Ja ne kapiram samo sto ne date vecu sansu onom Grku, mislim da zasluzuje barem po 15-20 minuta na mecu, strasan potencijaltuzlak1987 je napisao/la:Na koju fintu Bucksi dobise Boston, a gubili na prvo ja otiso leci. A u zadnjoj cetvrtini izgleda neko demoliranje..
Rookie Wolters zbog povrede Knighta igra, a i Ridnour ne igra. On i jeste neka verzija Ridnoura, sinoc 14 poena, 6 ast.
Prva postava izgleda prve dvije ocajna, uzimaju previse lopti, a slab ucinak. Mayo, Sanders, Butler, Ilyasova.
Pachulia kod Drewa izgurao Sandersa, igra 30 minuta. 20 poena, 9 skokova, 2 ukradene, 4 ast, 1 blok. Neko bi rekao klasa![]()
Klupa dobra, Neal (vidi se da je iz SA dosao), Middleton, Henson, Giannis. Ok uglavnom. Mada se ne nadam previse od sezone..Od ocaja do sjaja, sad igraju kao amateri pa onda ih krene cetvrtinu i sve tako
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
aj ne lupaj zivota tiwork je napisao/la:Problem je što rondo u onoj Oklahomi nema koga razigrati. Jedini igrač koji se može razigrati je Durant, da mu naštma neki lagan šut, ali Durant i pored westbrooka uzima oko 25 šuteva, tako da mu West ne krade šuteve. Samo on i Durant u onoj ekipi i imaju nekog ofanzivnog potencijala, ostalo je čista buranija u napadu.

- adriano_leite
- Kontakt:
Zato sto nema u ekipi nekog ko je scorer kao Durant, pa mora sam da preuzima to.Greivis je napisao/la:Naravno da bih prije uzeo boljeg igraca.
Sem toga i tvoj Kyrie je vise tip igraca Russa nego Ronda.
@work, mogao bi Rondo da vrti milion pickova sa Ibakom i da Ibaka ima po 5 ili 6 cistih alley-oopova, kao Paul i Jordan recimo. Imas Lamba koji je jako dobar igrac, ali jednostavno mu ne daju da igra. On bi imao masu otvorenih suteva uz nekog ko je pass first igrac, a itekako ima ofanzivnog potencijala. Njihova rak rana je Perkins i vjerovatno ce ga trejdati, jer im je igrac manje u petorci, vise cak ni defanzivno nije nesto dobar. Imas i Jonesa koji je sve samo ne ofanzivno limitiran. Sefolosha je neko ko moze takodjer pogoditi otvoren sut. Nisu bas oni toliko limitirani, da bi njihov PG uzimao isti broj suteva kao Durant. Greska od samog pocetka je bila dati Hardena, a ostaviti Ibaku i Westbrooka, eh tu su se oni zajebali postenski (kada su se morali odluciti oko ugovora).
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
i russell je odlican defanzivac da se razumemoadriano_leite je napisao/la:Russel je bolji igrac od Ronda, Russel je scorer, Rondo je pass first igrac, znaci totalna razlika u nacinu igre izmedju ta dva igraca. Russel misli da je Durant, pa uzima neke lude suteve, dok Rondo to ni u ludilu ne radi. Rondo bolji defanzivac, Russel ofanzivac. Nemaju ama bas nikakve slicnosti u nacinu igre.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Rondo je bio bolja opcija za Oklahomu od Westbrooka dok je Harden igrao tamo. Sad ni u ludilu.
Pustanje Hardena, iako u pocetku nisam mislio tako, je bio kraj konstantnog uspona Oklahome, i pocetak kraja ove njihove generacije.
Pustanje Hardena, iako u pocetku nisam mislio tako, je bio kraj konstantnog uspona Oklahome, i pocetak kraja ove njihove generacije.
Ma klasika nisu ulozili pare i nema borbe za titulu.Trebali su ostavit Hardena i nac nekog polovnog centra jer Perkins me lici na igraca.
To se desava i Bullsima vazda se stedi.Treba im vec godinama jos jedan scorer posebno SG,al nikad da se ulozi malo vise.Ekipe koje osvajaju i plate igrace puno i to mi se vrati.
To se desava i Bullsima vazda se stedi.Treba im vec godinama jos jedan scorer posebno SG,al nikad da se ulozi malo vise.Ekipe koje osvajaju i plate igrace puno i to mi se vrati.
Pa nisu ga pustili, samo ga nisu mogli zadrzat, lik je odbio max ugovor koji su mu oni mogli dati.Donnie Darko je napisao/la:Rondo je bio bolja opcija za Oklahomu od Westbrooka dok je Harden igrao tamo. Sad ni u ludilu.
