Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la harishp » 01 nov 2013, 00:08

milomlat je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:pjanic solidan veceras :) samo onaj turcin ljajic smeta stalno, bezveze skroz..

Da sam moderator , ti bi za to turcin fasovo dozivotni ban. Na tvoju srecu , nisam.
Ma nije Turcin sta se palis,ne zna pijevat ni njihovu himnu :mrgreen:
Onako usput,ebo ga onaj isto poznati prezimenjak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 01 nov 2013, 07:12

harishp je napisao/la:
milomlat je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:pjanic solidan veceras :) samo onaj turcin ljajic smeta stalno, bezveze skroz..

Da sam moderator , ti bi za to turcin fasovo dozivotni ban. Na tvoju srecu , nisam.
Ma nije Turcin sta se palis,ne zna pijevat ni njihovu himnu :mrgreen:
Onako usput,ebo ga onaj isto poznati prezimenjak.
ocito ovaj miloram ili kako vec ne konta neke stvari ;)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 01 nov 2013, 08:16

Ova igra Rome me podsjeca kad igram na Pes-u master ligu na ammater hahah
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 01 nov 2013, 15:19

Kakav je Pjanic u defanzivnom smislu, pomaze li odbrani? Roma je primila samo 1 gol u 10 utakmica, a to je izuzetno tesko.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 nov 2013, 15:32

Durden je napisao/la:Kakav je Pjanic u defanzivnom smislu, pomaze li odbrani? Roma je primila samo 1 gol u 10 utakmica, a to je izuzetno tesko.
Sasvim solidno, ali Strootman i De Rossi odradjuju glavni defanzivni posao u veznom. Pogotovo De Rossi je bio odlican kad sam god gledao. Odradili su odlican posao i dovodjenjem Benatie na poziciji stopera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 01 nov 2013, 16:22

Cartman je napisao/la:
Durden je napisao/la:Kakav je Pjanic u defanzivnom smislu, pomaze li odbrani? Roma je primila samo 1 gol u 10 utakmica, a to je izuzetno tesko.
Sasvim solidno, ali Strootman i De Rossi odradjuju glavni defanzivni posao u veznom. Pogotovo De Rossi je bio odlican kad sam god gledao. Odradili su odlican posao i dovodjenjem Benatie na poziciji stopera.
@Cartman objasnio. Imaju odličan DMF par i za očekivati je da će oni presjeći mnoge napade protivnika i osujetiti pokušaje istih. Pjanić je također jako dobar, brzo se vraća, krade lopte i prenosi naprijed. Naravno, desi se tu i tamo neka greška, propust... ali ja sam prezadovoljan. Samo da se ne desi kakva povreda, za ostalo ćemo lako.

Ljaljić me fakat nervira, jako iritantan lik. K'o da je prva zvijezda Rome, sve bi da ide na njega. :roll:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 nov 2013, 16:26

Pjanić i nije toliko zadužen za defanzivu, više igra ka naprijed, zato što treba gol. Fino je to ovu zadnju utakmicu uradio Luis Garcia, školski odrađena zamjena Bradley za Pjanu. Ništa nisu mogli uraditi Romi sa 3 DMF - a u vezi zadnjih cca. 15 min igre uključujući nadoknadu. :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 nov 2013, 16:39

Pljuni je pod ckupre ne gnjavi previse.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 01 nov 2013, 17:14

roma je napravila pravi potez kad su doveli strootmana. to je puni pogodak. i to su za njega bili zainteresovani mnogo veci klubovi od rome.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 nov 2013, 17:16

STEVIE je napisao/la:roma je napravila pravi potez kad su doveli strootmana. to je puni pogodak. i to su za njega bili zainteresovani mnogo veci klubovi od rome.
Istina.

Sjajan igrac, za odrzavanje ravnoteze u sredini terenu. Ima odlican pregled igre, jak je u duelima, tehnicki je takodje jako dobro potkovan, odlican igrac.

Ali Pjanic je sto se tice pass-igre i driblinga babo za njega :mrgreen: .

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 01 nov 2013, 19:41

Pjanic nema srece sa asistencijama, inace bi jos bolje izgledo ove sezone.. Ima neku fenomenalnu akciju, i onda igrac kojem doda loptu nesto glupo napravi. Ko protiv Litvanije.. Rastura citavu igru i BiH nema gola, a onda Dzekina i Vedina jedina pozitivna akcija u citavoj igri stvori gol.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 nov 2013, 19:45

