FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
De ba care,malo razmisljaj sta ces rec. Igraju Selim i Hodzic jer nemas vise napadaca.
Ne znam koja je ovo utakmica po redu ove sezone u kojoj zbog zaje.bancije u napadu gubimo 2 boda. Imas ih u saci al nikako da materijalizujes nadmoc.
Ne znam koja je ovo utakmica po redu ove sezone u kojoj zbog zaje.bancije u napadu gubimo 2 boda. Imas ih u saci al nikako da materijalizujes nadmoc.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Taj vas Hodzic veliki talenat loptu Nezna smiriti
Taj Hodžić jeste veliki talenat i zna smiriti loptu ali ja mu zamjeram na nonšalantnosti i pokušavanju ulaska u go sa loptom, ide na to da ima puno kredita kod navijača jer je Željino dijete..tulln je napisao/la:Taj vas Hodzic veliki talenat loptu Nezna smiriti
Il club piu titolato al mondo!
Protiv Celika u Zenici fulamo prilike da vodimo 3-0, i onda jedva do boda; Sinoc fulamo 3-4 100% sanse umjesto da hladno vodimo 2-3 razlike dovedemo se da cuvamo bod. Jbmu mater gledam ovaj snimak u prvom poluvremenu, Jamak da pita onog gdje da gadja on onako lose, jbte ipak je to nekakav veznjak, koji zna lopte, moze ga pretrcati, lobovati, sutati u jedan ili drugi cosak on u njega, Selimovic predje i bandovica umjesto da smiri loptu i pogodi prazan gol, on nesto iz okreta, onda ovaj mali Hodžic mozde da padne i da mu se svira penal on nastavlja ni tamo ni ovamo, ova situacija 4 na 3 poslije nasi ne znaju sta ce da su bar sutali na gol. Ova postavka je dobra bila od Dine, svaka mu cast. Svraka vise na krilu u fazi napada, u sredini u fazi odbrane je dobra stvar. Primjeti se da smo pravo dobri u tranziciji, nekoliko nasih brzih igraca je iskoristilo spore i lose defanzivce Sarajeva, al eto malo koncetracije je falilo, pa i znanja da ponovimo onih 0-3 od prije 10-tak godina i da napravimo historijsku pricu, ovako nas utopise u sivilo i nista nista, a nije tako.
Za mene je najbolji igrac bio Hasanovic, defanzivno fantastican, ofanzivno dobar, njegov je pas bio za Selimovica. Tomic standardno dobar. Drago mi je zbog Kerle i on je bio dobar, pogrijesio je jednom kad je iznosio loptu pa onaj deilski pas u sustini jako dobar.
Igraci moraju gristi narednih 5 utakmica i sve pobjediti, jer oni to mogu. Ne trebaju nam neki glupi kiksevi koje smo pravili ove sezone, i onda zadnje kolo s Borcem na grbavici popuniti grbavicu i primaci se Borcu ili ih cak prestici, ako uopce oni nastave takmicenje.
Za mene je najbolji igrac bio Hasanovic, defanzivno fantastican, ofanzivno dobar, njegov je pas bio za Selimovica. Tomic standardno dobar. Drago mi je zbog Kerle i on je bio dobar, pogrijesio je jednom kad je iznosio loptu pa onaj deilski pas u sustini jako dobar.
Igraci moraju gristi narednih 5 utakmica i sve pobjediti, jer oni to mogu. Ne trebaju nam neki glupi kiksevi koje smo pravili ove sezone, i onda zadnje kolo s Borcem na grbavici popuniti grbavicu i primaci se Borcu ili ih cak prestici, ako uopce oni nastave takmicenje.
- bistrikboy
- Kontakt:
Steta!Bas steta,jer oni veze nemaju.Do kraja ce biti iza nas 100%.U prvom poluvremenu smo odigrali sjajno,imali smo sve-trku,borbu i igru.Nismo zabili jer **** nemamo napadaca da to moze.U drugom su oni malo vise napadali ali nisu imali ni jednu ozbiljnu sansu.Ostaje zal za izgubljena dva boda.Kod nas najbolji Hasanovic,a nisu ni ostali daleko.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Upuceno malenim (supljim glavama), zbog prisustva nekih navijaca Dinama - Dresden na sjevernoj tribini. Znaz da se lizu sa njima i svabe im kace svoje transparente po sjeveru... i vode navijanje...bangara je napisao/la:moze neko pojasniti ovu parolu gore, ocigledno nisam u toku...
