Uostalom ko uvede ovo glupo pravilo.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Fila preokrenula svaka im cast,Kevin sa ovakvom ekipom nema sta traziti,ubi ih Minesota.work je napisao/la:Bravo Phila, gubili su 20-ak ja mislim u jednom trenutku.
Gay šuta 4-17, ja igrača, bazena pogodit ne može.
EDIT
Koji je očaj ovaj napad Oklahome bez Westbrooka. Bježi, Kevine, odatle, bježi!
hoce on da izdominira indvidualno,ali kada im naidju neka ozbilja ekipa u playoff ima da ih samelje, previse primaju koseva,odbrana im nije nista posebnoemir18 je napisao/la:Harden ce izdominirati ove sezone
Jedini problem su TO, ali to se do PO uigrati I biti dosta bolje.MickoSAS je napisao/la: hoce on da izdominira indvidualno,ali kada im naidju neka ozbilja ekipa u playoff ima da ih samelje, previse primaju koseva,odbrana im nije nista posebno
Moze ovako damo im denga neka odpuste Asika da ga mi potpisemo za manje para I pick neka nam daju I eto svi dobri..dobiju covjeka u odbrani I ofanzovnog uz toMickoSAS je napisao/la:hoce on da izdominira indvidualno,ali kada im naidju neka ozbilja ekipa u playoff ima da ih samelje, previse primaju koseva,odbrana im nije nista posebnoemir18 je napisao/la:Harden ce izdominirati ove sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.