Za prvi dio posta se slazem, kakav Rondo, ova OKC zavisi na penitraciji Westbrooka I probijanja odbrana, Rondo ni Rocketsima nebi odgovarao.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Otkud Rondo u priči oko OKC-a, prije će Durant doći u Boston nego Rondo tamo 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Netacno. I da je Harden jos uvijek tu, opet je Westbrook bolja opcija.Donnie Darko je napisao/la:Rondo je bio bolja opcija za Oklahomu od Westbrooka dok je Harden igrao tamo. Sad ni u ludilu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 02 nov 2013, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
+1Donnie Darko je napisao/la:Rondo je bio bolja opcija za Oklahomu od Westbrooka dok je Harden igrao tamo. Sad ni u ludilu.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Sarajevo29
- Kontakt:
http://www.streamhunter.eu/basketball-l ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;gojzerica je napisao/la:Zar je tako teško odgovoriti na pitanje, patim se vamo sa slabim streamovima, jel imate kakav hd?gojzerica je napisao/la:Gdje gledate NBA utakmice?
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Nije on odbio max ugovor nego je tražio max ugovor, a Oklahoma mu nije htjela ponuditi maksimum. Svejedno je bio RFA na kraju sezone.alemsa je napisao/la:Pa nisu ga pustili, samo ga nisu mogli zadrzat, lik je odbio max ugovor koji su mu oni mogli dati.Donnie Darko je napisao/la:Rondo je bio bolja opcija za Oklahomu od Westbrooka dok je Harden igrao tamo. Sad ni u ludilu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mogli su oni njemu dati i max. ugovor da su zeljeli i malo bolje procijenili neke stvari.Prvo su dali superstar ugovore Durantu i Westbrooku,sto je i bilo razumljivo,a onda su dali i Ibaki 10+mil po sezoni(po meni previse),da bi,na kraju,odbili amnestirati Perkinsa,cime su i definitivno zatvorili vrata Hardenu.Jos jedna stvar,koja se malo pominje,a meni izuzetno vazna,je da Durant i RW nisu OKC-u dali nikakav 'popust' prilikom produzivanja ugovora.To je suprotno onome kako se grade i odrzavaju 'velike trojke' u NBA-u.Najbolji primjer za to su 'trojke' SAS i MIA.Nakon toga,meni je bilo sasvim jasno da ce i Harden traziti max. ugovor,jer zasto bi samo on uzeo manje,a pomenuti dvojac ne?Tu mi je i Durant ispao licemjeran,jer stalno pominje nekakvo bratstvo sa Hardenom,a kad je potpisivao ugovor,nije razmisljao o Jamesu ili se naivno nadao da ce on uzeti manje!?Carlo je napisao/la:Nije on odbio max ugovor nego je tražio max ugovor, a Oklahoma mu nije htjela ponuditi maksimum. Svejedno je bio RFA na kraju sezone.alemsa je napisao/la:Pa nisu ga pustili, samo ga nisu mogli zadrzat, lik je odbio max ugovor koji su mu oni mogli dati.Donnie Darko je napisao/la:Rondo je bio bolja opcija za Oklahomu od Westbrooka dok je Harden igrao tamo. Sad ni u ludilu.
