Nisam dugo dao neki komentar,cekao sam da se malo slegnu utisci oko ekipe u zadnje vrijeme.
Definitivno nam fali nesto,ali bih rekao da je to iskustvo I rutina.
Bez obzira na sve trofeje,meni ovaj zeljo igra na trenutke bolje nego sve ove predhodne ekipe.to je zasluga ovih mladjih igraca.ali oni nemaju iskustva I rutine jos.
Citam kako raja napadaju aru I rijada.kunem vam se u pitanju je samo idkustvo,djeca su to ba.grijesi ara slazem se,ali ljudi vidi se da taj momak zna,I on ce igracina biti.
Sjecam se ronalda u unitedu kaf je doso prvu polusezonu.odigro prvu tekmu dobro,ostale ,bjezi mu lopta odbija se,lose je kontrolise....sve je to pritisak I neiskustvo.citam zale za adilovicem neki,bolan plakace mnogi za koju godinu kad shvate ko nam je igrao.bice sa arom ko I sa dzekom.sta vam je ba.ara,rijad I zola su suho zlato.
Istrpite ih malo,pa cemo vidjeti ,nemojte Im pravit jos veci pritisak.
Slusam raja seru ari za onu sansu protiv veleza,kad je sa 7 metara dodao golmanu.kako ih ba nije stid,adilovicu to bio trademark,zastitni znak,sta je onaj radio,to se ne moze ponovit.
Sto se tice sinocnje tekme,samo nase neiskustvo u zavrsnici je dovelo do jednog boda.
Sarajevo je bas ekipa na zor,ono je odron odrona.mi tanki,oni kriminalni.
Oni su ekipa koja na silu zeli biti najbolja,da ispune zelju svog direktora,I ono se zaista trebalo naklofat.
Mi ako sljedece godine zadrzimo ovu djecu,uz tomica koji mi se sve vise svidja,bicemo osvjezenje za nasu fudbal.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE