2013-14 NBA Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će osvojiti titulu ove sezone?

Indiana Pacers
8
7%
Miami Heat
19
18%
San Antonio Spurs
40
37%
Oklahoma City Thunder
19
18%
LA Clippers
5
5%
Houston Rockets
4
4%
neko drugi (PHOENIX SUNSI recimo)
12
11%

Ukupno glasova: 107

adriano_leite
Kontakt:

Re: 2013-14 NBA Season

Post Postao/la adriano_leite » 01 nov 2013, 21:28

Lillard je napisao/la:@Adriano

Ti kao da stalno zivis u buducnosti, govoris kakvi ce Cavsi biti. Ja ne znam zasto bi to oni bili ispred Pacersa u narednim godinama, cak naprotiv.
Zato sto nukleus ekipe ima 22, 22, 21 godinu, dva najstarija igraca imaju po 30 i 31 godinu. Zato sto Kyrie Irving kao vodja tima ce sigurno jos napredovati, te zato sto se mnogo osjeti dovodjenje samo jednog veterana poput J. Jacka. Tako izgradjena ekipa, sigurno ima vise potencijala od Pacersa koji imaju samo Paula od mladjih a bitnih igraca, koji je okruzen veteranima poput Westa, Grangera, Hilla. Tu je i Lance Stephenson, ali daleko je on od nesto plaho bitnog igraca za Pacerse, mnogo su bitniji nama Tristan i Waiters nego Lance za Pacerse.

Dakle, najbitniji igraci Clevelanda su dosta mladji od najbitnijih igraca Indiane, te samim tim je logicno da imaju vise potencijala, jer imaju prostora za napredak, te imaju prostora da zajedno rastu na terenu, kao sto je slucaj bio u Oklahomi. Vrijeme ce pokazati, kao sto je pokazalo i ko je bolji, da li Irving ili Knighti, Kembe, Williamsi i ostali.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 nov 2013, 21:30

MickoSAS je napisao/la:

Ti kao da stalno zivis u buducnosti, govoris kakvi ce Cavsi biti. Ja ne znam zasto bi to oni bili ispred Pacersa u narednim godinama, cak naprotiv.
ma adriano zna sve unapred ;)
Kaze mi covjek koji gleda u kristalnu kuglu i govori da ce Irving otici. E dokle je otisao ovaj svijet :lol: . Ja govorim na bazi cinjenica, da imamo mlad nukleus ekipe, te da ima dosta prostora za napredak, a ti to govoris onako iz kurcobolje, samo da nesto kazes i jer je jedan superstar otisao iz Clevelanda, a nisi ni svjestan da je Irving jos minimum 5 godina u Cavsima. Njegov ugovor ce biti produzen, da li na pocetku iduce sezone ili kada postane restricted free agent, a i u jednom i u drugom slucaju je to jos 5 godina. Prati malo Micko, ne bacaj bombe.

@L-Train, naprotiv. Ja ne zelim Jamesa nikada vise u ekipi Clevelanda, sto zbog gmizavaca koji bi poceli navijati za Cavse, a i zbog toga da vidi da nisu Cavsi prestali postojati njegovim odlaskom, jer su Cavsi postojali i prije njega, a postojat ce i poslije njega.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 01 nov 2013, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.

Mes Que Un Club!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 nov 2013, 21:32

Lillard je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:

Mozda zato sto ljudi imaju u ekipi 2 prva pika u zadnje 3 godine,te jos dva iz top5.Znas li ti sta to znaci za buducnost jedne ekipe?Koga to IND ima sa potencijalom osim Georgea i Hibberta za 3-4 godine?Znaci pricam o potencijalu,a ne o igracima koji bi mogli doci u ekipe da igraju sa Georgeom ili Irvingom...
Upravo o tome i govorim. Previse se prica o potencijalu te momcadi, a sacekaj godinu-dvije ne trci pred rudo.
Buducnost je vec tu...Ove sezone se ocekuje PO,a ako ga izbore,slijedece ce zeljeti jos vise...Nema tu vise cekanja po meni....Oni od ove godine moraju biti PO tim...

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 01 nov 2013, 21:34

Allstarsi su to, harat će ligom 10god najmanje
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 nov 2013, 21:35

Sportfanatik je napisao/la:Allstarsi su to, harat će ligom 10god najmanje
Kao sto ces ti harati forumom u pisanju gluposti. Ne znam samo kako imas obraza pljuvati ekipu za koju si navijao :lol: .

Mes Que Un Club!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 nov 2013, 21:36

adriano_leite je napisao/la: Kakvi ce ti tek biti komentari kada Cleveland bude bolje plasiran od Indiane u godinama koje dolaze.
da si napisao kako Cleveland ima vise potencijala da u narednom periodu postane bolja ekipa od Indiane tvoj post bi bio na mjestu,ovako samo bezveze bacas kasike i iritiras navijace Indiane :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 01 nov 2013, 21:39

adriano_leite je napisao/la:
Kao sto ces ti harati forumom u pisanju gluposti. Ne znam samo kako imas obraza pljuvati ekipu za koju si navijao :lol: .
Pljujem i pljuvat ću
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 nov 2013, 21:41

Sportfanatik je napisao/la:
Pljujem i pljuvat ću
To mnogo vise govori o tebi, napaceni mali covjece ;) .

