FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 30 okt 2013, 23:31

Meni najvise smeta nonšalantnos Armina :roll:

uredu gotivimo te,Željino si djete AL ...
Željeznicar za život cijeli !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 30 okt 2013, 23:36

slika
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

plavi100
Kontakt:

Post Postao/la plavi100 » 30 okt 2013, 23:37

likusa je napisao/la:Meni najvise smeta nonšalantnos Armina :roll:

uredu gotivimo te,Željino si djete AL ...
mozda to tako izgleda ali po mom misljenju je to takav tip igrača smeker koji igra na potez

OdStruke
Kontakt:

Post Postao/la OdStruke » 30 okt 2013, 23:38

lisander je napisao/la:S obzirom da je ovo drugi derbi za redom gdje ih razvalimo, a oni centra ne predju ja sam raspamecen. Mali Ara je nonsalantan al je dobar igrac, samo ce ga njegov bezobrazluk udaljiti od normalne karijere. LJudi ba oni nama nisu opucali po golu, ma u prvom poluvremenu nisu centra presli, nas kad procepi mi cemo davat po 3 gola po utakmici igramo troduplo bolje nego lani, ide lopta ko po loju, samo da nam je u zavrsnici jedan dobar i da neko zna nabacit gdje bi nam kraj bio. Zeljkovicu svaka cast onako se gine za grb, doduse veceras svu ginuli, cak ni Svraki se nema sta zamjeriti jest da je potuco na loptu al za razliku od prijasnjih utakmica borio se. I eto zao mi je sto ih nismo nabili vec drugi derbi su zreli za to, nadajmo se trecoj sreci.

Nosi te se u pm, hahhhaaahahahh
Da si pismen, kao što nisi, primjetio bi znake navoda.
Da si upućen, kao što nisi, znao bi da je s tim "nosi te" prozvan Jug.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 30 okt 2013, 23:41

OdStruke je napisao/la:
lisander je napisao/la:S obzirom da je ovo drugi derbi za redom gdje ih razvalimo, a oni centra ne predju ja sam raspamecen. Mali Ara je nonsalantan al je dobar igrac, samo ce ga njegov bezobrazluk udaljiti od normalne karijere. LJudi ba oni nama nisu opucali po golu, ma u prvom poluvremenu nisu centra presli, nas kad procepi mi cemo davat po 3 gola po utakmici igramo troduplo bolje nego lani, ide lopta ko po loju, samo da nam je u zavrsnici jedan dobar i da neko zna nabacit gdje bi nam kraj bio. Zeljkovicu svaka cast onako se gine za grb, doduse veceras svu ginuli, cak ni Svraki se nema sta zamjeriti jest da je potuco na loptu al za razliku od prijasnjih utakmica borio se. I eto zao mi je sto ih nismo nabili vec drugi derbi su zreli za to, nadajmo se trecoj sreci.

Nosi te se u pm, hahhhaaahahahh
Da si pismen, kao što nisi, primjetio bi znake navoda.
Da si upućen, kao što nisi, znao bi da je s tim "nosi te" prozvan Jug.
Da da,zbog nase greske na paroli u subotu protiv Veleza.
Ali to ne umnjuje nasu dominaciju na tribinama veceras,jug je veceras izdominirao sjever.
SLOBODA NAVIJAČIMA

FBsports
Kontakt:

Post Postao/la FBsports » 30 okt 2013, 23:42

Iako nije mjesto za to, vidim neki objavljuju neke slike, kao mi bolje navijali i sl :lol: Dvije neorganizovane grupe koje nemaju blage veze sta rade i pjevaju. Jedino sto znaju a to je da trans kace po 25 minuta i pale baklje ostalo katastrofa. Izbor pjesama, kad se sta pjeva, ko vodi navijanje itd.

Dva katastrofalna navijanja samo nase manje katastrofalno. Sve u svemu 0 od derbija. Sve gore i gore

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 30 okt 2013, 23:46

FBsports je napisao/la:Iako nije mjesto za to, vidim neki objavljuju neke slike, kao mi bolje navijali i sl :lol: Dvije neorganizovane grupe koje nemaju blage veze sta rade i pjevaju. Jedino sto znaju a to je da trans kace po 25 minuta i pale baklje ostalo katastrofa. Izbor pjesama, kad se sta pjeva, ko vodi navijanje itd.