Inace sto se tekme tice, sada pitari omalovazavaju derbi. Kao lose sve ovo generalno. A da su zabili neku frljoku kao prosli put na Kosevu, ne bi ziv od njih ostao. Sve su uradili da nas pobjede. Sudija Bjelica toliko je ofirno bio na njihovoj strani i to mu nikada Manijaci nece zaboraviti. Steta sto ih nismo dobili. Nikada slabiji nisu bili. Pa oni svaku jacu tekmu kuci nisu dobili, cak ih je Siroki i pobjedio.
Sada dobiti ove naredne tekme i sigurno smo u vrhu... A onda plavo proljece...
Zadnja izmjena: Minhi, dana/u 31 okt 2013, 09:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
-
- Kontakt:
jarane, kako smo dobro igrali u prvom poluvremenu, brine me onaj Lončarić kako je nesiguran mati moja mila
Željezničar Za Život Cijeli ...
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
Jel bezobrazno s moje strane da ih preziljkujem u kupu ,ma sta pojeli ,požderali bi ih u dvije utakmice ! 

Željeznicar za život cijeli !
Sinoc bilo lijepo vidjeti kako Manijaci deru horde k'o ped.er playboy.
Kome su se poklopili kartoni, koga nema u nedjelju.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Jamak,Tomic i jos jedanEngland je napisao/la:Sinoc bilo lijepo vidjeti kako Manijaci deru horde k'o ped.er playboy.
Željeznicar za život cijeli !
- champions1921
Procitah zadnjih par stranica i nemam sta reci sto vec nije receno.. Ostali smo bez tri boda zahvaljujuci indolentnosti, ponajvise, nasih napadaca u vecem dijelu meca.. Prije tekme bih vjerovatno bio donekle i zadovoljan bodom ali po njenom zavrsetku ostaje zal jer je Sarajevo bilo zrelo da im uvalimo tricu gore..
Ocigledno je kvalitet lige i dalje u drasticnom padu je mi i pored svih povreda i odlazaka igraca i dalje imamo ekipu koja je jedan od ozbiljnijih pretendenata na titulu i koja bi sigurno uz dva normalna pojacanja (spic i stoper) dosla do te titule bez vecih problema.. Nadam se da ce odlazak nase reprezentacije na SP promijeniti malo svijest institucija zaduzenih za razvoj sporta u nasoj drzavi te da ce se nesto poceti raditi po pitanju kvalitete domaceg fudbala.. Ovo sto gledamo je svake godine sve losije i losije i kao sto neko rece "probili smo dno"..
Mi u nastavku sezone imamo, mozda, i ponajbolji raspored i uz pravi pristup nasih pulena, siguran sam, da mozemo i do samog vrha na kraju.. Sad koliko cemo konkretne i dugorocne koristi imati od toga to je postalo diskutabilno..
VOLIM TE ZELJO !
Ocigledno je kvalitet lige i dalje u drasticnom padu je mi i pored svih povreda i odlazaka igraca i dalje imamo ekipu koja je jedan od ozbiljnijih pretendenata na titulu i koja bi sigurno uz dva normalna pojacanja (spic i stoper) dosla do te titule bez vecih problema.. Nadam se da ce odlazak nase reprezentacije na SP promijeniti malo svijest institucija zaduzenih za razvoj sporta u nasoj drzavi te da ce se nesto poceti raditi po pitanju kvalitete domaceg fudbala.. Ovo sto gledamo je svake godine sve losije i losije i kao sto neko rece "probili smo dno"..
Mi u nastavku sezone imamo, mozda, i ponajbolji raspored i uz pravi pristup nasih pulena, siguran sam, da mozemo i do samog vrha na kraju.. Sad koliko cemo konkretne i dugorocne koristi imati od toga to je postalo diskutabilno..
VOLIM TE ZELJO !
