Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- crvenocrni
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Zasluzio je i Mahmutovic ali ipak on igra u nekoj tamo Ceskoj ligi iz koje klubovi izbacuju Udinese nakon sto su ovi torpedirali Siroki ili pak remiziraju sa Sevillom i da ne nabrajam vise
Ali eto valjat ce Cesima ako je ovo istina? Ipak mi smo toliko pokriveni na svakim pozicijama da sebi mozemo dozvolit luksuz da ne zovemo prvog strijelca Ceske lige pored recimo nekog Turskog drugoligasa ili slicnih...

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pozdrav svima.
Evo prijavi se i ja, i to bas radi Mahmutovica.
Nemogu da vjerujem da momak nikad nije dobijo poziv. Igra on standartno vec godinama. Trebao je on prije nekoliko godina vec biti pozvan makar za neku prijateljsku. Nisam protiv Papeta kao neki ostali, ali stvarno ne razumijem zasto Mahmutovica ne zove. Pa sta nedaj boze da Dzeko ili Ibisevic se povrjede.... Kao sto su i drugi spomenuli nismo neka nacija da ima igraca da bira. Treba zvati ovog momka!
Evo prijavi se i ja, i to bas radi Mahmutovica.

Nemogu da vjerujem da momak nikad nije dobijo poziv. Igra on standartno vec godinama. Trebao je on prije nekoliko godina vec biti pozvan makar za neku prijateljsku. Nisam protiv Papeta kao neki ostali, ali stvarno ne razumijem zasto Mahmutovica ne zove. Pa sta nedaj boze da Dzeko ili Ibisevic se povrjede.... Kao sto su i drugi spomenuli nismo neka nacija da ima igraca da bira. Treba zvati ovog momka!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja bi volio vidjeti Mahmutovica u reprezentaciji, bez obzira na sve. Nek presjedi na klupi, ali makar nek je tu kao 3. opcija umjesto Dzeke i Ibisevica.
Ali neka Pape odluci.
Ali neka Pape odluci.
Ode Stimac, i ode Alilovic sa spiska...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
jah a kvrzic i mahmutovic inace igraju istu poziciju jelde...Nimla_RZ je napisao/la:Evo Mahmutovića hoće Česi. E moj Safete.![]()
Nije mi jasno kako može zvati Kvržića iz Rijeke, a ne Mahmutovića iz Teplica. Momak u odličnoj formi nekoliko godina, konstantan! Svakako imamo samo 2 napadača, a desetak veznih igrača. Aidin još, meščini, može igrati i po strani...

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Igrali bi sa jednim napadačem.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nisam protiv Papeta kao neki ostali, ali stvarno ne razumijem zasto Mahmutovica ne zove. Pa sta nedaj boze da Dzeko ili Ibisevic se povrjede
Halilović nije dobio poziv, očekivano. Sad će tata Sejad da plače.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
pa može se reći, Aidin je napadač ali je prodoran i može dosta dobro odigrati i po straniSTEVIE je napisao/la:
jah a kvrzic i mahmutovic inace igraju istu poziciju jelde...

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nebih bas rekaolegenda reala je napisao/la:pa može se reći, Aidin je napadač ali je prodoran i može dosta dobro odigrati i po straniSTEVIE je napisao/la:
jah a kvrzic i mahmutovic inace igraju istu poziciju jelde...

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
- legenda reala
- Kontakt:
Zašto ne, kad Veda znaju gurnuti na krilo mogu i AidinaSTEVIE je napisao/la:nebih bas rekaolegenda reala je napisao/la:pa može se reći, Aidin je napadač ali je prodoran i može dosta dobro odigrati i po straniSTEVIE je napisao/la:
jah a kvrzic i mahmutovic inace igraju istu poziciju jelde...mahmutovicu je prvobitna pozicija napadac a ne krilo, i svakako nebih uopce ni igrao po' strani u repci.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
je li onaj mali zuti kenjac odigrao ijedan zvanicni mec za kockaste ? na transfermarkt-u pise da ima 3 meca za hrvatsku, a koliko sam ja mogao vidjeti, to su sve prijateljski mecevi protiv portugala, lihtenstajna i juzne koreje 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Da, sve prijateljske jer nisu ni u jednoj utakmici kvalifikacija imali priliku da ga ubace jer su sve gubili ili je bilo gusto. Tako da teoretski jos moze igrat za BiH.Papastathopoulos je napisao/la:je li onaj mali zuti kenjac odigrao ijedan zvanicni mec za kockaste ? na transfermarkt-u pise da ima 3 meca za hrvatsku, a koliko sam ja mogao vidjeti, to su sve prijateljski mecevi protiv portugala, lihtenstajna i juzne koreje

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
yebaji ga, ja bi prob'oCartman je napisao/la:Da, sve prijateljske jer nisu ni u jednoj utakmici kvalifikacija imali priliku da ga ubace jer su sve gubili ili je bilo gusto. Tako da teoretski jos moze igrat za BiH.Papastathopoulos je napisao/la:je li onaj mali zuti kenjac odigrao ijedan zvanicni mec za kockaste ? na transfermarkt-u pise da ima 3 meca za hrvatsku, a koliko sam ja mogao vidjeti, to su sve prijateljski mecevi protiv portugala, lihtenstajna i juzne koreje

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
I tata bi sine. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
slijedi salto nazad i za godinu dana ce se halilovic naci na spisku selektora BiH..... kovac ako ostane selektor, sigurno nece racunati na njega i u kvalifikacijama ce se pridruziti medunjaninu i mujdzi..Cartman je napisao/la:Da, sve prijateljske jer nisu ni u jednoj utakmici kvalifikacija imali priliku da ga ubace jer su sve gubili ili je bilo gusto. Tako da teoretski jos moze igrat za BiH.Papastathopoulos je napisao/la:je li onaj mali zuti kenjac odigrao ijedan zvanicni mec za kockaste ? na transfermarkt-u pise da ima 3 meca za hrvatsku, a koliko sam ja mogao vidjeti, to su sve prijateljski mecevi protiv portugala, lihtenstajna i juzne koreje

-
- Kontakt:
Ma šta će vam Halilović? Taj momak je u ovom trenutku bliži tome da završi u 5. ligi nego u Reala (iz kojeg je navodno ima ponudu prije godinu-dvi). Srića da je Niko Kovač ima bar malo obraza, pa ga nije zva ponovo.
Kladim se da bi se sad odazvao kad bi ga zvali. Pojeo je **** i sam je vidio.
pi.
Jedini krivac za ovo što se dešava sa njim je njegov otac, Sejad Halilović. Ušao je u kolo sa Mamićima i ekipom, što mu se sad debelo vraća.DoktorBaka je napisao/la:Ma šta će vam Halilović? Taj momak je u ovom trenutku bliži tome da završi u 5. ligi nego u Reala (iz kojeg je navodno ima ponudu prije godinu-dvi). Srića da je Niko Kovač ima bar malo obraza, pa ga nije zva ponovo.
Alen ništa nije kriv, dijete je to. Ne treba ga vrijeđati i napadati. Ima on ponuda, mora ih imati, veliki je talenat.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja bi i dalje trazio rjesenje da zaigra za nas. Iako mi ne smeka nikako ovo sto je izabrao Hrvatsku (iako se moze razumjeti potez), najvecu je ulogu odigrao njegov otac, koji je ''najzasluzniji'' sto igra Hrvatsku, kao sto @virtu4l kaze, dijete je to jos, i sigurno nije sposoban da sam sa 16 godina donese tako vaznu odluku.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
fuj. Neka hvala 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.