FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bez osnova napadate Husrefa, i ko se imalo razumije u fudbal shvatit će zašto je Husref izveo onih 11 i onako ih postavio na terenu. Na kraju krajeva da je Ferguson bio jučer na klupi, sa onakvim rosterom ne bi mogao ništa bolje. Da su mogli nastupiti Džakmić i Bišanović, sredina bi dosta bolje izgledala, a tek Bilbija da je imao pravo nastupa, on da se našao u Karićevim šansama, 2 gola bi zabio.
HUSREFU PUNA PODRŠKA, jer smatram da s ovakvim igračkim kadrom, nijedan trener koji bi ga zamjenio ne bi bio ništa uspješniji.
HUSREFU PUNA PODRŠKA, jer smatram da s ovakvim igračkim kadrom, nijedan trener koji bi ga zamjenio ne bi bio ništa uspješniji.
Prozivaš pa ču ti reči nije ga povukao nego ga je gurao i ako hočeš da znaš penal je i ovo čist kao suza a to što krele ne pade nego ide na gool to je do njegove gluposti i neiskustva pravi majstor (Vazda)bi pao i bio bi penal a kasnije jeste napravio faul na gomanu .avlami97 je napisao/la:Broj 29 u crvenom dresu povlači sa leđa za dres Hodžića u gol šansi i sudija ne svira penalchampions1921 je napisao/la:Kakva ruka ziv ti bio.. On vidio ruku sa istoka![]()
Bice snimak, ne zalijeci se sa izjavama.. Zeljkovic igrao stomakom
S druge strane obrati paznju na povlacenje Hodzica u vasem sesnestercu.. Mozda nije bio penal ali povlacenje je bilo vise nego ocgledno.. E cuj on vidio ruku
![]()
Jos se kune
![]()
evo ti pa provjeri i onda ocekujem izvinjenje![]()
[youtube][/youtube]![]()
![]()
u 7. minuti utakmice..
Sarajevo ljubavi moja!
Gdje pise da igrac mora pasti da bi bio penal dovoljna je opstrukcija igre.
-
- Kontakt:
Ja se nesjećam Ločarićevih bravura, ali Bandović je imao odličnih odbrana, definitivno najboljisekac je napisao/la:Hvala na objektivnom komentaru ono Karića nije šansa haman u pet metara i Travančića ali je zato bićanova u 92 šansa i to sa haman 20 metara (šut je to a ne šansa ali eto nek vam bude) vi ste najbolji pa što ne pobjediste kad je tako ne mogu sa vama smarateRade Paprica 9 je napisao/la:Vi ste jučer dobro prošli, u prvom poluvremenu lekcija fudbalske igre u svakom smislu, taktički i trkački. U drugom ste meljali loptu, ali ja nepamtim neku izglednu šansu, izuzev što je Travančić na malom prostoru povalio mislim Zeljkovića, ali opet smo mi imali pred kraj dobar šut koji Dejo vadi. Imate lošu i neperspektivnu ekipu koja će se vjerovatno raspasti u maju. Za titulu nemate šansi, jer su bar 4 ekipe kvalitetnije, uključujući i Želju. Jučer ste to fino mogli vidjeti.
Jučerašnji derbi je pokazao da u Sarajevu postoje dva kluba koji pokušavaju igrati lopte, Željo i Olimpik.
Suđenje tendenciozno, najveća greška da povalčenje Hodžića nije okarakterisano kao penal.
pojedinac uz Tomu.
Da se mnadodam brate i ja .Hajde nek su bili bolji a što ne pobjediše i tu je kvaj pviče.Bili smo i mi bolji deset puta i prečke i stative i glavom ,guzicom, nosom skidali loptu sa gool linije pa oni pobjedili golom Zubanovića . Ali nikad oni neče reči da su bili loši oni su pobjedili i to je to.A inače imaju poznatu objektivnost i tad su nas razvalili mislim . Zato bi trebalo prestati pljuvati po igračima i treneru Sarajeva .Kako se raduju kao da su ligu prvaka osvojili a plješču Bućanu konjini koji umjesto na gool opali loptu na Istok. Eto to je objektivnost nije pristrasnost ,aferim, dao Bog da svaki put onako puca a vi mu spomenik dignite što se mene tiće.1L8F9C2 je napisao/la:E bas kad bi sudije svako povlacenje svirali kao penal, onda ... a nema veze sto doticni tokom pada ide na golmana sa dvije noge to je nebitno. Bitno je da je povucen i da je prije toga vec poceo da pada. Ali dobro naucili ste vi dobijati penale i u 97 minutama , i bodove protiv Borca gdje nista zabili gol a dobili 3 boda.
Bas me zanima kakve kriterije vi imate svaki faul koji je svirao sudija je bio 100%, to sto vi od 10 minute kako treba nista ni prelazili na nasu polovicu nije vam mogao nista ni svirati kad nije bilo duela. Imate snimak "posteni" pa pogledajte.