BUDI ŽELJO !!!
Ne znam ziv sta bih vise uopste napisao a da se pretjerano ne ponavljam.Toliko je ovo sve otislo na dno da sam ostao bez rijeci.
Gledajuci u ekipu Sarajeva,stekao sam dojam da bi ih prijeratni Pofalicki dobio sa dva razlike bez ikakvih problema.A kada mi ovakvo Sarajevo nismo uspjeli dobiti,onda kontam da ni mi nismo nesto puno bolji.Ali bolji jesmo.To se vidjelo jasno ko dan.
Nisam nesto pratio nastupe Sarajeva ove godine,ali sam mislio da se radi o svakako boljoj ekipi nego sto oni zapravo jesu.Sve te medijske promocije,dovodjenje mnogo igraca,pa i mladih igraca,nesto oko sponzora,gladni su titule,gladni su u svim segmentima jer nisu dugo godina nesto uradili posebno u ovoj ligi,i sve me to ponukalo da razmisljam u pravcu,da ce Sarajevo u ovom derbiju krenuti agresivno prema naprijed,da ce trcati,da ce se boriti,a vala nesto i pokazati.A ono corak.Tuga,jad i bijeda.Ovako lose Sarajevo ja nisam u zivotu gledao.Dvije ciste nisu imali.
I mi ih ne mozemo pobijediti.Izgledali smo solidno na terenu u odnosu na njih.Nas vezni red je vladao sredinom terena,bili smo dovoljno agresivni da ih tu ubijamo u pojam,da ne mogu iznijeti loptu,dok smo mi kako tako sirili igru i imali dobru varijantu prema dubini.Ono sto mi je dobro u svemu je da ih se nismo prepali nimalo,za razliku od komsija,koje su bili vidljivo u nekom grcu iliti strahu od neuspjeha.Ali sta imas od svega toga kada ne mozes ili si nesposoban da poentiras.Mi vec godinama imamo tu psihicku barijeru,kada se desava da u derbijima,gdje si realno bolji,ne iskoristimo to golovima.U prvom poluvremenu mi smo trebali rijesiti utakmicu i pokazati ko je tu bolji takmac.
Onda sam ocekivao da cemo krenuti istom snagom u drugom poluvremenu,ali izgleda kao da smo zadovoljni tim bodom,dok sa druge strane je bilo i logicno da se Sarajevo malo oporavi od onog uzasa u 45 minuta koji su nam predstavili.Pustili smo ih da nas cak malo i zabrinu u drugom poluvremenu,no nesposobniji su od nas u svim segmentima.Da smo samo malo krenuli naprijed,bilo bi to nekako rijeseno u nasu korist.
Vezni red je dosta pretrcao na celu sa Tomicem,Jamak je bio solidan dok je imao snage,a Svraka je nesto malo znacio u pocetku,u drugom dijelu se nije uopste vidio.Hasanovic mi je odigrao sasvim solidno.Odbrana je djelovala prilicno cvrsto i jasno i tu se situacija popravila.Loncaric je linijski golman i djeluje usporeno,ali je hvatao ipak one neke rijetke lopte bez problema.Nije odbrana ni imala nesto puno posla nego kod prekida,kada se lopta trebala izbaciti,pa su to dobro odradili.A napad generalno nismo imali.Ne mogu i necu da se ljutim na malog Aru,jer je mlad i njemu trebaju ovakve utakmice da mozda malo i shvati gdje je i sta je i kakve dalje napore on mora da ima kako bi napredovao u buducnosti.On je talenat i mora jos duplo raditi kako bi prevazisao ovu ligu.Selimovic je dosta pretrcao i istrosio se,no nie uspio kao ni protiv Veleza da nesto krunise pogotkom.Ocekivao sam nesto bolju partiju od njega.
Mi se moramo pojacati na napadackoj i na poziciji u odbrani,a bilo bi lijepo imati jos jednog kreativca i lijevo krilo.Ta 4 igraca bi napravila od Zelje dobru ekipu.Ovako se krpimo i dajemo sve od sebe u prilicno netalentovanoj ekipi koju imamo,no evo dovoljno da uzmemo bd na derbiju,gdje smo najnormalnije trebali pobijediti.
