FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Sutra protiv Orašja koje nije ni malo naivno, mada njihov najveći problem je što mi nemamo više pravo ni na X kod kuće.
Ništa X, samo pobjeda. Mislim da nemamo suspendovanih od strane saveza (ne znam šta je sa internom suspenzijom Jaranovića,jel izglađeno), znači u punom sastavu po jedan go! Svakako više i ne znaju dati,jbg.Casp3r je napisao/la:Sutra protiv Orašja koje nije ni malo naivno, mada njihov najveći problem je što mi nemamo više pravo ni na X kod kuće.
Kod gostiju suspendovan Lukačević.
Kao što reče moj drug Zlaja koji je pogodio da je u 15. sekundi Begović postigao gol (od gola do gola) za Stoke, ima sutra da razvalimo Orašje 1-0, pa valjda pogodi i ovo drugo. 
Jareta nema na spisku, ostali su svi konkurentni, mislim da će sastav koji je istrčao u Kaknju početi i sutrašnju utakmicu.
Ako se mene pita, 2-0 za nas Pema i Joge po jedan gol za mir u kući, ali ja inače pogađam naše rezultate koliko i Džana golove u prvih 11 kola tako da...

Jareta nema na spisku, ostali su svi konkurentni, mislim da će sastav koji je istrčao u Kaknju početi i sutrašnju utakmicu.
Ako se mene pita, 2-0 za nas Pema i Joge po jedan gol za mir u kući, ali ja inače pogađam naše rezultate koliko i Džana golove u prvih 11 kola tako da...

Nisam siguran da možemo do 9 boba do kraja, al i sa 6 uz dvije pobjede od 1-0 ja bi bio zadovoljan. A onda pokušat safatat bar 8 vrhunskih igrača (12-13 bi bilo previše) i laganini odigrat na proljeće
Pema je tvoj ljubimac al ga ne mogu nikako. Džane mi je pravo žao što ga ne ide, meni pravo drag igrač. valjda sutra probije led za vrijednu pobjedu

Pema je tvoj ljubimac al ga ne mogu nikako. Džane mi je pravo žao što ga ne ide, meni pravo drag igrač. valjda sutra probije led za vrijednu pobjedu
Ma daleko do toga da mi je Pema ljubimac, ali po onom što je kod kuće pruženo, najkonkretniji je, nije ubjedljivo najkonkretniji, ali je za nijansu bliži tome od ostatka, isto kao i činjenica da Joge igra najkompletnije. A Džana je fin momak, njega kad krene krenut' će i nas, prošle sezone je to bilo protiv Krajine (dao prve golove, prva naša pobjeda sa više od 1 gola razlike).
Simbolično ili ne, prošle sezone smo s Krajinom igrali u 12 kolu (eh jesam se smrznuo). Sutra je 12 kolo, red je da Dzanu krene. kako bi se iznenadili kad bi dali više od jednog gola, to bi bilo narodno veselje.Popio bi i ja jednu ljutu, a nisam od mladalačkih dana 

