Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

grgr
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la grgr » 27 okt 2013, 19:59

teferič je napisao/la:Samo mi nije jasno što su ga uopšte posuđivali Elcheu, obično posuđeni igrači idu na posudbu da igraju, mogo je ovako sjedit i u Sevilji.
I ja sam mislio da je ovo super znak sto ide tamo ekipa koja ce pokusat da ostane u ligi itd al eto izgleda da se ni tamo ne moze nametnuti.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 27 okt 2013, 20:03

Head je napisao/la:Bice da grijesi kicker,po njima je ovo Stevanovic.

http://www.kicker.de/news/fussball/intl ... oslav.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sad' je mnogo toga jasnije, nije bio spreman da igra zbog plasticne operacije :lol:

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 28 okt 2013, 09:03

Zao mi je momka al za njega je SP izgubljeno. Ne igra od kako je otisao u Spaniju i kad bi otisao negdje u januaru treba mu barem pola godine redovnih utakmica da dodje sebi...nadam se da ce biti spreman ta kvalifikacije EP 2016

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 okt 2013, 00:03

Stevina je karijera u velikim problemima,po meni bi bio vrh da predje u ekipe tipa Kasimpasa,Gaziantep,Partizan,Gent,Young Boys ili tako nesto znaci gdje je slabija konkurencija i gdje ce redovno igrati,a predje li u neki takav klub svakako ce imati mjesta na selektorovom sposku.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 okt 2013, 21:49

Evo večeras je na klupi nakon dugo vremena. Možda dobije i koju minutu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 31 okt 2013, 22:01

Nema ga opet

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 31 okt 2013, 22:02

Na Marca.com piše da ga nema ni na klupi. :(
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 okt 2013, 22:04

Igra manje od Rahimica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 okt 2013, 22:26

SalePD je napisao/la:Na Marca.com piše da ga nema ni na klupi. :(
Moj zayeb. Na rezultatima je pisalo da je na klupi ali sada je ispravljeno..

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 okt 2013, 22:36

robijas_Ri je napisao/la:Zao mi je momka al za njega je SP izgubljeno. Ne igra od kako je otisao u Spaniju i kad bi otisao negdje u januaru treba mu barem pola godine redovnih utakmica da dodje sebi...nadam se da ce biti spreman ta kvalifikacije EP 2016
Koliko Zahirovicu treba redovnih utakmica u cvajti ''da dodje sebi'',onako od prilike.Ta ce Spanska liga
Ne volim duplih arsina,pa to ti je.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 31 okt 2013, 22:55

Izgleda da Steve u repki neće biti bar do kvalifikacija za Euro. Nadam se da će na ljeto napraviti neki pametan transfer.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 okt 2013, 23:20

Prcić moze igrati krilo iako je više vezni igrac,ali imamo HAjrovica Kvrzica pa i Višću koji to mogu pokriti onako smao mi zao momka koji se odlicno razvijao..

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 31 okt 2013, 23:42

Ako momcina proigra do EP dobro ce bit.
Mlad je i perspektivan , pa ostaje da vidimo na sto ce to izac. Ovaj pad Sevilla, Elche, klupa, indikator je da bi mu trebao dobar psiholog. Da nogometnog znanja ima, u to nema sumnje, sto znaci da je problem u glavi.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 01 nov 2013, 02:30

Stevanovic je jedno vrijeme bio najbolji igrac mlade BiH repke, cak je i u seniorskoj pruzao odlicne partije...danas je to samo sjena tog igraca, i definitivno ako ovako nastavi, a male su sanse da se probudi, nema mjesta u Brazilu, i nekim drugim igracima treba dati prostor.

Najzalosnije sto ce Susic slijediti svoju tvrdoglavost, i pozivati uvijek iste igrace za klupe, tako da se Stevetu mozemo nadati i na spisku za Brazil, u kakvoj god formi bio.

Prava je steta za momka zbog kojeg su cak i srpski mediji, i javnost zalili sto nije igrao za njih, na kraju se ispostavilo da je neko strucan iz njihovog reda "provalio" Miroslava.

Sa drugovima Kvrzicem, Ibricicem, Rahimicem(bez obzira koliko ga cijenili, i voljeli), Avdukicem, Pandzom pod ruku, i priznati da ne zasluzuju pozive.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 01 nov 2013, 08:49

Mene strah ako ga Pape odvede u Brazil,pa ga neki tim bude htio kupiti,nece ga moci naci gdje igra,jer nigdje ne igra.
Keep walking.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 nov 2013, 13:08

ako se nešto do Brazila ne promjeni, ja bih Prcića poveo umjesto njega :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 nov 2013, 13:12

Sjetimo se da je sam pobjedio Wales, potencijala ima sigurno, sada, šta je po strani, pa ne igra ni u Elcheu, to ne možemo znati. Njemu bi odgovaralo da ode u neku slabiju ligu, tipa belgijske, da igra redovno, jer mu je to potrebno u ovom trenutku, da poradi na samopouzdanju, naravno, kojem igraču nije potrebno da igra, al et'.

Samo bih da istaknem nehaj naših medija oko njegovog statusa, niko ga ne pokušava kontaktirati, da vidimo šta je sa njim, zaista mi je krivo što nemamo nikakvih informacija. Bitno je da se svako malo Džeko pomene, i svaka Pellegrinijeva izjava, i šta sve ne. Shvatam da su klikovi najbitniji svakoj stranici, ali, dajmo malo ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 nov 2013, 13:26

[quote="zizu1991"]Sjetimo se da je sam pobjedio Wales, potencijala ima sigurno, sada, šta je po strani, pa ne igra ni u Elcheu, to ne možemo znati. Njemu bi odgovaralo da ode u neku slabiju ligu, tipa belgijske, da igra redovno, jer mu je to potrebno u ovom trenutku, da poradi na samopouzdanju, naravno, kojem igraču nije potrebno da igra, al et'.

Samo bih da istaknem nehaj naših medija oko njegovog statusa, niko ga ne pokušava kontaktirati, da vidimo šta je sa njim, zaista mi je krivo što nemamo nikakvih informacija. Bitno je da se svako malo Džeko pomene, i svaka Pellegrinijeva izjava, i šta sve ne. Shvatam da su klikovi najbitniji svakoj stranici, ali, dajmo malo ...

Živa istina, evo par stranica svi forumaši pišu o tome kako ga niko ne kontaktira.. To je stvarno kriminalno. Neki dan najperspektivniji igrač naše repke sjedi na tribinama nekakvog Elchea, a svi mediji u BiH su govorili Sevilla odskočna daska.. Kako se to brzo zaboravi, sad niko ni da napiše nešto u vezi njega.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 01 nov 2013, 14:26

Evo pročitao sam, 7. novembra se izvlače parovi za utakmice u Kupu kralja. Možda će tu trener Elchea malo izmjeniti tim, pa možda i Steva dobije bar malo prilike da igra, da do kraja godine odigra bar neku utakmicu.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 nov 2013, 17:16

velez_mostar je napisao/la:Sa drugovima Kvrzicem, Ibricicem, Rahimicem(bez obzira koliko ga cijenili, i voljeli), Avdukicem, Pandzom pod ruku, i priznati da ne zasluzuju pozive.
Šta reče i ostade živ.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Daduli i 14 gostiju.