Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Goalgetter » 29 okt 2013, 21:27

fanatic je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Susic nece odigrati ni minute na SP, ako vec bude pozvan, ukoliko ne bude povreda. Pape ce traziti zadnjeg veznog koji je jaci nazad nego Tin-Sven. Ako bude potrebno, igrace sa Pjanicem i Salihvociem / Salihovicem i Medunjaninom na toj poziciji.

Medunjanin = Susic

Totalno isti tipovi igraca, Medunjanin jos bolji i iskusniji od Susica, i sigurno da Medo ima prednost.
Ko kaze da nece minute odigrat' ? Dobijemo prve 2 tekme u grupi i u trecoj izvedemo drugi tim.. :mrgreen:
Jedino tako :lol: .

Ma ne, nego Susic tesko da moze biti u roosteru od 11 igraca. Jedino da nas impresionira ko nikada, odigra vrhunski u prijateljskim i u Hajduku, pa da se dobro razmisli o nastupu u prvih 11.

Medunjanin, Salihovic, Pjanic, Misimovic, i jos neki koji bi mogli biti pozvani konkurisu za mjesto u sredini, stoga lose su sanse za Tina.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 okt 2013, 21:29

Ma klasicni tehnicki zadnji vezni koji odlicno transferira loptu naprijed, pokrece napade. Na toj poziciji konkurencija mu je Medunjanin. Nece se bas naigrat, osim ako se naravno ne proda na ljeto pa ne izbaci Mudonju, a on je poslije Pjanica, trenutno igrac koji najbolje igra u repki. Odlicno se slaze sa Pjanicem koji se isto voli vratiti i zapocinjati napade iz nase polovice. Nisam bio za njega, ali ako nastavi ovako igrati moze biti solidna zamjena Medi, a za godinu, dvije moze i preuzeti tu poziciju.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 okt 2013, 23:08

Bosniacum Lilium je napisao/la:rodjen je u SFRJ, sto mu daje pravo da igra i za Sloveniju ako to zeli
A da, zaboravio sam na to pravilo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 okt 2013, 23:56

Tino Susić mora dobiti poziv sto prije,momak ima nevjerovatan potencijal,tek mu je 21 godina i pred njim je sigurno velika karijera...igra na poziciji zadnjeg veznog,i takav igrac je potreban svakoj reprezentaciji na ovim prostorima pa tako i nama..neko spominje da je slican Medunjaninu,pa mladji je od njega 6-7 godina i tu je prednost Susica,jer on je nasa buducnost,puno je brzi od Harisa,zna igrati lopte..ali ovaj je iskusniji to stoji...u svakom slucaju Susic je kvalitet za reprezentaciju,ako ima i 10 % talenta kao otac mu Sead ili amidza Safet,on u ovoj reprezentaciji mora imati mjesta i tacka! gledao sam ga u zadnje 2-3 utakmice,sta reci osim da ce on za godinu-dvije biti jedan od vaznijih igraca u dresu Zmajeva,ubjedjen sam u to.... kad moze Kvrzic ili Vrsajevic onda za mladog Susica jednostavno ne smije biti dileme.....

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 30 okt 2013, 00:05

slika
ko zna maziti i masirati loptu ovako zasluzuje da bude u kadru BH repke pa makar donosio vodu igracima ;)
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 30 okt 2013, 10:44

Mladog Sušića bi bilo najbolje pozvati poslije SP-a, za prijateljsku u avgustu i za kvalifikacije za Euro.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 okt 2013, 14:49

DoktorBaka je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Pozdrav novom forumasu DoktorBaka i ako moze da nam da misljenje kakve su sanse da Pasalic (Duvno-Tomislavgrad), Bencun i Maglica (Brcko) obucu dres BIH (posto covjek dobro poznaje situaciju u Hajduku).
Mislim da ih možete zaboravit, ali bi se potrudija oko Pašalića i Bencuna zbog stanja u našem savezu. Pašalića još uvik podcjenjuju i zovu u U19. Sramotno je to podcjenjivanje naših igrača u HNS-u, pa dok Halilović ne igra u Dinamu, ali je pozvan u A selekciju, naš provtimac Pašalić igra za U19, a mi prvi u HNL-u trenutno. :evil: Tako da na temelju možebitne nekakve ljutnje mogu preć kod vas.

Bencun je sad pozvan za U21, bit će vjerovatno ipak na kraju pozvan i Pašalić, ali bi se potrudija oko njih jer su ponajbolji mladi igrači u HR i sigurno bi bili pojačanja za vašu U21.

Za Maglicu ne znam kakva je situacija iako mislim da će i on izabrat prije Hrvatsku. Ali on nije reprezentativni kalibar.
Maglica nula bodova, ne znam ni kako igra u Hajduku, kamoli nesto vise. a mislim da nema sanse da Pasail zaigra za BiH. Jednostavno, mogao bi postat jako dobar igrac, a takvi se ne pustaju. Za Bencuna ne znam, ova sezona bi mogla bit za njega odlicna. Ukoliko ovako nastavi bit ce svasta.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 30 okt 2013, 18:33

Ne kontam sto se ikako ovoliko provlaci pitanje zadnjeg veznog kad imamo Muhameda Bešića po meni naš daleko najtalentiraniji mladi igrač ko je pratio mladu repku i jedinu utakmicu za A tim koju je igrao na toj poziciji (s Meksikom) sve mu je jasno. Čak je i Džeko poslije te utakmice javno rekao da je najveći dobitak za repku dobro se sjecam toga. Poslije toga ga Pape prebacuje na desnog bočnog i momak nestaje iz A tima. To mi nikad neće biti jasno... :?:
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

dinozu
Kontakt:

Post Postao/la dinozu » 30 okt 2013, 19:45

Deni Avdic 2 gola za AZ Alkmaar

dinozu
Kontakt:

Post Postao/la dinozu » 30 okt 2013, 20:49

Evo nas Sanjin Prcic gol za Sochaux :)

DoktorBaka
Kontakt:

Post Postao/la DoktorBaka » 30 okt 2013, 21:58

Evo još malo od Tina Svena: http://i.minus.com/ibqZLRFaMA1Wlm.gif" onclick="window.open(this.href);return false; :)

dinozu
Kontakt:

Post Postao/la dinozu » 30 okt 2013, 22:41

Nas mali Prcic dva golova protiv Montpelliera :)

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 30 okt 2013, 22:44

Je l' neko slučajno gledao, da opiše?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 okt 2013, 22:45

dinozu je napisao/la:Nas mali Prcic dva golova protiv Montpelliera :)
Odlično! Još samo da se makne iz Sošoa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 okt 2013, 22:45

dzaba kad ne ispunjava uslove za startnih 11 u U-21. Kad ostane bez kluba, onda se ima cemu nadati
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

dinozu
Kontakt:

Post Postao/la dinozu » 30 okt 2013, 22:48

Sjecate li se Armina Cerimagica? Grije klupu za klub u 2. diviziji Belgije. Sta se desilo njemu?

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 30 okt 2013, 22:49

Otkud to ? Na rezultatima pise da je "samo" 1 njegov : http://www.****/utakmica/nu3gz ... i-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako se mali izbori za stalno mjesto u prvih 11, onda ga probat' nekad na proljece i slat' u brazil ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 okt 2013, 22:53

Da, jedan je dao po rezultatima.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 okt 2013, 23:00

2 po livescore :?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 okt 2013, 23:03

Piše da je T. Contout pogodio u 119., a na livescore S.Prcic. Yebe lud zubnjenog.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, legendarnadruga, torbica i 23 gosta.