Sarajevo me strasno razocaralo,Zeljo je u igri vezano za bodove,raspored ide na ruku,i tu nesto mozemo ocekivati,ako ne budemo dalje kiksali na svom terenu.
Derbi bez derbija,Zeljo bez poraza,onako gledano i nije to tako lose,ali realno gledano,ovo je katastrofa,kad ovakve pitare nismo bukvalno napunili golovima.Steta sto nijedna ekipa nije kvalitetna.Steta derbija,steta navijaca koji su pozeljeli bar da vide nesto u derbiju.
Gledajuci u ekipu Sarajeva,stekao sam dojam da bi ih prijeratni Pofalicki dobio sa dva razlike bez ikakvih problema.A kada mi ovakvo Sarajevo nismo uspjeli dobiti,onda kontam da ni mi nismo nesto puno bolji.Ali bolji jesmo.To se vidjelo jasno ko dan.
Nisam nesto pratio nastupe Sarajeva ove godine,ali sam mislio da se radi o svakako boljoj ekipi nego sto oni zapravo jesu.Sve te medijske promocije,dovodjenje mnogo igraca,pa i mladih igraca,nesto oko sponzora,gladni su titule,gladni su u svim segmentima jer nisu dugo godina nesto uradili posebno u ovoj ligi,i sve me to ponukalo da razmisljam u pravcu,da ce Sarajevo u ovom derbiju krenuti agresivno prema naprijed,da ce trcati,da ce se boriti,a vala nesto i pokazati.A ono corak.Tuga,jad i bijeda.Ovako lose Sarajevo ja nisam u zivotu gledao.Dvije ciste nisu imali.
I mi ih ne mozemo pobijediti.Izgledali smo solidno na terenu u odnosu na njih.Nas vezni red je vladao sredinom terena,bili smo dovoljno agresivni da ih tu ubijamo u pojam,da ne mogu iznijeti loptu,dok smo mi kako tako sirili igru i imali dobru varijantu prema dubini.Ono sto mi je dobro u svemu je da ih se nismo prepali nimalo,za razliku od komsija,koje su bili vidljivo u nekom grcu iliti strahu od neuspjeha.Ali sta imas od svega toga kada ne mozes ili si nesposoban da poentiras.Mi vec godinama imamo tu psihicku barijeru,kada se desava da u derbijima,gdje si realno bolji,ne iskoristimo to golovima.U prvom poluvremenu mi smo trebali rijesiti utakmicu i pokazati ko je tu bolji takmac.
Onda sam ocekivao da cemo krenuti istom snagom u drugom poluvremenu,ali izgleda kao da smo zadovoljni tim bodom,dok sa druge strane je bilo i logicno da se Sarajevo malo oporavi od onog uzasa u 45 minuta koji su nam predstavili.Pustili smo ih da nas cak malo i zabrinu u drugom poluvremenu,no nesposobniji su od nas u svim segmentima.Da smo samo malo krenuli naprijed,bilo bi to nekako rijeseno u nasu korist.
Vezni red je dosta pretrcao na celu sa Tomicem,Jamak je bio solidan dok je imao snage,a Svraka je nesto malo znacio u pocetku,u drugom dijelu se nije uopste vidio.Hasanovic mi je odigrao sasvim solidno.Odbrana je djelovala prilicno cvrsto i jasno i tu se situacija popravila.Loncaric je linijski golman i djeluje usporeno,ali je hvatao ipak one neke rijetke lopte bez problema.Nije odbrana ni imala nesto puno posla nego kod prekida,kada se lopta trebala izbaciti,pa su to dobro odradili.A napad generalno nismo imali.Ne mogu i necu da se ljutim na malog Aru,jer je mlad i njemu trebaju ovakve utakmice da mozda malo i shvati gdje je i sta je i kakve dalje napore on mora da ima kako bi napredovao u buducnosti.On je talenat i mora jos duplo raditi kako bi prevazisao ovu ligu.Selimovic je dosta pretrcao i istrosio se,no nie uspio kao ni protiv Veleza da nesto krunise pogotkom.Ocekivao sam nesto bolju partiju od njega.
