January 3omerbavarac je napisao/la:Cuj sad, pa sto me pitas da kupim???vajza_fcbm je napisao/la:ma nebi ti ni dao , skromsnost je moja vrlina br 1.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad igra Real i protiv koga???
21:00 --- Osasuna - Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
January 3omerbavarac je napisao/la:Cuj sad, pa sto me pitas da kupim???vajza_fcbm je napisao/la:ma nebi ti ni dao , skromsnost je moja vrlina br 1.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci tomorrow. Ja cuo Osasuna pravo zeznuta ekipa.T4R1K je napisao/la:January 3omerbavarac je napisao/la:Cuj sad, pa sto me pitas da kupim???vajza_fcbm je napisao/la:ma nebi ti ni dao , skromsnost je moja vrlina br 1.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
21:00 --- Osasuna - Real Madrid
Ko je to rekao???? Cesc nema cijenu...Pipita je napisao/la:Bez Kake protiv Osasune.. Pelleg nije htio riskirati sto se tice brazilca, ali igrace vjerovatno VDV sto je dobro
Evo ako hocemo Cesca moramo dati 45 miliona
El Arsenal pone precio a Cesc: 45 millonesCesc Fabregas 4 je napisao/la:Ko je to rekao???? Cesc nema cijenu...Pipita je napisao/la:Bez Kake protiv Osasune.. Pelleg nije htio riskirati sto se tice brazilca, ali igrace vjerovatno VDV sto je dobro
marca je o cescovom odlasku u real pisala maksimalno 3 puta...Cesc Fabregas 4 je napisao/la:To opet Marca...pa to im je 100 put ove sezone da pisu o Cescovom odlasku![]()
![]()
Ronaldo je ljakse i o njemu ne vrijedi raspravljati, a Kaka je otiso iz Milana zato sto je ovaj bio jadan(sto je i dalje) i jos ga je Berlusconi htio prodati.Cesc nema teorije da ode i ukoliko se to i desi onda garant za vise od 45 miliona, pa danas svaka budla vrijedi bar 20mil
Opcenito o Cescovom odlasku i izjavama Barcinih igraca da ce otici.Pipita je napisao/la:marca je o cescovom odlasku u real pisala maksimalno 3 puta...Cesc Fabregas 4 je napisao/la:To opet Marca...pa to im je 100 put ove sezone da pisu o Cescovom odlasku![]()
![]()
Ronaldo je ljakse i o njemu ne vrijedi raspravljati, a Kaka je otiso iz Milana zato sto je ovaj bio jadan(sto je i dalje) i jos ga je Berlusconi htio prodati.Cesc nema teorije da ode i ukoliko se to i desi onda garant za vise od 45 miliona, pa danas svaka budla vrijedi bar 20mil
Ko je to bio jadan??? Kako nema teorije, kako ti to znas?
ja nisam rekao da mislim da ce on doci, ni ne treba namCesc Fabregas 4 je napisao/la:Opcenito o Cescovom odlasku i izjavama Barcinih igraca da ce otici.Pipita je napisao/la:marca je o cescovom odlasku u real pisala maksimalno 3 puta...Cesc Fabregas 4 je napisao/la:To opet Marca...pa to im je 100 put ove sezone da pisu o Cescovom odlasku![]()
![]()
Ko je to bio jadan??? Kako nema teorije, kako ti to znas?
Haj ne raspravlja mi se s tobom,ionako cemo sve vidjeti na kraju sezone.Ako ti mislis da ce doci, misli...
Dosta mi je rasprava vezanih za ovu temu
Ja ne znam,ja pretpostavljamPipita je napisao/la:ja nisam rekao da mislim da ce on doci, ni ne treba nam
ali me iznervirala cinjenica da svi znate ko ce otici, ko nece :S ko proslo ljeto manchesterovci
Pipita je napisao/la:Bez Kake protiv Osasune.. Pelleg nije htio riskirati sto se tice brazilca, ali igrace vjerovatno VDV sto je dobro
sutra ih stizemoBlueSharks je napisao/la:muštuluk
Smrdalonci kiksali![]()
![]()
ma pusti ih, nek se tješeMElloo je napisao/la:sutra ih stizemoBlueSharks je napisao/la:muštuluk
Smrdalonci kiksali![]()
![]()
![]()
![]()
evo govore vamo da ce real sutra izgubit ...haha
![]()
![]()
o bajkama se raspravlja na chaturob do bagro je napisao/la:Danas Barca nerijeseno, bilo bi fer i korektno da i vi sutra igrate nerijeseno, al ne bi bilo lose i da izgubite![]()
MElloo je napisao/la:o bajkama se raspravlja na chaturob do bagro je napisao/la:Danas Barca nerijeseno, bilo bi fer i korektno da i vi sutra igrate nerijeseno, al ne bi bilo lose i da izgubite![]()
![]()
![]()
A ja tebe Mello, pa sta fali ako izgubite...ja se nadam da ce te biti zadovoljni porazom a i katalonci istoMElloo je napisao/la:o bajkama se raspravlja na chaturob do bagro je napisao/la:Danas Barca nerijeseno, bilo bi fer i korektno da i vi sutra igrate nerijeseno, al ne bi bilo lose i da izgubite![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.