2013-14 NBA Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će osvojiti titulu ove sezone?

Indiana Pacers
8
7%
Miami Heat
19
18%
San Antonio Spurs
40
37%
Oklahoma City Thunder
19
18%
LA Clippers
5
5%
Houston Rockets
4
4%
neko drugi (PHOENIX SUNSI recimo)
12
11%

Ukupno glasova: 107

alemsa
Kontakt:

Re: 2013-14 NBA Season

Post Postao/la alemsa » 01 nov 2013, 23:42

L-Train je napisao/la:
bravo,eh haj ti vjeruj da Durant nece postati paksu,iako za mene ne bi ispao paksu da ispostuje ugovor do kraja i ode kao slobodan igrac jer tada ima opciju da bira gdje ce,za razliku od trejda.Vec sad su mu novinari prisili titulu kao drugog igraca u svemu,cisto sumnjam da ce to dugo trpiti,ako Oklahoma nesto ne smisli LeBronov scenario iz Clevelanda bi se mogao da ponovi u reziji Duranta iako se zasada to ne cini toliko realno.
Da, ako dodje do tog (do kraja ugovora) onda ce morati uraditi S&T, ili da ode kao FA, prije ce odraditi S&T (onda ima pravo da bira ekipu), kako bi dobili nesto za uzvrat a I zbog SC druge ekipe.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 nov 2013, 23:45

@adriano-zar zaista vjerujes da bi najbolji igrac na svijetu dozvolio sebi taj 'luksuz' da gleda sa strane kako Kyrie rijesava utakmicu,realno no way :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 nov 2013, 23:46

lumani je napisao/la:malo pretjerujete sa godinama ;) mladi jesu,ali samo Irving izgleda kao Star :!: Nekad je boje imati 2 mega stara,nego 5 prosjecnih.
Hibbert nije i nece biti mega star! ;) Zato je bolje imati 5 'prosjecnih',kako ih ti nazivas,nego 2.Matematika!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 nov 2013, 23:47

L-Train je napisao/la:@adriano-zar zaista vjerujes da bi najbolji igrac na svijetu dozvolio sebi taj 'luksuz' da gleda sa strane kako Kyrie rijesava utakmicu,realno no way :D
Najbolji igrac na svijetu bi bio itekako zahvalan da to gleda sa strane :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 nov 2013, 23:47

Cavsi su dobro draftali I nea razloga (osim povredai eventualnog odlaska Irvinga) da ne budu jaka ekipa kroz par godina.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 01 nov 2013, 23:48

ahahhahah
Al' pazi ovo, ako je top5 pick to znači apriori da je talentovaniji od onih koji nisu top5 pick. Samo malo, da vidim koliko mogu nabrojati onako "prosječno" talentovanih izvan top5, a da su bili eto malo i uspješniji od mnoštva tih iz top. Pa recimo: Bryant, Stockton, Malone, hmmmm Pierce, hmmmmm

Fatajte se djeco managera.

ahhahahah

Pa Hibbert je već sada igrač kakvog Cavsi samo mogu sanjati. Kakva ljubomora na Pacerse, ne vjerujem!
Zadnja izmjena: work, dana/u 01 nov 2013, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 nov 2013, 23:49

NEZALAGANJE je napisao/la:
lumani je napisao/la:malo pretjerujete sa godinama ;) mladi jesu,ali samo Irving izgleda kao Star :!: Nekad je boje imati 2 mega stara,nego 5 prosjecnih.
Hibbert nije i nece biti mega star! ;) Zato je bolje imati 5 'prosjecnih',kako ih ti nazivas,nego 2.Matematika!

a ko prica o Hibbertu :?: ja smatram da je bolje imati 2 Mega stara,kao i svi sampioni.

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 01 nov 2013, 23:50

alemsa je napisao/la:Cavsi su dobro draftali I nea razloga (osim povredai eventualnog odlaska Irvinga) da ne budu jaka ekipa kroz par godina.
tesko ce zadrzati sve ove igrace oni, zbog selery capa ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 nov 2013, 23:51

work je napisao/la:ahahhahah
Al' pazi ovo, ako je top5 pick to znači apriori da je talentovaniji od onih koji nisu top5 pick. Samo malo, da vidim koliko mogu nabrojati onako "prosječno" talentovanih izvan top5, a da su bili eto malo i uspješniji od mnoštva tih iz top. Pa recimo: Bryant, Stockton, Malone, hmmmm Pierce, hmmmmm

Izostavio si namjerno vrlo vazan dio moje recenice...Ne znam da li to tvoj zreli mozak nije obradio,ili je nas 'djeciji' brzi....AKO NEKO IMA UZLAZNU PUTANJU IZ GODINE U GODINU,a uz to je top 5 pik,LOGICNO da je talentovan i smatrace se takvim sve dok NAPREDUJE u igrackom smislu!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 nov 2013, 23:53

alemsa je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
bravo,eh haj ti vjeruj da Durant nece postati paksu,iako za mene ne bi ispao paksu da ispostuje ugovor do kraja i ode kao slobodan igrac jer tada ima opciju da bira gdje ce,za razliku od trejda.Vec sad su mu novinari prisili titulu kao drugog igraca u svemu,cisto sumnjam da ce to dugo trpiti,ako Oklahoma nesto ne smisli LeBronov scenario iz Clevelanda bi se mogao da ponovi u reziji Duranta iako se zasada to ne cini toliko realno.
Da, ako dodje do tog (do kraja ugovora) onda ce morati uraditi S&T, ili da ode kao FA, prije ce odraditi S&T (onda ima pravo da bira ekipu), kako bi dobili nesto za uzvrat a I zbog SC druge ekipe.
da,u pravi su,ako dodje do toga S&T je najrealnija opcija ;)