-
- Kontakt:
Ja sam klanjo dva dodatna rekjata sa zeljom da taj junac vise nikad ne zaigra na josiku, barem ne u dresu Radnickog. Aminstudeni je napisao/la:Ništa X, samo pobjeda. Mislim da nemamo suspendovanih od strane saveza (ne znam šta je sa internom suspenzijom Jaranovića,jel izglađeno), znači u punom sastavu po jedan go! Svakako više i ne znaju dati,jbg.Casp3r je napisao/la:Sutra protiv Orašja koje nije ni malo naivno, mada njihov najveći problem je što mi nemamo više pravo ni na X kod kuće.
Kod gostiju suspendovan Lukačević.
haha, dobar dobar... prošla me ljutnja na Jareta, pustio bi ga opet da igra... samo nek ga Darko našamara prije izlaska na teren.
jbg sad skonta da sutra radim pa nemogu na tekmu. eh a baš mi je falila ta doza nerviranja, sad mi život nema smisla. Bude li kakve pobjede sa više od gola razlike, stvarno ću se naljutit
jbg sad skonta da sutra radim pa nemogu na tekmu. eh a baš mi je falila ta doza nerviranja, sad mi život nema smisla. Bude li kakve pobjede sa više od gola razlike, stvarno ću se naljutit
-
- Kontakt:
Nadam se sutra boljoj igri i pobjedi od 1:0.
Slabo smo i na forumu aktivni, a tako je, čini mi se u i oko kluba.
I što se tiče navijača i svega ostalog, da li je to zbog rezultata ili se velika većina zasitila ovog.
Ja jedva čekam da na Jošiku opet bude atmosfera kao što je bila prošle sezone protiv Viteza, Kaknja, Slobode, Gračanice... Al biće tog tek kada ambicije kluba budu PL i kada se još ljudi uključi u razvoj i unapređenje kluba.
Slabo smo i na forumu aktivni, a tako je, čini mi se u i oko kluba.
I što se tiče navijača i svega ostalog, da li je to zbog rezultata ili se velika većina zasitila ovog.
Ja jedva čekam da na Jošiku opet bude atmosfera kao što je bila prošle sezone protiv Viteza, Kaknja, Slobode, Gračanice... Al biće tog tek kada ambicije kluba budu PL i kada se još ljudi uključi u razvoj i unapređenje kluba.
Takav je mentalitet kod nas. kada ide dobro, svi su tu ali čim malo uspori posjeta se smanji. tako se moglo i očekivat,ljudi očekuju da se igra kao što to rade oni na TVu. posjetu ubiše arene i sportklubovi, vidi vremena napolju, bolje ostat u toploj sobi i gledat pravu tekmu.
Čak bi i igranje par sezona na visokom nivou dovelo do smanjenja posjete. Dokaz ti je Željo, zadnjih sezona su prekucali ligu a posjeta im se smanjivala konstantno.
Čak bi i igranje par sezona na visokom nivou dovelo do smanjenja posjete. Dokaz ti je Željo, zadnjih sezona su prekucali ligu a posjeta im se smanjivala konstantno.
-
- Kontakt:
Ma najbolje je igrati toplo-hladno, zato sutra idemo na pobjedu, iskoristit kiks Jedinstva i najaviti borbu za Premijer ligu, kupiti sljedeću u gostima i onda sa euforijom dočekati narednog protivnika na Jošiku. 

52min radnicki vodi 2-0.
55min Dzanic za 3-0
Ponovo 12. kolo donosi prvu pobjedu veću od +1, pnovo u 12. kolu Džana postiže prvi i drugi gol u sezoni.
Joge pogodio sjajno glavom.
Mali Aljukić strašan potencijal... izvješće nešto kasnije.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Joge pogodio sjajno glavom.
Mali Aljukić strašan potencijal... izvješće nešto kasnije.
Odgledao drugo poluvrijeme, odlično su stajali kao ekipa. Bitno je da je Džana pročepio, sad samo da nastavi ovako. Ritam pao sa izmjenama, al u momcima ima potencijala definitivno. sad je samo pitanje do kada će ostati u klubu.
Zašto je Darko isključen, prije početka drugog je otišao na istok?
Zašto je Darko isključen, prije početka drugog je otišao na istok?
-
- Kontakt:
Za razliku od prošlih utakmica kući, danas smo odlično odigrali, bilo je finih pasova i akcija što do sada nije bio slučaj, ovako da smo igrali, pobjedili bi i Jedinstvo i Gošk kući, u to sam siguran, nadam se da ćemo nastavit ovim tempom i tražiti mjestu u gornjem dijelu tabele.
Džanić danas odličan, dosta bolji od Jaranovića na toj poziciji, ne tuši i odma ide prema golu.
Joge je strašan igrač, naš najbolji igrač.
Juka danas bez greške, odličan tokom cijele utakmice.
Šuba i Giga solidni.
Pema i Jaha odradili posao.
Čejvan je griješio ali s obzirom da nije on za veze, oprostit ćemo mu.
Redža nije ništa pokazao, a daleko od toga nije ni Mace.
Džanić danas odličan, dosta bolji od Jaranovića na toj poziciji, ne tuši i odma ide prema golu.
Joge je strašan igrač, naš najbolji igrač.
Juka danas bez greške, odličan tokom cijele utakmice.
Šuba i Giga solidni.
Pema i Jaha odradili posao.
Čejvan je griješio ali s obzirom da nije on za veze, oprostit ćemo mu.
Redža nije ništa pokazao, a daleko od toga nije ni Mace.
Darko je primio "metak" za ekipu, obzirom da su gosti krenuli na pauzi na glavnog da vrše pritisak, a obzirom da čovjek se ne drži nikakvog kriterijuma vjerojatno bi podlegao lritisku i vadio bi se u drugom poluvremenu. Vojo je to spriječio, naravno to je koštalo, ali nije ga to spriječilo ni 1% da vodi ekipu sa druge strane stadiona. ..
U odloženom prenosu ćete vjerovatno od sutra moći pogledati utakmicu u cijelosti. 