Dva katastrofalna navijanja samo nase manje katastrofalno. Sve u svemu 0 od derbija. Sve gore i gore
Da nije tih grupa derbi se ne bi zvao derbi,Manijaci i Horde ovaj derbi drze u zivotu.Kazem ovo se vise ne bi moglo nazvati derbijem da nema Manijaka i Hordi pa nek prica ko sta hoce i tako je unazad 10 godina.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 okt 2013, 23:48

Najbolji Zeljin pojedinac veceras je bio Tomic :) Jedini opcenito na terenu koji je imao neku korisnu ulogu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 okt 2013, 23:57

Iskreno, ne mogu biti nikako zadovoljan ovakvim ishodom, ali opet treba biti realan pa zaista CESTITATI NASIM MOMCIMA NA HRABROSTI I ZELJI, a izgleda samo je nedostajalo malo kvaliteta u zavrsini.

Imati ovakvog protivnika, koji nije znao gdje se nalazi prvih 20 min radi ambijenta kojeg su radili nasi navijaci, i istog, ne dokrajciti vec devestirati pred svojim navijacima, da dugo, dugo godina pricaju o tome, tesko da ce se vise ponoviti ovakva prilika. Brine me jednostavno ova prokleta zavrsina, pa ljudi drago Banja Luka, Mostar, Zenica i sada Kosevu su mjesta gdje smo mi trebali rutinski odraditi, gdje smo bolje stajali od ekipa, ali jednostavno nismo mogli zavrsiti sto smo planirali. Nesto se mora uraditi po ovom pitanju, pod hitno, jer nasi igraci nisu hladni u zavrsnici, sto nam se o ova predhodna nabrojana tri gostovanja i odbilo od glavu, danas to nije bio slucaj, ali iskreno mogao je opet neki njihov corak uci kao na proslom derbiju, pa bi se pojeli zivi...

Mislim da ova slika ispod govori sve...
slika
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 31 okt 2013, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 31 okt 2013, 00:01

Sabinho je napisao/la:Najbolji Zeljin pojedinac veceras je bio Tomic :) Jedini opcenito na terenu koji je imao neku korisnu ulogu.
Tomic je standardno dobar, trenutno nas najbolji igrac da ima nekog kreativca sa sobom u vezi jos bi to bolje izgledalo ... veceras da nam je bio Adil garantujem da bi pobjedili :) al eto vidjecemo koliko ce raja trpiti malog Hodjica...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 31 okt 2013, 00:01

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 8157_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

hahahhaha :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 31 okt 2013, 00:03

Ostaje zal,zaista!

Bilo je utakmica zavrsenih istim rezultatom,kada sam bio zadovoljan,ali sad nisam.Ovi sto kritikuju derebi ocigledno samo jednom godisnje prate nas fudbal...za mene je derbi kao i mnogi derbiji prethodnih godina solidan s obzirom kakva nam je liga i situacija u klubovima jednostavno ne moze ni derbi biti bolji.

Prepali smo se komsija,precijenili ih,imali su oni losih ekipa,ali ovakvu od veceras jos nisam vidio.Da se razumijemo ni mi nismo sila,ali isto kao da smo s Vitezom igrali i opet kazem nas neki strah doveo je do toga,da se osvoji samo jedan bod.U globalu kod nas niko nije podbacio.Stana,Tomic,Hasanovic,pa i Jamak odigrali odlicno.Citava sredina terena fantasticna i nevjerovatno je koliko smo tu bolji od komsija.Selimovic se isfulao,Ara nonsalantan,mada je nejverovatno kakav potencijal ima i onu neku skolovanost , fudbalsko obrazovanje i mangupluk,ali ako bude kao veceras igranje u Zelji bit cemu kruna karijere.Dino se povukao bezveze,mada je ovaj romb djelovao odlicno.

Manijaci fantasticni,iskreno nisam ocekivao pun jug i ovo je jedno od boljih izdanja na Kosevu.
Od narednih pet utakmica,cetiri igramo kuci i gostujemo Travniku,dakle imamo dobru priliku biti u najmanju ruku drugi na polusezoni i jednom dijelu proljetnog rasporeda.Ekipi je sad potrebna podrska i vec protiv Rudara ocekujem pobjedu,kada ce stvari biti jasnije.