@adriano-bio bi zahvalan da ima 40 godina i da sjedi u smokingu na kraju klupe :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 nov 2013, 00:05

lumani je napisao/la:

a ko prica o Hibbertu :?: ja smatram da je bolje imati 2 Mega stara,kao i svi sampioni.
Pa ako se ukljucujes u raspravu,onda prati o cemu se pise,mada se slazem za to da treba imati 2 superzvijezda da bi trazio nesto ozbiljno....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 nov 2013, 00:08

pa ako ne kontas sta ja pisem,nemoj se meni obracati.Geroge je pokazao st umije,ostali to tek moraju..Da je imao pored sebe igraca,mozda bi uzeo prsten. ;) ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 nov 2013, 00:11

lumani je napisao/la:pa ako ne kontas sta ja pisem,nemoj se meni obracati.Geroge je pokazao st umije,ostali to tek moraju..Da je imao pored sebe igraca,mozda bi uzeo prsten.
Covjece!Ukljucio si se u raspravu,pomenuvsi godine igrace o kojima smo nas trojica pisali,pa onda tek dodao nesto svoje ili to nisi skontao da si uradio?

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 02 nov 2013, 00:14

Gdje gledate NBA utakmice?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 nov 2013, 00:14

lumani je napisao/la:pa ako ne kontas sta ja pisem,nemoj se meni obracati.Geroge je pokazao st umije,ostali to tek moraju..Da je imao pored sebe igraca,mozda bi uzeo prsten.
imao je itekako igraca, al i na drugoj strani najboljeg igraca današnjice, sa kojim u timu igra jedan od top 10 unazad 5 godina. to je razlog što se nije borio za prsten, jer su i on i ekipa dali sve od sebe i pokazali i dokazali kvalitet

vezano za klivlend i indianu, indiana je unazad 2-3 godina ozbiljan plejoff tim, a ovi to tek trebaju da postanu ove sezone, vidjecemo hoce li uspjeti. vezano za potencijal, da je nešto narocito bitan klipersi, kingsi, wizardsi i slicni bi davno postali ozbiljniji timovi, tako da....
nema potpisa

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 nov 2013, 00:16

work je napisao/la:ahahhahah

ahhahahah

Pa Hibbert je već sada igrač kakvog Cavsi samo mogu sanjati. Kakva ljubomora na Pacerse, ne vjerujem!
Odlican post. Sve receno.

U Cavsima jedini igrac kod kojeg se vidi da moze postati star je Irving. Ovo ostalo je sve pod upitnikom velikim.
Pa bio je Kwame Brown prvi pick, pa sta se desilo sa njim. Bio je Milicic drugi. Mogu misliti sta bi adriano pisao o njima da su tek sada dosli u ligu kao veliki potencijali u Cleveland. Ko kaze da Tristan i Waiters nece zavrsiti kao oni?

Rijetke su ekipe koje bas "ubodu" poput Oklahome. Mnogo su cesci slucajevi da ekipe dugo vremena provode birajuci visoke pickove koji ne opravdaju ocekivanja.

Uglavnom. Iduce 3-4 godine, ukolike se ne desi nesto nepredvidljivo, Cavsi ce biti iza Pacersa.

Btw. adriano nemoj se ljutiti. Simpaticna ste ekipa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 02 nov 2013, 00:17

Ma ne raspravljajte se, ovi samo kontriraju, da adriano kojim slucajem navija za indianu Irving bi bio bog kosarke, Waiters veliki potencijal, a Hibbert bi bio glupi centar i Stephenson seljacina bez mozga.

George i Irving su trenutno tu negdje, Waiters sigurno ima veci POTENCIJAL od Stephensona kao i Tristan od Hibberta.
Zadnja izmjena: asunsao, dana/u 02 nov 2013, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 nov 2013, 00:18

Covjece!Ukljucio si se u raspravu,pomenuvsi godine igrace o kojima smo nas trojica pisali,pa onda tek dodado nesto svoje ili to nisi skontao da si uradio?

da,godine i potecial ;) ima dosta maldih timova,sto ne znaci da ce iko biti blizu prstena ;)Bobcatsi prave tim godinama,pa nikad nista... ;) ;) ali slazemo se nas dvojica....

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 nov 2013, 00:22

asunsao je napisao/la: George i Irving su trenutno tu negdje, Waiters sigurno ima veci POTENCIJAL od Stephensona kao i Tristan od Hibberta.
Tristan ako ikada bude upola igrac kao Hibbert to ce biti odlicno. Jbt ovdje se od svakog mladjeg igraca ocekuje da bude zvijezda. Cuj ti njega veci potencijal, a Hibbert vjerovatno prvi centar istoka. :lol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 nov 2013, 00:23

lumani je napisao/la:
Covjece!Ukljucio si se u raspravu,pomenuvsi godine igrace o kojima smo nas trojica pisali,pa onda tek dodado nesto svoje ili to nisi skontao da si uradio?

da,godine i potecial ;) ima dosta maldih timova,sto ne znaci da ce iko biti blizu prstena ;)Bobcatsi prave tim godinama,pa nikad nista... ;) ;) ali slazemo se nas dvojica....
Pa upravo o tome i pisemo. :D Uostalom,ja i ne znam da je iko ikad uzeo titulu,a da u tom timu nije bilo i provjerenih veterana.... ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.