Zadnji ugovor prije trade OKC mu je davala 56 miliona, on je trazio 60, njemu su ocigledno 4 miliona napravila veliku razliku, ili je htio da ide? , ni manje ni vise, Harden je bio treca opcija u OKC, plus Ibaka plus SC, izgleda da je i njima 4 miliona znacilo mnogo.NEZALAGANJE je napisao/la: Mogli su oni njemu dati i max. ugovor da su zeljeli i malo bolje procijenili neke stvari.Prvo su dali superstar ugovore Durantu i Westbrooku,sto je i bilo razumljivo,a onda su dali i Ibaki 10+mil po sezoni(po meni previse),da bi,na kraju,odbili amnestirati Perkinsa,cime su i definitivno zatvorili vrata Hardenu.Jos jedna stvar,koja se malo pominje,a meni izuzetno vazna,je da Durant i RW nisu OKC-u dali nikakav 'popust' prilikom produzivanja ugovora.To je suprotno onome kako se grade i odrzavaju 'velike trojke' u NBA-u.Najbolji primjer za to su 'trojke' SAS i MIA.Nakon toga,meni je bilo sasvim jasno da ce i Harden traziti max. ugovor,jer zasto bi samo on uzeo manje,a pomenuti dvojac ne?Tu mi je i Durant ispao licemjeran,jer stalno pominje nekakvo bratstvo sa Hardenom,a kad je potpisivao ugovor,nije razmisljao o Jamesu ili se naivno nadao da ce on uzeti manje!?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nije to stvar tih 4 miliona za Hardena,to je bila stvar njegovog principa...Fakticki su ga obezvrijedili tom ponudom i skoro izjednacili sa Ibakom,a decko je znao svoj talenat!alemsa je napisao/la:Zadnji ugovor prije trade OKC mu je davala 56 miliona, on je trazio 60, njemu su ocigledno 4 miliona napravila veliku razliku, ili je htio da ide? , ni manje ni vise, Harden je bio treca opcija u OKC, plus Ibaka plus SC, izgleda da je i njima 4 miliona znacilo mnogo.NEZALAGANJE je napisao/la: Mogli su oni njemu dati i max. ugovor da su zeljeli i malo bolje procijenili neke stvari.Prvo su dali superstar ugovore Durantu i Westbrooku,sto je i bilo razumljivo,a onda su dali i Ibaki 10+mil po sezoni(po meni previse),da bi,na kraju,odbili amnestirati Perkinsa,cime su i definitivno zatvorili vrata Hardenu.Jos jedna stvar,koja se malo pominje,a meni izuzetno vazna,je da Durant i RW nisu OKC-u dali nikakav 'popust' prilikom produzivanja ugovora.To je suprotno onome kako se grade i odrzavaju 'velike trojke' u NBA-u.Najbolji primjer za to su 'trojke' SAS i MIA.Nakon toga,meni je bilo sasvim jasno da ce i Harden traziti max. ugovor,jer zasto bi samo on uzeo manje,a pomenuti dvojac ne?Tu mi je i Durant ispao licemjeran,jer stalno pominje nekakvo bratstvo sa Hardenom,a kad je potpisivao ugovor,nije razmisljao o Jamesu ili se naivno nadao da ce on uzeti manje!?
Svi jure pare niko se para nece odreci sta vam je ljudi 

ma dobro, ima i tog. Prva ponuda je bila 52, pa su dizali do 56, on je odbio i nisu vise htjeli dizat.NEZALAGANJE je napisao/la: Ma nije to stvar tih 4 miliona za Hardena,to je bila stvar njegovog principa...Fakticki su ga obezvrijedili tom ponudom i skoro izjednacili sa Ibakom,a decko je znao svoj talenat!
Harden je htio svoju ekipu, i nije htio da bude vise treca opcija u OKC, i normalno max ugovore. I niko ga ne moze kriviti za to jer lik vrijedi. Isto tako mislim da su se posteno razislili, i da OKC nije toliko zakivena u trade s obzirom da su dobili Lamba, rijesili se par losih ugovora i Torontov pick. Logicno je bilo da ga tradeju jer nebi matchirali max deal koji bi mu sigurno ponudila neka ekipa tog ljeta.
Logicno je da ne mogu imati 3 max igraca zbog SC.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne bih se slozio s tobom da je on htio svoju ekipu.Itekako je on htio da ostane u OKC,jer su bili na pragu neceg ogromnog.Ako mi ne vjerujes,pogledaj njegove izjave po dolasku u HOU i u kakvom je soku bio...alemsa je napisao/la:ma dobro, ima i tog. Prva ponuda je bila 52, pa su dizali do 56, on je odbio i nisu vise htjeli dizat.NEZALAGANJE je napisao/la: Ma nije to stvar tih 4 miliona za Hardena,to je bila stvar njegovog principa...Fakticki su ga obezvrijedili tom ponudom i skoro izjednacili sa Ibakom,a decko je znao svoj talenat!
Harden je htio svoju ekipu, i nije htio da bude vise treca opcija u OKC, i normalno max ugovore. I niko ga ne moze kriviti za to jer lik vrijedi. Isto tako mislim da su se posteno razislili, i da OKC nije toliko zakivena u trade s obzirom da su dobili Lamba, rijesili se par losih ugovora i Torontov pick. Logicno je bilo da ga tradeju jer nebi matchirali max deal koji bi mu sigurno ponudila neka ekipa tog ljeta.
Logicno je da ne mogu imati 3 max igraca zbog SC.
Mozda bi preso preko 4 miliona da je u tome stvar, ili ipak princip jaci od tog svega?NEZALAGANJE je napisao/la: Ne bih se slozio s tobom da je on htio svoju ekipu.Itekako je on htio da ostane u OKC,jer su bili na pragu neceg ogromnog.Ako mi ne vjerujes,pogledaj njegove izjave po dolasku u HOU i u kakvom je soku bio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.