Mes Que Un Club!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 01 nov 2013, 21:43

Pa strah me Allstarsa, nećeš ostat od njih u ligi. Kako bi volio Cavse u PO-u za Miami, da ih se pomete
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 nov 2013, 21:48

Sportfanatik je napisao/la:Pa strah me Allstarsa, nećeš ostat od njih u ligi. Kako bi volio Cavse u PO-u za Miami, da ih se pomete
Amin da budu Cavsi protiv Heata u PO. To bi znacilo ili da smo dosli do drugog kruga PO ili da smo usli u PO, a oboje mi odgovara. Za mladu ekipu je to veliki podsticaj za napredak. Ipak smo mi mlada ekipa, koja nije sastavljena kroz FA period, nego kroz draft. Kod nas se nisu sastala 3 druga, superstar i all-star koji nisu nista sami mogli osvojiti u svojim timovima, nego su dosli na noge drugom superstaru koji je imao iskustvo osvajanja prstena. Potpuno razlicite situacije, pa su s toga i ciljevi kreirani shodno tome.

Mes Que Un Club!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 01 nov 2013, 21:51

Tako će i Durant za koju godinu u Rakete
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 nov 2013, 21:55

Sportfanatik je napisao/la:Tako će i Durant za koju godinu u Rakete
Vi Jamesovi navijaci, fakat imate kristalne kugle i znate sta nosi sutra :lol: . Na bazi cega si dosao do tog zakljucka da ce Durant u Houston?? Ako je najbolji igrac lige otisao na koljena najboljem drugaru, ne mora znaciti da ce i drugi igrac lige otici na koljena svom drugaru.

Mes Que Un Club!

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 01 nov 2013, 22:12

Evo glava ako Cavsi ne uzmu veceras :mrgreen:

U pravu su adriano i nezalaganje, Cavsi imaju strasan potencijal i iz godine u godinu samo mogu napredovati (osim ako sta ne useru sa trejdovima).

Neko rece da Charlotte nije ni u 3 najgore ekipe lige. Pa ko je to po rosteru losiji od njih ? Tu su negdje s Orlandom, ali po meni je Orlando bolji od njih.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 nov 2013, 22:15

ja sam rekao, orlando, phoenix, phila su sigurno gori, dalje bi se moglo raspravljati
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 nov 2013, 22:15

Vi Jamesovi navijaci, fakat imate kristalne kugle i znate sta nosi sutra :lol: . Na bazi cega si dosao do tog zakljucka da ce Durant u Houston?? Ako je najbolji igrac lige otisao na koljena najboljem drugaru, ne mora znaciti da ce i drugi igrac lige otici na koljena svom drugaru.
ti nekoga prozivas,a isto to radis,dokaz je tvoj post iznad koji sam citirao :roll:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 nov 2013, 22:17

L-Train je napisao/la:
ti nekoga prozivas,a isto to radis,dokaz je tvoj post iznad koji sam citirao :roll:
Ja sam rekao da ce Cavsi biti ispred Indiane, na osnovu mladosti te ekipe, na osnovu potencijala, na osnovu toga da imamo samo 2 prava veterana itd. Na osnovu cega se da zakljuciti da ce Durant otici u Rocketse? Ajde daj valjan razlog ziv bio...

Mes Que Un Club!

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 01 nov 2013, 22:21

Admir_Sa je napisao/la:jesi ti vidio šta je frajer napisao, ocekivao kvotu 1,15 u gostima na kavse :roll: to samo može napisati neko zaludjen kao ti ili neko na koga si prenio tu zaludjenost :D evo recimo philadephija koju je vecina stavila u podrum nba lige ove sezone je igrala protiv majamija i kvota na šampiona i najbolji tim lige je bila 1,15, a da bude na nekakve kavse protiv šarlota :roll:
Pa ti druze stavi 1 na Charlotte i opari se, meni je to siguran par. Miami je noc prije igrao protiv Bullsa i nije im igrao Wade, Phila je otvarala sezonu, mozda je zato malo porasla kvota ? Da je Wade igrao i da su oba tima otvarala sezonu kvota na Miami bi bila 1,01.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 nov 2013, 22:27

. Na osnovu cega se da zakljuciti da ce Durant otici u Rocketse? Ajde daj valjan razlog ziv bio...
Na osnovu Jalen Rose-a :)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 nov 2013, 22:30

hoceli se pozdravit Garnett i Allen :mrgreen: ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 nov 2013, 22:45

ti nekoga prozivas,a isto to radis,dokaz je tvoj post iznad koji sam citirao :roll:[/quote]
Ja sam rekao da ce Cavsi biti ispred Indiane, na osnovu mladosti te ekipe, na osnovu potencijala, na osnovu toga da imamo samo 2 prava veterana itd. Na osnovu cega se da zakljuciti da ce Durant otici u Rocketse? Ajde daj valjan razlog ziv bio...[/quote]

nisi to napisao u prvom postu,tek kasnije si dao objasnjenje al nema veze.Sve su to druze pretpostavke koje ne moraju da se dese,isto tako vazi i za Duranta,razbili su nukleus ekipe pustivsi Hardena i tek sad ne vidim kako bi Oklahoma mogla do prstena u narednom periodu,na zapadu imaju San Antonio koji mi se cini nepremostiva prepreka za njih,a sve i da ih preskoce u velikom finalu nasuprot njih stajace Miami,Chicago ili Indiane,sve te ekipe su trenutno ispred Oklahome,ne vjerujem da ce Durant istrpiti jos 2 ili 3 godine u ekipi bez prstena,ne mora to sad striktno znaciti odlazak u Houston,ali odlazak iz Oklahome uopce nije tako nerealna opcija ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.