FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

asunsao
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la asunsao » 30 okt 2013, 22:37

Ma sve se dobro uradi, ali djaba kada niko ne smije, citaj ne zna, da sutne. Jbt minutu se dodaju pred golom Sarajeva i posalju loptu u aut. Navijanje odavno nije bilo bolje, bar se meni tako cinilo na stadionu.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 okt 2013, 22:45

voltron30 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Sudjenje je bilo KATASTROFALNO. Svirao nam je svaki kontakt, ali svaki. Njima je tolerisao sve. Ne znam zasto, ali ove sezone se sudi protiv Zelje, to je evidentno. Valjda su i one zalbe uprave Sarajeva urodile plodom pa ih sad i savez pazi nenormalno, fuj!

Mislim da je za nas svirao samo jedan faul u drugom poluvremenu i to onaj zadnji nad Kerlom, :o al' nije dozvolio da se izvede jer je svirao kraj utakmice.

Pitari nisu napravili poštenu akciju cijelu tekmu. :!:
Nikada nisam bio pobornik vađenja na sudiju, suđenje, ali ovo večeras je baš amaterski odrađeno. Da li smišljeno ili iz ne znanja, totalno ne bitno, ali u utakmici gdje nije bilo nijednog oštrog starta nama dodjeliti 5 žutih kartona i svirati skoro 30 prekršaja je u najmanju ruku smiješno.
Na TV-u je to malo drugacije izgledalo, prvo poluvrijeme zelji drugo poluvrijeme sarajevu koje nije uspjelo tu dominaciju pretvorit u makar solidnu priliku.... Sjeckanja je bilo bezveznog protiv Zelje, al morate znat da tako u svim ostalim utakmicama sjecka sudija za zelju........ sto se tice zutih kartona po meni su svi bili opravdani, vecinom igrac prolaz a ovaj ga vuce za dresa ili klizeci sa ledja ina igraca i negleda loptu...... sve u svemu 0 najrelanija

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 30 okt 2013, 22:46

jedino navijanje valjalo veceras...ostalo je rinaka a i igra nam je zesca rinaka.
Semper Fidelis

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 30 okt 2013, 22:48

Pa i United promjeni trenera pa ne ide. Možda će i ljoŽe malo saburat ko Moyes :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Rios

Post Postao/la Rios » 30 okt 2013, 22:51

Potez utakmice sut Seje Bucana :lol: :lol: :lol:
Prvo poluvrijeme jako dobro,dominacija i prava je steta sto nismo postigli gol..Drugo poluvrijeme lose,nista spec. nismo napravili..Sve u svemu rekli bismo klasicni derbi kakav gledamo posljednjih godina..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 30 okt 2013, 22:57

Zaista šteta zbog dva izgubljena boda protiv katastrofalnog saraj'va. Pa mi smo u prvom poluvremenu radili šta smo htjeli, a ko je kriv kad mi hoćemo ko Juventus ili Barcelona da se ušečemo u gol s loptom.

Sudija mrtvi odron, pa u historiji derbija se nije desilo da jedan tim ne dobije faul na polovici protivnika, upravo to se večeras desilo. S druge strane onaj Komazec je li ga neko taknuo on padne ko pokošen i odmah faul.

Oni smiješna ekipa, nisu tri pasa spojili, Bjelica im šiljio sve i svašta, imali 100 faulaova iz zone ubačaja nijednom nisu zaprijetili.

Kod nas najbolji Zeljković, ostali također zadovoljili. Moram pohvaliti i Hodžića koji je pokazao da može kad hoće. Ne znam kakvi smo s kartonima, ali imam osjećaj da protiv Rudara neće moći igrati pola tima.

Sve u svemu ovo je bod sa teškog gostovanja pa moramo biti zadovoljni.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 okt 2013, 23:01

Trebali smo im u prvom poluvremenu uvaliti dva gola, ali sta ces kada nasi igraci NE ZNAJU...Ne mogu da vjerujem da je ono Sarajevo ispred nas na tabeli.
Sada ide malo laksi raspored i svaki naredni kiks na Grbavici nas udaljuje od titule.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 30 okt 2013, 23:01

Sudija svaki kontakt svirao.Igraci Sarajeva samo jesu li pali na zemlju on neki faul svira.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 30 okt 2013, 23:06

