hurem je napisao/la:ZgemboAdislic je napisao/la:Pjanic nema srece sa asistencijama, inace bi jos bolje izgledo ove sezone.. Ima neku fenomenalnu akciju, i onda igrac kojem doda loptu nesto glupo napravi. Ko protiv Litvanije.. Rastura citavu igru i BiH nema gola, a onda Dzekina i Vedina jedina pozitivna akcija u citavoj igri stvori gol.
Upravo, sjecam se da je makar 3,4 puta izbacio gervinha samog pred golmana, stopostotne situacije, takodjer ljajica...da su bivali malo spretniji mogao je sada imati min 7,8 asistencija...ali hajd..nije sve u statistici...
primjetio sam da mu dosta fali maicon, dobro suradjuju, za razliku od torosidisa koji je u igri prema naprijed poprilicno limitiran...
Slažem se s vama. Mire nema sreće, zato ga neki nepravedno podcjenjuju i u reprezentaciji, ali i u Romi.
Inače, nema ništa loše u prelasku u United. Veliki klub, najjača liga na svijetu, vjerovatno zagarantovano mjesto u prvoj postavi (nemojte priča o Kagawi, nema više Moyes taj luksuz da zvijezde drži na klupi i gubi utakmice), a uz sve to će redovno igrati CL i dokazivati se protiv najboljih. Možda bi čak mogao dobiti
keramiku na kojoj Safet insistira.
Ja sam za to da osvoji Scudetto, a onda put pod noge i u Manchester. Naravno, ako ga stvarno žele i spremni su uputiti basnoslovnih 25 miliona.