uredu gotivimo te,Željino si djete AL ...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mozda to tako izgleda ali po mom misljenju je to takav tip igrača smeker koji igra na potezlikusa je napisao/la:Meni najvise smeta nonšalantnos Armina![]()
uredu gotivimo te,Željino si djete AL ...
Da si pismen, kao što nisi, primjetio bi znake navoda.lisander je napisao/la:S obzirom da je ovo drugi derbi za redom gdje ih razvalimo, a oni centra ne predju ja sam raspamecen. Mali Ara je nonsalantan al je dobar igrac, samo ce ga njegov bezobrazluk udaljiti od normalne karijere. LJudi ba oni nama nisu opucali po golu, ma u prvom poluvremenu nisu centra presli, nas kad procepi mi cemo davat po 3 gola po utakmici igramo troduplo bolje nego lani, ide lopta ko po loju, samo da nam je u zavrsnici jedan dobar i da neko zna nabacit gdje bi nam kraj bio. Zeljkovicu svaka cast onako se gine za grb, doduse veceras svu ginuli, cak ni Svraki se nema sta zamjeriti jest da je potuco na loptu al za razliku od prijasnjih utakmica borio se. I eto zao mi je sto ih nismo nabili vec drugi derbi su zreli za to, nadajmo se trecoj sreci.
Nosi te se u pm, hahhhaaahahahh
Da da,zbog nase greske na paroli u subotu protiv Veleza.OdStruke je napisao/la:Da si pismen, kao što nisi, primjetio bi znake navoda.lisander je napisao/la:S obzirom da je ovo drugi derbi za redom gdje ih razvalimo, a oni centra ne predju ja sam raspamecen. Mali Ara je nonsalantan al je dobar igrac, samo ce ga njegov bezobrazluk udaljiti od normalne karijere. LJudi ba oni nama nisu opucali po golu, ma u prvom poluvremenu nisu centra presli, nas kad procepi mi cemo davat po 3 gola po utakmici igramo troduplo bolje nego lani, ide lopta ko po loju, samo da nam je u zavrsnici jedan dobar i da neko zna nabacit gdje bi nam kraj bio. Zeljkovicu svaka cast onako se gine za grb, doduse veceras svu ginuli, cak ni Svraki se nema sta zamjeriti jest da je potuco na loptu al za razliku od prijasnjih utakmica borio se. I eto zao mi je sto ih nismo nabili vec drugi derbi su zreli za to, nadajmo se trecoj sreci.
Nosi te se u pm, hahhhaaahahahh
Da si upućen, kao što nisi, znao bi da je s tim "nosi te" prozvan Jug.
Da nije tih grupa derbi se ne bi zvao derbi,Manijaci i Horde ovaj derbi drze u zivotu.Kazem ovo se vise ne bi moglo nazvati derbijem da nema Manijaka i Hordi pa nek prica ko sta hoce i tako je unazad 10 godina.FBsports je napisao/la:Iako nije mjesto za to, vidim neki objavljuju neke slike, kao mi bolje navijali i slDvije neorganizovane grupe koje nemaju blage veze sta rade i pjevaju. Jedino sto znaju a to je da trans kace po 25 minuta i pale baklje ostalo katastrofa. Izbor pjesama, kad se sta pjeva, ko vodi navijanje itd.
Dva katastrofalna navijanja samo nase manje katastrofalno. Sve u svemu 0 od derbija. Sve gore i gore
Tomic je standardno dobar, trenutno nas najbolji igrac da ima nekog kreativca sa sobom u vezi jos bi to bolje izgledalo ... veceras da nam je bio Adil garantujem da bi pobjediliSabinho je napisao/la:Najbolji Zeljin pojedinac veceras je bio TomicJedini opcenito na terenu koji je imao neku korisnu ulogu.
ovo je zapecatilo, evo mi se pitarski dio rodbine ne javlja xD sutra odoh kod njih ahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.