Jesi ti objektivan ili ? Pa bolan Travancic je imao sut nakon akcije iz slobodnog, a prije toga Mahir Karic ide u gol sansu ali debil bjezi u gol aut. Nemoj samo ove seljacke "objektivnosti" nista vi bolji niste bili, ja sam vidio da su i jedni i drugi dno dna. I ove price kako cemo se raspasti i slicno su vase zelje, vi ste raspad od kad se povukao amaw, nemate plate, dok mi na polusezoni imamo mogucnost ako nam se svidi neko od vas da vam ga uzmemo, a ima pravo nastupa i Bilbija on nesto voli da se poigrava sa vama, sto znaci da mozemo ici naprijed ati zivi u svojim iluzijama. Vasa je sreca samo sto ovaj "strucnjak" na klupi FKS nema veze sa ovom igrom, inace bi do sada bili u dobrom minusu.Rade Paprica 9 je napisao/la:Vi ste jučer dobro prošli, u prvom poluvremenu lekcija fudbalske igre u svakom smislu, taktički i trkački. U drugom ste meljali loptu, ali ja nepamtim neku izglednu šansu, izuzev što je Travančić na malom prostoru povalio mislim Zeljkovića, ali opet smo mi imali pred kraj dobar šut koji Dejo vadi. Imate lošu i neperspektivnu ekipu koja će se vjerovatno raspasti u maju. Za titulu nemate šansi, jer su bar 4 ekipe kvalitetnije, uključujući i Želju. Jučer ste to fino mogli vidjeti.
Jučerašnji derbi je pokazao da u Sarajevu postoje dva kluba koji pokušavaju igrati lopte, Željo i Olimpik.
Suđenje tendenciozno, najveća greška da povalčenje Hodžića nije okarakterisano kao penal.
Sarajevo ljubavi moja!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne piše nigdje, al to je potreban uslov da bi ti sudija poput Bjelice svirao penal.terabajt je napisao/la:Gdje pise da igrac mora pasti da bi bio penal dovoljna je opstrukcija igre.
Samo za @sekca: Na metar od Bandovića, broj 29 vuče Hodžića sa leđa i ruši ga. Pogledaj dobro. Čuj nije pao
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
pogledaj bolje gurao ga je i sam o ga je pad mogao izvaditi ali dobro ja opet kažem ako ti nešto znači ja bi svirao penal međutim iskreno govoreči uz dobar pad sudija ne bi imao izbora.terabajt je napisao/la:Gdje pise da igrac mora pasti da bi bio penal dovoljna je opstrukcija igre.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Nećeš mi vjerovati ali svako povlačenje po fudbalskim pravilima u 16m jeste penal. Čuj mi od 10. nismo prelazili vašu polovinu.1L8F9C2 je napisao/la:E bas kad bi sudije svako povlacenje svirali kao penal, onda ... a nema veze sto doticni tokom pada ide na golmana sa dvije noge to je nebitno. Bitno je da je povucen i da je prije toga vec poceo da pada. Ali dobro naucili ste vi dobijati penale i u 97 minutama , i bodove protiv Borca gdje nista zabili gol a dobili 3 boda.
Bas me zanima kakve kriterije vi imate svaki faul koji je svirao sudija je bio 100%, to sto vi od 10 minute kako treba nista ni prelazili na nasu polovicu nije vam mogao nista ni svirati kad nije bilo duela. Imate snimak "posteni" pa pogledajte.

drug nije ga vukao pogledaj dobro gurao ga je zato govorim o padu nije ga vukao dobro pogledaj guranje je bilo a ja kažem penal čist ko suza je li treba još nešto?Vuče ga evo gledam deseti put već kad je Dejo uhvatio loptu i on pravi faul ali penal je unutra bio odma kad ga gura u 16 prema Vuletu a kasnije se već zavukao pogleedaj to i opet podvlačim penal je bio i ne trpaj nešto ššto nisam kazao ali da je bio vazda on bi se i sad previjao jer zna.avlami97 je napisao/la:Samo za @sekca: Na metar od Bandovića, broj 29 vuče Hodžića sa leđa i ruši ga. Pogledaj dobro. Čuj nije pao![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 31 okt 2013, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
@Sekac, vrati snimak unazad i gledaj utakmicu od 5. minute (cijeli ekran)sekac je napisao/la:drug nije ga vukao pogledaj dobro gurao ga je zato govorim o padu nije ga vukao dobro pogledaj guranje je bilo a ja kažem penal čist ko suza je li treba još nešto?avlami97 je napisao/la:Samo za @sekca: Na metar od Bandovića, broj 29 vuče Hodžića sa leđa i ruši ga. Pogledaj dobro. Čuj nije pao![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Vidio sam ne brini ali stvarno ne gledamo isto ja ti kažem kad je bio penal a ovde mu je lopta već pobjegla i Bandović je na njoj a ovo povlačenje postoji samo šta misliš da li bi nama na nekom stadionu svirao ovakav penal?avlami97 je napisao/la:@Sekac, vrati snimak unazad i gledaj utakmicu od 5. minute (cijeli ekran)sekac je napisao/la:drug nije ga vukao pogledaj dobro gurao ga je zato govorim o padu nije ga vukao dobro pogledaj guranje je bilo a ja kažem penal čist ko suza je li treba još nešto?avlami97 je napisao/la:Samo za @sekca: Na metar od Bandovića, broj 29 vuče Hodžića sa leđa i ruši ga. Pogledaj dobro. Čuj nije pao![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Sarajevo ljubavi moja!
