FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moze li neko postaviti sazetke sa derbija, nisam uspio pogledati. Hajd budite fini 

- Trequartista
- Kontakt:
Ja samo prenosim što sam čuo, ali eto bolje da nisam ništa ni napisao, vi znate sve. Vidjet ćete sve na zimu šta i kako, čuo sam za neko i izenanđenje u navali, ali pošto vidim da pojedinci imaju namjeru da provaljuju neka ostane na ovome...
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
-
- Kontakt:
Ne znam bas Yani i Stanic cuda rade, ne znam kako ce to dino iskombiniratiRios je napisao/la:Dobro bi ga bilo ostaviti onda na toj poziciji,ionako smo deficitarni a nekako mislim da bi se dobro slagao sa Kvesom..zeljo4life je napisao/la:Da...on,ja mislim,uz beka igra i tu poziciju...Rios je napisao/la:Da li bi ovaj Yani mogao igrati lijevo krilo kad se vrati Kvesa?
Željezničar Za Život Cijeli ...
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
TM87 na derbiju:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Reflektori i semafor nece raditi dok se ne plati struja , imamo puno duga!ipetm je napisao/la:Nije tačno. Ja sam danas koristio klupsku struju.KrajPrice je napisao/la:Nasem zelji je iskljucena struja , zadnje 2 utakmice se igraju po danu.![]()
Nece ni semafor raditi...
Hocel moci pokriti ova milostinja od 15 000 sto smo dobili.
To nisam siguran , ovo drugo je 100% tacno , znali smo igrati nocne utakmice na minusu , sada pucaju dnevne termine dok se ne plati dug.terabajt je napisao/la:Hocel moci pokriti ova milostinja od 15 000 sto smo dobili.
Ma ovaj termin nedjeljom poslije podne je odlican mislim da tu nismo izgubili na posjeti.KrajPrice je napisao/la:To nisam siguran , ovo drugo je 100% tacno , znali smo igrati nocne utakmice na minusu , sada pucaju dnevne termine dok se ne plati dug.terabajt je napisao/la:Hocel moci pokriti ova milostinja od 15 000 sto smo dobili.
samo dobili
pa navece je prehladno ,a sad idealno jos nedelja 

Željeznicar za život cijeli !
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
-
- Kontakt:
odličan termin za meč.
Ja sam stari navijac i samo cu rec da nikad nismo imali bolje navijace ko sad.Svaka vam cast sto ste nadjacali brojcano a i glasovno ufurane horde zla.Ubili ste ih u pojam.Oni nisu u stanju sjever napunit a u nas jug ko sibica i to njih boli vise od icega.Svaka vam cast.Zeljo nema cega da se boji za buducnosti.Voli vas vas Alipasinac.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Jamak sutra slavi veliki jubilej
http://fkzeljeznicar.ba/jamak-sutra-sla ... ilej/7014/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/jamak-sutra-sla ... ilej/7014/" onclick="window.open(this.href);return false;
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ponovo su bili uz nas, kao i uvijek
http://fkzeljeznicar.ba/ponovo-su-bili- ... ijek/7011/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/ponovo-su-bili- ... ijek/7011/" onclick="window.open(this.href);return false;
White shoes never lose !
White shoes never lose !
ovo se mora zalitipetm je napisao/la:Jamak sutra slavi veliki jubilej

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Zaljeva se danas...ZZtop10 je napisao/la:ovo se mora zalitipetm je napisao/la:Jamak sutra slavi veliki jubilej
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Semafor mora raditi buraz..Koliko ja znam to je jedan od uslova koji stadion mora ispuniti u PL..Mada me ne bi zacudilo i da ne mora..Sve je moguce kod nas..KrajPrice je napisao/la:Reflektori i semafor nece raditi dok se ne plati struja , imamo puno duga!ipetm je napisao/la:Nije tačno. Ja sam danas koristio klupsku struju.KrajPrice je napisao/la:Nasem zelji je iskljucena struja , zadnje 2 utakmice se igraju po danu.![]()
Nece ni semafor raditi...

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.