Left foot injury, iz predsezoneDonnie Darko je napisao/la:Zasto Harrison Barnes ne igra?

Barnes has not played since the team's second preseason game Oct. 7. The Warriors have said Barnes has ''left foot inflammation.''
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Left foot injury, iz predsezoneDonnie Darko je napisao/la:Zasto Harrison Barnes ne igra?
Barnes has not played since the team's second preseason game Oct. 7. The Warriors have said Barnes has ''left foot inflammation.''
jel ovo adriano i pod drugim nikomNBA Charlotte - Cleveland 2 1,65
Charlotte vec po navici najslabija ekipa u ligi, Cavsi jurisaju na Play Off i imaju jako dobru ekipu, prepunu potencijala. Kada sam usao u kladionicu iznenadio sam se ovoj kvoti jer sam ocekivao 1,15 ili 1,20. Sigurnost 99%.
Nemoj biti opsjednut adrianom i Cavsima. Evo moj post sa teme Cavsa, tj. odgovor forumasu s nickom kokuz:Admir_Sa je napisao/la:jel ovo adriano i pod drugim nikomNBA Charlotte - Cleveland 2 1,65
Charlotte vec po navici najslabija ekipa u ligi, Cavsi jurisaju na Play Off i imaju jako dobru ekipu, prepunu potencijala. Kada sam usao u kladionicu iznenadio sam se ovoj kvoti jer sam ocekivao 1,15 ili 1,20. Sigurnost 99%.
Kao sto se vidi, drugacije kvote, tako da ne brini ti za mene i da li imam neki drugi nick na ovom forumuadriano_leite je napisao/la:Ja sam igrao na kladionici, kvota 1.70. Ja sam vise nego siguran u pobjedu danas, ali je sve moguce u kosarci. Mi zelimo PO, zelimo dokazati da pobjeda protiv Netsa nije slucajnost, dok ne znam sta Bobcatsi zele, to ni MJ izgleda ne znakokuz je napisao/la:adriano, jel sigurna pobjeda večeras?. Takodjer od Irvinga ocekujem neku ludu sutersku noc, jer nema sanse da ponovi dvije suterski lose utakmice.
Nerealna kvota totalno. Bobcatsi uopste nisu puno slabiji od Cavsa. Jos igraju kuci. Cody Zeller bi trebao da pokaze da je bolji igrac od Bennetta.Admir_Sa je napisao/la:jel ovo adriano i pod drugim nikomNBA Charlotte - Cleveland 2 1,65
nije juce treniro (nije ni Harden), rekose da je dan za danom, ali eto.MickoSAS je napisao/la:Patrick Beverly out up to two weeks.
Nevjerovatno je koliko ti mrzis BryantaGreivis je napisao/la:Nerealna kvota totalno. Bobcatsi uopste nisu puno slabiji od Cavsa. Jos igraju kuci. Cody Zeller bi trebao da pokaze da je bolji igrac od Bennetta.Admir_Sa je napisao/la:jel ovo adriano i pod drugim nikomNBA Charlotte - Cleveland 2 1,65
EDIT: Raptorsi napokon shvatili koliko je Rudy Gay "dobar" igrac. Sumnjam da ce ga iko uzeti sa onim ugovorom. Uz Johnsona i Bryanta najgori ugovor lige.
ma adriano zna sve unapredLillard je napisao/la:@Adriano
Ti kao da stalno zivis u buducnosti, govoris kakvi ce Cavsi biti. Ja ne znam zasto bi to oni bili ispred Pacersa u narednim godinama, cak naprotiv.
Moli sve bogove svijeta da se to desiL-Train je napisao/la:da li to @adriano priziva povratak LeBrona ili samo onako lupa
Mozda zato sto ljudi imaju u ekipi 2 prva pika u zadnje 3 godine,te jos dva iz top5.Znas li ti sta to znaci za buducnost jedne ekipe?Koga to IND ima sa potencijalom osim Georgea i Hibberta za 3-4 godine?Znaci pricam o potencijalu,a ne o igracima koji bi mogli doci u ekipe da igraju sa Georgeom ili Irvingom...Lillard je napisao/la:@Adriano
Ti kao da stalno zivis u buducnosti, govoris kakvi ce Cavsi biti. Ja ne znam zasto bi to oni bili ispred Pacersa u narednim godinama, cak naprotiv.
Upravo o tome i govorim. Previse se prica o potencijalu te momcadi, a sacekaj godinu-dvije ne trci pred rudo.NEZALAGANJE je napisao/la:Mozda zato sto ljudi imaju u ekipi 2 prva pika u zadnje 3 godine,te jos dva iz top5.Znas li ti sta to znaci za buducnost jedne ekipe?Koga to IND ima sa potencijalom osim Georgea i Hibberta za 3-4 godine?Znaci pricam o potencijalu,a ne o igracima koji bi mogli doci u ekipe da igraju sa Georgeom ili Irvingom...Lillard je napisao/la:@Adriano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.