Planiram da uzmeme preko BH Telecom do neki 300 ili 400 km

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mozes vratiti na staro sto se tice tog sortiranja,samo procackaj u settings.LenBias je napisao/la:stiglo neko azuriranje za lumiu 920, sada su aplikacije i ostalo poredane po abecedi i pojavio se neki "data sense" koji jos nisam aktivirao tako da iskreno ne znam o cemu se radi, logicno je da je vezano za podatke samo prema imenu
nisam ni znao da i to imaschweinsteiger je napisao/la:Mozes vratiti na staro sto se tice tog sortiranja,samo procackaj u settings.LenBias je napisao/la:stiglo neko azuriranje za lumiu 920, sada su aplikacije i ostalo poredane po abecedi i pojavio se neki "data sense" koji jos nisam aktivirao tako da iskreno ne znam o cemu se radi, logicno je da je vezano za podatke samo prema imenu
De mi reci,kako ti se cine one opcije s kamerom?
Imas ono da slikas nekoliko slika u par sekundi,pa da npr. na prvu sliku ubacis neki element s pete slike,ali je fazon sto se ta opcija koristi za nesto u pokretu,kako su to oni predstavili s bacanjem kosarkaske lopte u kos
Nisam jos imao priliku da to isprobam
Skines s google play aplikaciju "smsko" i rokaj..schweinsteiger je napisao/la:Evo sad se i meni vratilo na stari.anonimni je napisao/la:Kakvog novog, meni sve isto?schweinsteiger je napisao/la:Je li neko zna kako poslati sms s ovog novog bhtelecom portalaŠalješ k'o i ranije, valjda znaš kako je bilo da ti ne pišem sve...
Ja usao prije sat vremena,novi interface skroz,sad sve kao prije.
Vjerovatno mijenjaju portal za mobitele,pa testiraju nesto.
2 godine?neo je napisao/la:A sta ti je cudno? Kokio je taj telefon star?
Ne znam jesi li imao prilike vidjeti kako radi iOS 7 na cetvorki, ali poprilicno uspori telefon. Dzaba sve fensi aplikacije.QUARESMA 18<<< je napisao/la:sve je to do proizvodjača da li ce pustiti update ili ne
ali mene Google muci, dosad su bile price da je Appleu lako sa svojim uredjajima jer ih ima malo, eto iPhone 4 iz 2010 je dobio update na iOS7 i to oficijelni
i Google ima takodjer minimalan broj svojih uredjaja, i dvije godine star GN ne moze dobiti oficijelnu podrsku od samog Googlea
sad se vade na to sto Texas Instruments ne proizvode svoje cipove vise pa zbog toga prestaje podrska
iduce godine i Nexus 4 ceka ista sudbina
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 23 gosta.