- indijanac1989
- Kontakt:
Na proljece ispratiti Maceta, Redzica i momka koji je dosao iz Puracica, ne mogu se sjetiti imena, mislim da ga zovu Elo, Dzanica i Jaranovica ostaviti i dovesti jos neke provjerene napadace... Jare je vec dugo vremena jedini igrac koji moze donijeti prevagu u napadu, samo sto to ovdje mnogi zaboravljaju, posebno su ga docekali na noz nakon utakmice protiv Gabele, a niko ne vidi to sto posle 70e minute igraci ne mogu meda, dusa im na nos izlazi, dok jedini Jare uzme loptu i opali po sprintu, nisam ja ovdje njegov zastitnik, slazem se da ga treba malo i na zemlju spustiti, medjutim, Dzanic i Jaranovic su nam jedine radilice u napadu i treba ih po svaku cijenu zadrzati i motivisati.
Bekric da smrsa par kilograma podhitno, inace dobar nam je i Mujagic, bori se mali i vidi se da zna s loptom.
Subica vratiti na stopersku poziciju makar to znacilo i da igramo s 3-5-2 formacijom, jer realno nije u stanju da igra bekovsku poziciju, treba nam neko okretniji i prodorniji definitivno.
Skrenuo bi paznju i na malog Hasanovica (Dzemo !?), momak zasluzuje da igra u prvoj postavi, vidi se da ima kvaliteta i mogao bi nam biti od koristi kada je u pitanju pozicija desnog krila.
Idemo s Bozijom pomoci uzeti sto vise bodova do proljeca i onda pripremiti ekipu sto je bolje moguce,prvenstveno mislim na fizicku spremu jer ovo sad sto je Crnka uradio je presmijesno.
Bekric da smrsa par kilograma podhitno, inace dobar nam je i Mujagic, bori se mali i vidi se da zna s loptom.
Subica vratiti na stopersku poziciju makar to znacilo i da igramo s 3-5-2 formacijom, jer realno nije u stanju da igra bekovsku poziciju, treba nam neko okretniji i prodorniji definitivno.
Skrenuo bi paznju i na malog Hasanovica (Dzemo !?), momak zasluzuje da igra u prvoj postavi, vidi se da ima kvaliteta i mogao bi nam biti od koristi kada je u pitanju pozicija desnog krila.
Idemo s Bozijom pomoci uzeti sto vise bodova do proljeca i onda pripremiti ekipu sto je bolje moguce,prvenstveno mislim na fizicku spremu jer ovo sad sto je Crnka uradio je presmijesno.
-
- Kontakt:
Probat zadrzat kostur ekipe u vidu Lugija Jogeta Jahe i Dzane i i dat sansu ovim omladincima.naravno racunam tu i kapitena. Na polusezoni otjerat ˝napadace˝ i probat dovest 5-6 igraca fakticki na probu tih 6 mjeseci za slijedecu sezonu. I onda ako uspijemo zadrzat gore nabrojane i da se djeca dokazu plus eventualna pojacanja na zimu i na ljeto mozda uspijemo napravit ekipu kao Rudar K tj da se moze ako se hoce i na PL ic.
Ono sto govorim vec duze vrijeme se pokazalo juce. Odstranjivanjem tumora iz ekipe momci igraju rasterecenije ljepse vise se dodaju manje se svadjaju medjusobno.
Ono sto govorim vec duze vrijeme se pokazalo juce. Odstranjivanjem tumora iz ekipe momci igraju rasterecenije ljepse vise se dodaju manje se svadjaju medjusobno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.