Zadnje kolo cekamo Borac,realno je ocekivati pobjede do tada i uz dva kiksa Borca,da igramo s njima za titulu akoBogda.

Naprijed Plavi!
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 31 okt 2013, 00:04

fedeltafrotta je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 8157_n.jpg

hahahhaha :mrgreen:
ovo je zapecatilo, evo mi se pitarski dio rodbine ne javlja xD sutra odoh kod njih ahahahaha 8-)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 31 okt 2013, 00:08

Treba samo dodati da mi veceras nismo igrali protiv Sarajeva samo vec i protiv sudija. Ovom sudiji se treba dobro sjetiti mame, ali zaista dobro, a komsijama poruciti, iskreno se nadam da ce vam nasi ovo dobro zapamtiti pa VAM ISTOM MJEROM, PA CAK I GOROM VRATITI NA GRBAVICI.

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 31 okt 2013, 00:35

moze neko pojasniti ovu parolu gore, ocigledno nisam u toku...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 okt 2013, 00:41

Ko bi reko da cu zaliti za adilovicem :lol: .Selimovic je ove sezone profulao 453 sansi pa ne znam sta je njemu u glavi,nekad mi je bio jako drag igrac al iz kola u kolo kako igra poceo sam ga MRZITI. Mi smo 30% bolja ekipa od sarajeva al to ne znamo pokazati :( . bojim se da bi nas promasaji iz utakmice u utakmicu mogli kostati titule.
A parola pitara nosite se u pm je ja mislim VRH na ovim prostorima kapu skidam AHAHAHAHAHAHAHAH

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 31 okt 2013, 00:42

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 okt 2013, 02:51

Cak i pametniji od Aldina imaju obicaj nesto i nekog tjerati. On fol protiv Amara i on pametniji od Amara. :roll:

Koliko puta sam ponovio da spic koji daje golove ne moze da ne valja ali ne mozes ti dokazati tvrdoglavom insanu. Kad to "zapne" i navali, nema sanse dokazati. Furka je bila pljuvati po Adilovicu pa se to mahom radilo. Sve su to fudbalske neznalice. Da je Eldin imao sve ono sto mu se zamjeralo da nema, bio bi bolji nego Messi.
Eldin Adilovic je bio spic kakav nam treba. Jak, borben i dovoljno efikasan za ovu nasu ligu.

Eto, pitari su prizivali Husrefa pa bi ga sad otjerali. Mi smo Amara jednom otjerali i pojeli najvece g*vno u istoriji postojanja kluba. Vecu gresku nikad napravili nismo. Pojedini pametnjakovici bi fol opet nekog tjerali.

Jadan je klub gdje navijaci imaju uticaja ko ce doci a ko otici.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 31 okt 2013, 03:39

Selimovic -Slab ovu tekmu ,od par sansi morao je barem jedan pogodit.
Ara-Mlad je treba on jos pure jesti ,petlja loptu bez veze i upropasti sansu.
Tomic -Borben i solidan tehnicar .
Svraka -Onako toplo -hladno.
Zeljkovic-Danas odlican mislim da je bio najbolji igrac danasnje tekme u plavom dresu.
Kerla- Prolazna
Stanic -Trudi se al ne zna,kad bi popravio ponasanje i prestao lumpovati mozda bi i vrijedio sta.
Urdinov-Ne moze bez zutog kartona da si pita.
Hasanovic -Par gresaka ali dosta dobar je bio danas.
Jamak -Nema brzinu i to ga ebe ali vidi se da jos zna igrat lopte bez obzira sto cuga ko rus.
Loncaric - ok je bio ali je izgledao preplasen nesto.

Sudija levat pravi ono je sramota sta nam je radio 10000000 faula za pite, mozda 2-3 za nas ,pravi usljo.
Navijanje odlicno jos jedna lekcija konama.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 31 okt 2013, 07:22

Ako vidim još jednom da Selimović zaigra u prvoj postavi treba **** od do stručnom štabu. Ušljo jedan, nije se sa loptom sastavio kako treba a još uz to upropastio dvije kontre. Frajer ne valja dvije pare i ne znam što ga drže.

Eh da je Pehilj bio sinoć.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, Austinpowers, Kaunas i 70 gostiju.