FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 02 nov 2013, 17:32

Ako se i za koga danas može reći da je odigrao bolje od ostalih to su Nezić, Pršeš i Mićo. Ostali su katastrofa, i Čejvan je bio dobar standardno naravno. Ostali su ko da je neko pustio kokoši na teren, il' one kerove što svaki put ulaze kod sjeverne. Žalosno je eto što se Neza povrijedi, i to ligamenti odoše. Jest i to da nam je 5 igrača, ali ovo je odron stvarno.
Smajila ne treba ni komentarisat, eto kako neko napisa da je Azmir rekao da je završio trener svoje, nadam se da je to prava informacija, nadam se da će otići i ostala ekipa sa Smajilom nisu ni oni puno bolji u svom poslu. Vidi se i na navijačima koliko znače oni porazi, prejadno, jedva čekam pauzu da se vidi na čemu smo.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 nov 2013, 17:36

Kompletnom strucnom stabu dati jos nocas otkaz, onemoguciti im da naprave jos vecu stetu klubu, jer im je obraz dzon da sami odu.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 02 nov 2013, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 nov 2013, 17:37

Pršeš :lol: ne spominji ga majke ti, pomislit' ću da ti dođe familije
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 nov 2013, 17:40

Ima li ovog Joksimovica da smu amerikanac spomene tu nasu cuvenu dijecu koja se dnaas provlace po nasoj Slobodi?.. dace bog da nikad ovi sto ih sad imamo nece nas vodit kroz PL u buducnosti..mi trebamo provjerene igrace, a ne ne ovu dijecu sto danas imamo..nisu oni nasa dijeca tipa Jogeta,Grade,Tareta,Covica,Bekica Mesanovica, Kasapovica,Lemesica i td.. a sad su dobili prliku kad smo kartonirani da pokazu sta mopgu, odnosno sta ustvari nisu u stanju da urade za svoj klub
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 02 nov 2013, 17:40

JTS je napisao/la:Pršeš :lol: ne spominji ga majke ti, pomislit' ću da ti dođe familije
Ma nisu ni ovi bili dobri, al su bili bolji od ostalih :mrgreen: Barem je momak pokušavao nešto, i nije gubio lopte, kao onaj Fejzić brat bratu ne znam opis za njega, frajer nije imao jedan tačan pas i još promaši čistu situaciju u 16m.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 nov 2013, 17:42

još smo dobro prošli, mimo gola su ljudi fulali još tri čiste šanse
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 nov 2013, 17:43

sa tscno su i sudije znale sta e uradi zadnja dva kola pa te ubiju kartonima da dodjes u tu situaciju da ti moras zavisiti od ovih igraca sa kojim si danas igrao.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 nov 2013, 17:44

fukaratz je napisao/la:prenosim Azmirove rijeci: napokon smo dobili podrsku opcine Tuzla, u ponedjeljak Jasmin i vijecnici odrzavaju sastanak na stadionu i tek sad je dogovoreno da cilj bude premijer liga! opcina Tuzla transu FK Slobodi povecala za 100% tako da sada Sloboda od opcine dobija 15000 mjesecno! barem nesto pozitivno, i jos nesto je rekao a to je da dovodi kompletnu novu ekipu i trenere! barem se nesto pozitivno izrodilo iz svega ovoga al ostaje zal za 3 boda kojim bi bili jako blizu vrha
Ljudi, uozbiljite se, nije ništa gotovo. ;)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 nov 2013, 17:49

Claus je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:prenosim Azmirove rijeci: napokon smo dobili podrsku opcine Tuzla, u ponedjeljak Jasmin i vijecnici odrzavaju sastanak na stadionu i tek sad je dogovoreno da cilj bude premijer liga! opcina Tuzla transu FK Slobodi povecala za 100% tako da sada Sloboda od opcine dobija 15000 mjesecno! barem nesto pozitivno, i jos nesto je rekao a to je da dovodi kompletnu novu ekipu i trenere! barem se nesto pozitivno izrodilo iz svega ovoga al ostaje zal za 3 boda kojim bi bili jako blizu vrha
pa sta tt meni pricas da se uozbiljim sto nisi ceko s nama sat vremena ispred stadiona! na polusezoni lete i Karic i Deda i Kunosic to je sigurno! Azmir nas je kulturno zamolio za strpljenje i dobit ce ga!
Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 nov 2013, 17:51

SaltCityAttack je napisao/la:Ima li ovog Joksimovica da smu amerikanac spomene tu nasu cuvenu dijecu koja se dnaas provlace po nasoj Slobodi?.. dace bog da nikad ovi sto ih sad imamo nece nas vodit kroz PL u buducnosti..mi trebamo provjerene igrace, a ne ne ovu dijecu sto danas imamo..nisu oni nasa dijeca tipa Jogeta,Grade,Tareta,Covica,Bekica Mesanovica, Kasapovica,Lemesica i td.. a sad su dobili prliku kad smo kartonirani da pokazu sta mopgu, odnosno sta ustvari nisu u stanju da urade za svoj klub
Vjeruj mi, jedan los trener moze da upropasti puno bolje igrace nego sto su ovi momci, iz aviona se vidi da momci igraju u teskom grcu, da su totalno psihicki nepripremljeni, nije moguce da igraci neznaju dodati jedan drugome loptu na dva metra...ocigledno je da su isprepadani od nekoga ili necega...zaista nemam namjeru nikome pametovati, vidim da zaista volis Slobodu...pozzzz