STEVIE je napisao/la:roma je napravila pravi potez kad su doveli strootmana. to je puni pogodak. i to su za njega bili zainteresovani mnogo veci klubovi od rome.
Kazu da je Strootman odbio Manchester United ovog ljeta jer je htio u Romu. Nebi me cudilo da je istina jer tamo ko zna da li bi igrao redovno dok je u Romi standardan, a Svjetsko prvenstvo se blizi, mozda bi izgubio mjesto u ekipi.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 nov 2013, 10:35

calcio je napisao/la:
Kazu da je Strootman odbio Manchester United ovog ljeta jer je htio u Romu. Nebi me cudilo da je istina jer tamo ko zna da li bi igrao redovno dok je u Romi standardan, a Svjetsko prvenstvo se blizi, mozda bi izgubio mjesto u ekipi.
Istina, Kevin je bio pred potpisom za Manchester. Ipak, to se izjalovilo i Roma je iskoristila novonastalu situaciju. Pun pogodak, dakako. ;)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 nov 2013, 15:08

ZgemboAdislic je napisao/la:Pjanic nema srece sa asistencijama, inace bi jos bolje izgledo ove sezone.. Ima neku fenomenalnu akciju, i onda igrac kojem doda loptu nesto glupo napravi. Ko protiv Litvanije.. Rastura citavu igru i BiH nema gola, a onda Dzekina i Vedina jedina pozitivna akcija u citavoj igri stvori gol.
Upravo, sjecam se da je makar 3,4 puta izbacio gervinha samog pred golmana, stopostotne situacije, takodjer ljajica...da su bivali malo spretniji mogao je sada imati min 7,8 asistencija...ali hajd..nije sve u statistici...
primjetio sam da mu dosta fali maicon, dobro suradjuju, za razliku od torosidisa koji je u igri prema naprijed poprilicno limitiran...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 nov 2013, 12:26

Opet se United i njihova ponuda od 25 miliona vrti po novinama. 8-) Moze, nek uzme scudetto sa Romom i nek preseli u Englesku kao velikan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 nov 2013, 13:57

I da završi ko Kagawa kome ne mogu navodno naći poziciju.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 nov 2013, 14:01

Claus je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Istina, Kevin je bio pred potpisom za Manchester. Ipak, to se izjalovilo i Roma je iskoristila novonastalu situaciju. Pun pogodak, dakako. ;)
Zato sad Pjanić "mora" u United :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 nov 2013, 14:03

hurem je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:Pjanic nema srece sa asistencijama, inace bi jos bolje izgledo ove sezone.. Ima neku fenomenalnu akciju, i onda igrac kojem doda loptu nesto glupo napravi. Ko protiv Litvanije.. Rastura citavu igru i BiH nema gola, a onda Dzekina i Vedina jedina pozitivna akcija u citavoj igri stvori gol.
Upravo, sjecam se da je makar 3,4 puta izbacio gervinha samog pred golmana, stopostotne situacije, takodjer ljajica...da su bivali malo spretniji mogao je sada imati min 7,8 asistencija...ali hajd..nije sve u statistici...
primjetio sam da mu dosta fali maicon, dobro suradjuju, za razliku od torosidisa koji je u igri prema naprijed poprilicno limitiran...
Slažem se s vama. Mire nema sreće, zato ga neki nepravedno podcjenjuju i u reprezentaciji, ali i u Romi.

Inače, nema ništa loše u prelasku u United. Veliki klub, najjača liga na svijetu, vjerovatno zagarantovano mjesto u prvoj postavi (nemojte priča o Kagawi, nema više Moyes taj luksuz da zvijezde drži na klupi i gubi utakmice), a uz sve to će redovno igrati CL i dokazivati se protiv najboljih. Možda bi čak mogao dobiti keramiku na kojoj Safet insistira. :mrgreen:

Ja sam za to da osvoji Scudetto, a onda put pod noge i u Manchester. Naravno, ako ga stvarno žele i spremni su uputiti basnoslovnih 25 miliona.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 nov 2013, 19:56

ROMA (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Benatia, Burdisso, Balzaretti; Bradley, De Rossi, Strootman; Pjanic, Borriello, Florenzi

Po ovom se da vidjeti, da bi Pjanic mogao igrati odmah iza napadaca, ili ga mozda Garcija kao Zeman sto je jedno vrijeme stavlja na krilo (u sta sumnjam).

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 03 nov 2013, 19:59

Goalgetter je napisao/la:ROMA (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Benatia, Burdisso, Balzaretti; Bradley, De Rossi, Strootman; Pjanic, Borriello, Florenzi

Po ovom se da vidjeti, da bi Pjanic mogao igrati odmah iza napadaca, ili ga mozda Garcija kao Zeman sto je jedno vrijeme stavlja na krilo (u sta sumnjam).
bas krenu da napisem i ja ovo,i ja msm da ce biti Pjanke amf zajedno sa f+Florenzijem iza Boriela 8-)
Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 03 nov 2013, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: forgempp, Goalgetter, Lekqqq1921, Mow i 24 gosta.