ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Bice cudo ako Roger izvuce ovo sada,bas se vidi na cemu je najvise izgubio tokom godina.Set i break prednosti bi nekada znacio kraj.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bojim se da je to to, nema on snage da se vrati vise 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
SAM SI MU DAO MEČ! Sam ti jebla te glava luda !!!! u svakom gemu napravi grešku iz FHA u ključnom momentu..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Upravo tako! Nole zahvali se Federeru sto ces pobjedit, on ti je dao pobjeduAA23 je napisao/la:SAM SI MU DAO MEČ! Sam ti jebla te glava luda !!!! u svakom gemu napravi grešku iz FHA u ključnom momentu..

Pogodi neke teske udarce i kad je najpotrebnije zicer zakuca u mrezu

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Poklanjaju i jedan i drugi.
Djokovic returnira brutalno i to za sada donosi prevagu.
Djokovic returnira brutalno i to za sada donosi prevagu.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Roger previše žuri, prvi poen ide serve and volley i zijani poen u kojem Djokovic nije ubacio prvi servis.. I onda ovaj krene ubacivati i zijani gem..
Strašan poen ali Roger kao da se zajebaje.
Strašan poen ali Roger kao da se zajebaje.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Federer svojim glupiranjem gubi jos jedan servis 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ovaj federer stvarno neka se povuce vise, od koga on gubi 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ništa, reci hvala Federeru jer je on najviše kriv, svaka čast Novaku što zna koristiti date šanse.. 6 gemova, 10 ključnih grešaka i to kad ne treba..
Šteta.
ALI IMA ON JOS IGRU!
Šteta.
ALI IMA ON JOS IGRU!
U duelima Djokovica i Federera vec 4-5 godina je ista slika.U veci njih,Roger pocne bolje,a Djokovicu je bitno da je samo tu negdje,da previse ne zaostane,jer zna da ce kad tad Federer pasti u igri.A i Roger pokusava nesto spektakularno,kod ovog drugog breaka ga Djokovic lobova i on moze ladno pospremit loptu,a on pokusava nesto kroz noge.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Novace reci hvala Federer na mecu. On ti je dao pobjedu, poklonio ti je break u trecem setu i to je to bilo. Ali, barem, smo vidjeli da moze igrati. U 1. setu je bio dobar i do 1-0 u 2. setu i tad je sve stalo. Steta.
EDIT:
Grupa A:
Nadal, Ferrer, Berdych, Wawrinka
Grupa B
Djokovic, Del Potro, Federer, Gasquet
EDIT:
Grupa A:
Nadal, Ferrer, Berdych, Wawrinka
Grupa B
Djokovic, Del Potro, Federer, Gasquet
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
[youtube][/youtube]
Sve je isto, samo mozga nemaaa...
Otkrili smo da Roger ne može vezati dva velika rivala, tako da je s titulama GOTOVO
[youtube][/youtube]
Sve je isto, samo mozga nemaaa...
Otkrili smo da Roger ne može vezati dva velika rivala, tako da je s titulama GOTOVO

[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Vidi Davida sto se raspucao...ili pak Rafa tankira moguce finale sa Novakom ? 

Rafa redovno pada u ovom dijelu sezone, ali poraz od Davida je ravan katastrofi.samosarajvo je napisao/la:Vidi Davida sto se raspucao...ili pak Rafa tankira moguce finale sa Novakom ?

-
- Kontakt:
Oj Rafe sta fuli za brejk...mogo bi set zbog ovog promasaja izgubit
Dobar Ferrer, Rafa ispod nivoa.
Sad je pitanje kako će David reagovati na nagli Rafin kvalitativni skok u igri u drugom setu ?! Ako ga bude naravno.
Sad je pitanje kako će David reagovati na nagli Rafin kvalitativni skok u igri u drugom setu ?! Ako ga bude naravno.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
Jesi vidio set lopte koju je David iskoristio? Haman pa savrsen defanzivni udarac rafe koji je lagano mogo davidu zavrsit pod nogama, zapravo i jeste ali ni on ne zna kako ga je izvadio...svaka mu cast!formance je napisao/la:Dobar Ferrer, Rafa ispod nivoa.
Tako David mora igrati da bi imao šansu protiv Rafe, ali samo da bi imao šansu. Da bi pobijedio, mora pokazati i mentalnu snagu u ključnim trenucima, a to je nešto što nismo gledali od njega u njihovim međusobnim mečevima. Ko zna da li ćemo i sad ?!
Pitanje je i kontinuiteta naravno. Koliko David može ovako igrati (ovo je njegovih 100%), te koliko će Nadalu trebati da uđe u svoj 'killer' mode. Jer on kad osjeti udarac i namiriše krv protivnika, onda David nema šta tražiti.
Evo, počeo je.
Pitanje je i kontinuiteta naravno. Koliko David može ovako igrati (ovo je njegovih 100%), te koliko će Nadalu trebati da uđe u svoj 'killer' mode. Jer on kad osjeti udarac i namiriše krv protivnika, onda David nema šta tražiti.
Evo, počeo je.

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
4 break lopte neiskoristene 

-
- Kontakt:
kakvi promasaji....
vidjecemo ima li Rafa namjeru da se vraca u ovaj mec uopste
vidjecemo ima li Rafa namjeru da se vraca u ovaj mec uopste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.