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 nov 2013, 17:52

fukaratz je napisao/la:
Claus je napisao/la:
pa sta tt meni pricas da se uozbiljim sto nisi ceko s nama sat vremena ispred stadiona! na polusezoni lete i Karic i Deda i Kunosic to je sigurno! Azmir nas je kulturno zamolio za strpljenje i dobit ce ga!
Govorim općenito, tebe sam citirao radi Azmirove poruke. Nemojte gubit živce bez veze, barem je onaj kvazitrener napustio klub. ;)

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 nov 2013, 18:04

A moji tuzlaci gdje danas da kiksate kad je i Jedinstvo :roll: nema predaje. Sretno u nastavku sezone
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 nov 2013, 18:05

Reko je jos da je budzet za dovodenje igraca bio 0KM, opstina ih je bila zezala i nije bilo podrske i para, zatoje samo dovodio igrace koji ce igrati za platu 800KM, zamolio je Fukare da ne prave incidente i da imao strpljena jer se je opstina tek sad ukljucila, ako nekim sranjem njemu ogadimo posao i digne ruke, jos lakse ce opstina dici ruke, i rekoa je da ce se tad klub ugasiti. Zato je sve molio da budu fini ko i dosad, a da ce se cuti sta ce uraditi. Kaze da je imao mitraljez sve bi igrace pobio i struku jednog po jednog toliko se naljutio, i jedino kaze dobro je sto je i Jedinstvo izgubilo, i najvaznije je ostati na -5 do kraja polusezone, jer da smo sad na -8 po njegovim rijecima bilo bi to nemoguce stici i odustalo bi se od Pl. Nista braco strpimo se ova tri kola i molimo Boga samo da ostane -5, jedino ce smjeniti smajla ako nademo trenera koji ce za 800KM voditi Slobodu i nista ne mijenja do polusezone moli za strpljenje, sad nam je samo cekati polusezonu, rekao je da ce svi navalciti odakle mogu iz opstine samo da Sloboda ude, zato ce biti i vijecnici u ponedeljak na stadionu. Smajle nezz kako cu ga jos tri kola istrpiti, pogotov sto je u kobiju policije pobjegao sa stadiona,a igrace gurno pred navijace, smece jedno da Bog da crko.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 02 nov 2013, 18:08

Znači Karić ipak ostaje? Prema prvim komentarima nakon utakmice učini mi se da je koliko danas dobio nogu.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 nov 2013, 18:17

Casp3r je napisao/la:Znači Karić ipak ostaje? Prema prvim komentarima nakon utakmice učini mi se da je koliko danas dobio nogu.
Ova tri kola, i sve je isto do kraja poluszone, kad opstina pocne davat vecu transu i podrsku krenuce rekonstrukcije, za sad trazi strpljenje, i rekao je otvoreno nadite nekog ko ce za 800KM voditi Slobodu ovo do kraja i samo nek se taj neko Azmiru javi, Galin je otisao jer nije htio platu 500KM, takoder i Hadzic je otisao zbog smanjenja plate

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 nov 2013, 18:19

Casp3r je napisao/la:Znači Karić ipak ostaje? Prema prvim komentarima nakon utakmice učini mi se da je koliko danas dobio nogu.
Azmir je jasno i glasno rekao da ce otpustit OVO...i to odmah danas....neznam odkud sada do kraja polusezone ...ako ostane i ova 3 kola j.e.b.a.t cu mu sve zivo od 1 do 90 minute..bas kao i danas...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 nov 2013, 18:21

staragarda je napisao/la:
Azmir je jasno i glasno rekao da ce otpustit OVO...i to odmah danas....neznam odkud sada do kraja polusezone ...ako ostane i ova 3 kola j.e.b.a.t cu mu sve zivo od 1 do 90 minute..bas kao i danas...
Ja ga tako nerazumi, a pratio sam sta prica

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 nov 2013, 18:28

Ako Azmir iskreno tako misli, trenera moze naci, mada mislim da zeli ovog zadrzati. Ima ljudi koji vole Slobodu i koji bi je vodili i besplatno do kraja polusezone, nek se Azmir malo bolje raspita....

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 nov 2013, 18:36

Skver je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Ima li ovog Joksimovica da smu amerikanac spomene tu nasu cuvenu dijecu koja se dnaas provlace po nasoj Slobodi?.. dace bog da nikad ovi sto ih sad imamo nece nas vodit kroz PL u buducnosti..mi trebamo provjerene igrace, a ne ne ovu dijecu sto danas imamo..nisu oni nasa dijeca tipa Jogeta,Grade,Tareta,Covica,Bekica Mesanovica, Kasapovica,Lemesica i td.. a sad su dobili prliku kad smo kartonirani da pokazu sta mopgu, odnosno sta ustvari nisu u stanju da urade za svoj klub
Vjeruj mi, jedan los trener moze da upropasti puno bolje igrace nego sto su ovi momci, iz aviona se vidi da momci igraju u teskom grcu, da su totalno psihicki nepripremljeni, nije moguce da igraci neznaju dodati jedan drugome loptu na dva metra...ocigledno je da su isprepadani od nekoga ili necega...zaista nemam namjeru nikome pametovati, vidim da zaista volis Slobodu...pozzzz
Sto se tice ovih igraca (izuzetak su dva-tri) treba ih zaljepiti onom trakom po dvojicu i staviti AKCIJA, ROBA SA ISTEKOM DATUMA. Prodati ih u rudnik Kreka.
Ne moze biti da igrac loptom ne moze pogoditi prostor od 15m.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 nov 2013, 18:38

Ko zeli da trenira Slobodu za 800KM, a da je neki sto zna, Slobodno nek se javi Azmiru il neka ga neko Azmiru preporuci, :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 14 gostiju.