Mi se moramo pojacati na napadackoj i na poziciji u odbrani,a bilo bi lijepo imati jos jednog kreativca i lijevo krilo.Ta 4 igraca bi napravila od Zelje dobru ekipu.Ovako se krpimo i dajemo sve od sebe u prilicno netalentovanoj ekipi koju imamo,no evo dovoljno da uzmemo bd na derbiju,gdje smo najnormalnije trebali pobijediti.
Sarajevo me strasno razocaralo,Zeljo je u igri vezano za bodove,raspored ide na ruku,i tu nesto mozemo ocekivati,ako ne budemo dalje kiksali na svom terenu.
Derbi bez derbija,Zeljo bez poraza,onako gledano i nije to tako lose,ali realno gledano,ovo je katastrofa,kad ovakve pitare nismo bukvalno napunili golovima.Steta sto nijedna ekipa nije kvalitetna.Steta derbija,steta navijaca koji su pozeljeli bar da vide nesto u derbiju.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Loncaric je dobar skolovan golman treba mu samopouzdanja,nije dugo branio,a ono raste,evo vec 2 tekme u ligi nije primio gola,i to je nesto.darkangel54 je napisao/la:jarane, kako smo dobro igrali u prvom poluvremenu, brine me onaj Lončarić kako je nesiguran mati moja mila
SLOBODA NAVIJAČIMA
isto koda ima problema sa hvatanjem lopte jednom mu ispade, kad su korneri bili haman nikako da istrci i pokupi a bilo je situacija laganih gdje je mogao al eto nek brani ako kaze struka tako ....ennis je napisao/la:Loncaric je dobar skolovan golman treba mu samopouzdanja,nije dugo branio,a ono raste,evo vec 2 tekme u ligi nije primio gola,i to je nesto.darkangel54 je napisao/la:jarane, kako smo dobro igrali u prvom poluvremenu, brine me onaj Lončarić kako je nesiguran mati moja mila
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
treba loncaricu dati sansu... vec tri utakmice je bze promljenog gola, a ukupno nije 390 minuta gol... momaku treba samo vise ovakvih utakmica da se navikne... uostalom kakav je gol primio posljedni put? slobodnjak... znaci... ne moze biti bas los golman... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Tamam da glavom brani svaku loptu ako ne primi gol za mene je dobar 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
To to,Amar je Loncarica iskopao znao je kakav je golman.Hadzic je uskocio dok se ovaj nije vratio u formi,sad iammo dva solidna golmana i to nam je haman najbolje pokrivena pozicija u timu,uz lijevi bek kad se Kvesa oporaviFaraonTM je napisao/la:Tamam da glavom brani svaku loptu ako ne primi gol za mene je dobar

SLOBODA NAVIJAČIMA
Sad kad se vrate svi ovi igrači, Dino će imati slatke muke koga staviti. Mislim Kvesić igračina ali opet Urdinov je po meni jako jako dobar i zahvalan igrač. Recimo protiv Plzena na Hadisonu je jedini imao damu da krene u dribling i prema naprijed. Tu su ti još Hasanović, Svraka, Jamak, Tomić, Zolotić, Sadiković.. ne mogu svi igrati nikako a tu su negdje po kvalitetu, Jamak odskače po znanju, ali eto recimo vidi muke Tomić, Zolotić, sinoć fantastični Hasanović, Svraka i i ko sad da izletiennis je napisao/la:To to,Amar je Loncarica iskopao znao je kakav je golman.Hadzic je uskocio dok se ovaj nije vratio u formi,sad iammo dva solidna golmana i to nam je haman najbolje pokrivena pozicija u timu,uz lijevi bek kad se Kvesa oporaviFaraonTM je napisao/la:Tamam da glavom brani svaku loptu ako ne primi gol za mene je dobar

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jel to zola jos nije 100% spreman ili ga nije smio ubacivati u ovakvim utakmicama velez i sarajevo ,igro je malo protiv Mladosti??
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Igr'o je malo i sinoć.terabajt je napisao/la:Jel to zola jos nije 100% spreman ili ga nije smio ubacivati u ovakvim utakmicama velez i sarajevo ,igro je malo protiv Mladosti??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.