S obzirom da je ovo drugi derbi za redom gdje ih razvalimo, a oni centra ne predju ja sam raspamecen. Mali Ara je nonsalantan al je dobar igrac, samo ce ga njegov bezobrazluk udaljiti od normalne karijere. LJudi ba oni nama nisu opucali po golu, ma u prvom poluvremenu nisu centra presli, nas kad procepi mi cemo davat po 3 gola po utakmici igramo troduplo bolje nego lani, ide lopta ko po loju, samo da nam je u zavrsnici jedan dobar i da neko zna nabacit gdje bi nam kraj bio. Zeljkovicu svaka cast onako se gine za grb, doduse veceras svu ginuli, cak ni Svraki se nema sta zamjeriti jest da je potuco na loptu al za razliku od prijasnjih utakmica borio se. I eto zao mi je sto ih nismo nabili vec drugi derbi su zreli za to, nadajmo se trecoj sreci.

Nosi te se u pm, hahhhaaahahahh

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 okt 2013, 23:12

Ja ne mogu da vjerujem kakvo Sarajevo mi nismo pobjedili. Onakve prilike i ni jedna da ne uđe.. K'o da im je Bog pamet oduzeo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 okt 2013, 23:14

Kur.ac od derbia, ku.rac od lige. Nabijem ih na **** sve i jednog, od Amara pa do malog Hodzica. Vise i ne znam koji je ovo derbi koji zavrsava 0:0. Ovo su kobajagi najbolji klubovi lige.
I pitamo se sto malo raje ima, PA STA DA SE GLEDA ? 6-10 KM stavili da gledas amatere, kako ih nije vise stid.
I navijaci i jedni i drugi jos ih na kraju ohrabljuju, BRAVO samo tako!!!!!!!

Daleko smo mi od srba, hrvata i slovenaca. Probili smo dno
NO PYRO NO PARTY

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 30 okt 2013, 23:17

Buu je napisao/la:Kur.ac od derbia, ku.rac od lige. Nabijem ih na **** sve i jednog, od Amara pa do malog Hodzica. Vise i ne znam koji je ovo derbi koji zavrsava 0:0. Ovo su kobajagi najbolji klubovi lige.
I pitamo se sto malo raje ima, PA STA DA SE GLEDA ? 6-10 KM stavili da gledas amatere, kako ih nije vise stid.

nemoj se uopste sikirat nego samo shvatis da smo **** od lige, nama je sreca pa nemamo neke mega zvijezde, igraju sve nasi igraci, i samo nemoj nista ocekivat lagano odes na tekmu odnavijas ismijes se stani i svraki kako potucaju na loptu, samo ganola, i vjeruj da vec kad poredis nismo daleko ispod njih, mozda pola stepenice ispod s obzirom kolko su kod njih bolji uslovi

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 30 okt 2013, 23:18

ide Stana prodor,al zavrsnica :lol:

zglobovi me bole od skakanja cvjece
Željeznicar za život cijeli !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 30 okt 2013, 23:20

likusa je napisao/la:ide Stana prodor,al zavrsnica :lol:

lekciju smo im odrzali bas :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 okt 2013, 23:24

Realno, izgubili smo dva boda večeras. A "derbi"? Derbi je smiješan, ne znam kako ih nije stid onih cijena ulaznica.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Rios

Post Postao/la Rios » 30 okt 2013, 23:24

likusa je napisao/la:ide Stana prodor,al zavrsnica :lol:

da zna centrirati samo bio bi skuplji od Bale-a :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

FBsports
Kontakt:

Post Postao/la FBsports » 30 okt 2013, 23:25

Buu je napisao/la:Kur.ac od derbia, ku.rac od lige. Nabijem ih na **** sve i jednog, od Amara pa do malog Hodzica. Vise i ne znam koji je ovo derbi koji zavrsava 0:0. Ovo su kobajagi najbolji klubovi lige.

Ovo sarajevo smo morali pobjediti. Amar nastavlja s povlacanjem u drugom pol gdje trebas da pojedes ovo jadno sarajevo a oni igraju na 0.
Mi smo katastrofa ekipa niko ne moze iz trcati dva sprinta. Selimovic umro na poluvremenu, Stanic ne moze da hoda ali moze da pusi cigare na kafe sest sati prije derbija, Urdinov glup decko nevjerovatno, Hodzic umislio da je igrac neki upropastio milion napada.

