jarane to me JEDE majke mi moje...ja sam u sarajevu proveo cijeli rat 5 granat mi je pred nos palo (tri idirektno u kucu i dvije ispred) prezivio granatiranja snajpere 25 mi je godina neam posla a nikada nisam pomislio ruzno o bosni i hercegovini i nebih je ni u najvecem zlu napustio...iako sam svjestan sta znacu zivot ovdje a sta zivot van bih,.....valjda ja prvi imam pravo da kazem neesto o patriotizmu ha??
i mene boli neka stvar sto pape nije gledao repku(a gledao je) jer je osim na tv-u nisam gledao ni ja!!!!!!
i necu vjerovatno dok se neke stvari u savezu ne pokrenu a papeta nece moci vrtiti kao ciru jer pape nije lik koji voli mutnje radnje za sitne pare......
kaze barbarez nije dokazao da je los a pape je dokazao da je los???
e pa pape je sa svakim klubom kojeg je vodio napravio rezultate kojiima se nijedan klub nije ni nadao da bi onda prodao igrace i ovcekivao opet isto.....i zbog toga je on napustao klubove....a imao je itekako dobre rezutate....
sve u svemu nepodnosim ovaj nas primitivizam i nemogu da shvatim a neko bez ikakvih argumenata piseLOS TRENER LOSA OSOBA LOSE IZJAVE GUP.....halo pa nije ciro pa da lozi narod preko tv-a nego je oPAPE covjek koji ne visi na tv-u nego radi svoj posao..i ferguson je imao dosta lapsusa i losih izjava( smijesnih) ali je jedan od najvecih svih vremena...jer to dokazuje na terenu a ne u novinaman
Kao prvo nisam nikad imao nista lijepo reci ni o Ciri Blazevicu, dok su ga 90% raje ovdje dizali u nebesa. Protiv Susica nemam nista, on je legenda fudbala al' sve sto mu zamjeram za sada su njegove izjave. Za sve ostalo vidjet cemo kasnije, al' da je on tako dobar trener imao bih posao.Nego je krao Bogu dane u Parizu, i lizao dupe da bude trener PSG-a, a ovi ga ni pogledali nisu.
Sada da se osvrnem malo na zivljenje u BIH i patriotizam. Po tvom ako neko zivi vani ne smije biti patriota, jer kao eto POBJEGAO JE.Daj molim te ! I ja sam dole bio cijeli rat, zapalili mi kucu, i 1999 nas istjerali iz stana kojeg je opstina morala vratiti Hrvatu koji je za vrijeme rata negdje zbrisao. I meni je sada 25 godina, al sta je moj stari trebao da radi ? Bio je u armiji.....mi od BIH ne trazimo nista, cak sto vise mi ulazemo u nju, redovno posjecujemo. Kupujemo kuce, stanove ( mislim na dijasporu)......i ako imamo pravo na bilo sta u tudjini jeste da volimo i cuvamo svoju tradiciju. Da budemo i patrioti, da ne zaboravljamo ko smo i sta smo.
Po tvom mi bih svi trebali se odreci BIH, jel da ? Pa ako cemo tako kralju, reci to onda i prvom Susicu,Barbarezu,Ibisevicu,Pjanicu,Salihovicu i mnogim drugima. Reci navijacima.......DIJASPORA JE JEDINA SVIJETLA TACKA BIH, da nije nas BIH na sportskom polju bi bila 90% SLABIJA.
Pogledaj Premier Ligu, mozda za nijansu bi bila bolja reprezentacija BIH.