Hadžić Gradačac. Husejinović Olimpic...., ne treba m dalje.
Nebitno bilo pa prošlo. Valjda će se nekad vratiti.
Pozdrav.
Pozdrav.
Paša hočemo li malo o Vukasovićima sad ili da se stane sa ovim nije svirao platio mu Tan poojedite muda od muke sad šta je nikad vam ne valja ni jedan odgovor.Znaju pasti a ovaj ne zna je li treba da napišem to deeset puta .avlami97 je napisao/la:Hadžić Gradačac. Husejinović Olimpic...., ne treba m dalje.
Pozdrav.
Sarajevo ljubavi moja!
- champions1921
Upravo.. Pitar kad god da je pao sviran mu je faul.. Ebajiga, nama Bjelica nije objasnio pravila kao njima..DukeOfWellington je napisao/la:Ne piše nigdje, al to je potreban uslov da bi ti sudija poput Bjelice svirao penal.terabajt je napisao/la:Gdje pise da igrac mora pasti da bi bio penal dovoljna je opstrukcija igre.
BUDI ŽELJO !!!
champions1921 je napisao/la:Upravo.. Pitar kad god da je pao sviran mu je faul.. Ebajiga, nama Bjelica nije objasnio pravila kao njima..DukeOfWellington je napisao/la:Ne piše nigdje, al to je potreban uslov da bi ti sudija poput Bjelice svirao penal.terabajt je napisao/la:Gdje pise da igrac mora pasti da bi bio penal dovoljna je opstrukcija igre.

Sarajevo ljubavi moja!
- molotovljev
Predlažem ti da još jedanput pogledaš utakmicu i da posebno obratiš pažnju, kako igrači Željezničara,terabajt je napisao/la:Gdje pise da igrac mora pasti da bi bio penal dovoljna je opstrukcija igre.
4 ili 5 puta, u situaciji kada igrači Sarajeva krenu u kontru, uglavnom na sredini terena, uličnim zahvatom,
neprimjerenim bilo kojem fudbaleru, sa leđa povlače igrače Sarajeva... Pri tome prođu nekažnjeno!
E to se zove, u modernom fudbalu, opstrukcija igre. Kod nas se to kaže drugačije, ali ne bih o tome.
F.K.SARAJEVO
Govorim o opstrukciji igre u 16m ne na sredini terena,vidis da se rasprava vodi o penalumolotovljev je napisao/la:Predlažem ti da još jedanput pogledaš utakmicu i da posebno obratiš pažnju, kako igrači Željezničara,terabajt je napisao/la:Gdje pise da igrac mora pasti da bi bio penal dovoljna je opstrukcija igre.
4 ili 5 puta, u situaciji kada igrači Sarajeva krenu u kontru, uglavnom na sredini terena, uličnim zahvatom,
neprimjerenim bilo kojem fudbaleru, sa leđa povlače igrače Sarajeva... Pri tome prođu nekažnjeno!
E to se zove, u modernom fudbalu, opstrukcija igre. Kod nas se to kaže drugačije, ali ne bih o tome.

A derbija i k.... to se nesto dize na nivo , najveci derbi , vjeciti rivali , mi ovo mi ono... kako Roma i Lazio , pa Boca -River , tako je to i kod nas ...ajme majko! Nemojte se ljutiti, ono je najveci seljakluk , vjeciti seljakluk... silne psovke , prenemaganja, pa onda opet psovke, ali ajde bar treneri nisu takvi...pametnom dosta kad vidi i cuje Husrefa kako tecno i sabrano govori , razgovjetno , bez gramaticke greske , ma olicenje..."gospodina"! Pa onda onaj Dino...cccc...ja mislim da je na tekmu dosao upravo s kazana a koeficijent je 1,05 da se tamo i vratio!
- molotovljev
Ja tebi govorim da pogledaš svih 90 minuta utakmice, pažljivo, i da doneseš zaključak. A ti se hvataš za slamku,terabajt je napisao/la:Govorim o opstrukciji igre u 16m ne na sredini terena,vidis da se rasprava vodi o penalumolotovljev je napisao/la:Predlažem ti da još jedanput pogledaš utakmicu i da posebno obratiš pažnju, kako igrači Željezničara,terabajt je napisao/la:Gdje pise da igrac mora pasti da bi bio penal dovoljna je opstrukcija igre.
E to se zove, u modernom fudbalu, opstrukcija igre. Kod nas se to kaže drugačije, ali ne bih o tome.. Skoro svako povlacenje u 16 m kada igrac ima loptu je penal.
tako što si umislio da je ono penal, pa pokušavaš nekoga uvjeriti u to. Paša, nije penala bilo, samo u slučaju
da je igrač pao, moglo bi se diskutovati... Vaša igra me podsjetila na onaj meč u Mariboru..
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], Kyle88, Pantelija, SamoDaKazeem, TETRAPAK i 51 gost.