Jamak najbolji, Svraka ne poznajem tog momka, Loncaric uzas Boziji ne znam ko njega dovede. Ali i pored svega ovog sarajevo nama nije preslo centra, to je katastrofa ekipa. Uzas

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 30 okt 2013, 23:28

Dapokusam malo apsolvirati iz mog ugla:
-realno,pribojavali smo se Sarajeva sto je posljedica cinjenice da smo ih precijenili.Sarajevo definitivno nema ekipu kakvu mi mislimo da imaju,a posebno ne onakvu kakvu oni misle da imaju.Svi smo mi skloni precjenjivativ igrace koji dodju sa strane,samo nek je prinova mi ga automatski smatramo boljim od onih koje imamo.A posebno su pitari bolesni od toga.Njih i razumijem jer ni sami ne pamte nista dobro vod svoje ekipe.
-s druge strane,nasa ekipa nm nije ulila preveliko povjerenje u predhodnom dijelu sezone,i naprosto nismo bili sigurni sta mogu u derbiju.
E sta smo vidjeli:vidjeli smo u prvom pol.jednu vrlo ozbiljnu ekipu Zelje,sa sigurnom odbranom u kojoj se jos jedanput potvrdilo ono sto sam pisao da je dobra opcija Zeljkovic na stoperu,opet je doslo do izrazaja njegovo znanje s loptom,smirenost,brzina,dobra igra jedan na jedan,pri cemu dodatno smiruje i jaca Kerlu.
Vidjeli smo odlicna kretanja veznih igraca,sve cetvorice,sto je rezultiralo kvalitetnim posjedom lopte,dobrim akcijama i,na kraju krajeva,sa par izradjenih sansi.Nazalost,uvjerili smo se jos jedanput da smo prilicno bezopasni sa Selimom i Hodzicem.Selim pokusava ali nema taj kvalitet da pritiska,atakuje i zabija cak ni iz idealnih sansi.
Ne zelim pretjerivati u kritikama Hodzica,ali ponavljaju se nedopustive stvari.Ok promasi zicer,desava se puno boljima od njega,ali neodgovornost,sebicnost,nonsolantnost je nesto sto je nedopustivo,a nesto sto on iz utakmice u utakmicu ponavlja.
Eh sta je lose:vezni red je poceo padati nakon pedeset pete,sezdesete min.I naravno,prvo Svraka pa zatim Jamak.Onda pritisak na Tomica iHasanovica,sto je prouzrocilo njihove kartone i neke nelagodne situacije pred nasim golom.
Sve u svemu,za nas utakmica sa jednim vrlo pozitivnim ishidom,ne toliko zbog jednog boda koliko zbog nove doze samopouzdanja skojom bi zaista mogli i trbali dobiti narednih pet utakmica.
Ono sto je vecers bilo najvelincastvenije jesu MANIJACI.JUg puniji,glasniji.Volio bih da nije bilo baklji i nadam se da cemo i to docekati.
Vidiumo se u dolini u nedjelju,abd.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 okt 2013, 23:30

koliko para toliko i muzike vazda bilo, kad i mi i oni kesiramo za nekog igraca i kazemo to su pojacanja onda treba ocekivati i neki kvalitet ... inace derbi ko derbi samo sam se bojao na kraju da nasi ne kiksaju, steta imali smo ih u prvom bili duplo bolji dok u drugom moze se reci bare bare tj. ne znas ko je losiji ...

plavi100
Kontakt:

Post Postao/la plavi100 » 30 okt 2013, 23:31

mozda nisam objektivan ali željo u odnosu na sarajevo izgleda kao ekipa koja ima glavu i rep .<malo losiji rezultati na polusezoni su plod povreda igraća (kvesić ,zola,skaljič ,colič pa i svraka ) .Večeras me je Hasanović pozittivno iznenadio ,dosta dobijenih duela ,fizički spreman ,miran kod predaje dosta dobar .Željo se na poluvremenu zadovoljio bodom pa su drugo poluvrijeme odigrali ziheraski ,trebali su napasti i drugo siguran sam da bih dobili tekmu .Sarajevo poput vrbanjuse čekaju slobodni udarac ili aut i onda svi sem husrefa odu u 16 i cekaju kakav otpadak .Na ruku toj igri isao im je i sudija koji im je svirnuo bar 20 prekrsaja 30-35 metar oko naseg gola .

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Brkooo, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Proximic, Stole, TheTruth34 i 63 gosta.