FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da mi je samo znati sta Husref trenira ove igrace, pa neznaju vise od dva pasa povezait, samo nabijaju loptu. Kakvi amateri, pa ovo je nevidjeno..Zeljo bolji za klasu ma da nisu ni oni bog zna sta..Sudija sjece igru bez potrebe, i svira sve! "profesionalci" stvarno bruka, pa ja da nadjem 11 djece na ulici povezace vise pasova! FUJ
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
zeljo los mi jos losiji. majko moja na šta je spao derbi, treba pustiti ovim balerinama derbije iz perioda 1996-2003. Nevjerovatno da se 15 godina poslije igra losiji fudbal
P.S. Dino trebo si staviti 12 KM sjever , znacilo bi ti puno jos koja marka pa taman Sjever ostao prazan :/

P.S. Dino trebo si staviti 12 KM sjever , znacilo bi ti puno jos koja marka pa taman Sjever ostao prazan :/
U novi boj ...
Da ste vi ovako odigrali kao Zeljo prvo poluvrijeme bili bi prvaci svemira, mozda ne ti licno da bi govorio al generalnohz033 je napisao/la:zeljo los mi jos losiji. majko moja na šta je spao derbi, treba pustiti ovim balerinama derbije iz perioda 1996-2003. Nevjerovatno da se 15 godina poslije igra losiji fudbal![]()
ps. objektivno se slazem, jos karte koda je SP u Brazilu. Ovo treba stavit po 5 maraka sve tribine, bilo bi jos 5 hiljada, bar tu da ne padamo.
Vadi Husrefe Kovacevica ubaci Travancica i da idemo ofanzivnije mozemo im uvalit go.
Odbrana ispala 2-3 puta nasa a i njihova jedina prednost Zelje na poluvremenu je posjed lopte i agresivnij pristup.
Odbrana ispala 2-3 puta nasa a i njihova jedina prednost Zelje na poluvremenu je posjed lopte i agresivnij pristup.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kad vidim Igora Kristića ma ulici , ima da mu složim jedan "tesarski" šamar 

Zasto?Kobe Bryant je napisao/la:Kad vidim Igora Kristića ma ulici , ima da mu složim jedan "tesarski" šamar
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa kakvi su ovo jadni pokusaji po strani, dodju do 16terca i jednostavno izgube loptu, kao da je bomba, nikakvih ubacaja ma nicega
Drugo poluvrijeme Sarajevo loše željo još lošijiamko27 je napisao/la:Da ste vi ovako odigrali kao Zeljo prvo poluvrijeme bili bi prvaci svemira, mozda ne ti licno da bi govorio al generalnohz033 je napisao/la:zeljo los mi jos losiji. majko moja na šta je spao derbi, treba pustiti ovim balerinama derbije iz perioda 1996-2003. Nevjerovatno da se 15 godina poslije igra losiji fudbal![]()
ps. objektivno se slazem, jos karte koda je SP u Brazilu. Ovo treba stavit po 5 maraka sve tribine, bilo bi jos 5 hiljada, bar tu da ne padamo.

U novi boj ...
Ovo je jad i čemer na šta je spao derbi, maltene svaka utakmica 0:0. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zašto je malo hordi zla bilo ? Manijaci se culi cijelo vrijeme.
Ma sta jedan, citavu seriju samaraKobe Bryant je napisao/la:Kad vidim Igora Kristića ma ulici , ima da mu složim jedan "tesarski" šamar

Zato sto je pravo 'objektivan' i zato sto je rek'o da je 120 derbi.Fudo je napisao/la:Zasto?

Koji krpelji, to vuce, cupa, podapinje, udara, aman.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Rekao je na početku da je 102. ligaški derbi, a 120. ukupno u svim takmičenjima.
Kristić je provala. Na prošlom ili predprošlom derbiju kad su horde zapalile baklje rekao , "Evo sad huligani koriste pirotehniku", kasnije kad su manijaci zapalili baklje kaže, "Evo sad simpatizeri željezničara prave atmosferu"uschtipak je napisao/la:Ma sta jedan, citavu seriju samaraKobe Bryant je napisao/la:Kad vidim Igora Kristića ma ulici , ima da mu složim jedan "tesarski" šamar![]()
Zato sto je pravo 'objektivan' i zato sto je rek'o da je 120 derbi.Fudo je napisao/la:Zasto?Ja mu fino 'usta zacepila' i gledala. U drugom poluvremenu se ni'e cuo kako treba, ali zato u prvom na sva usta kudio domacine, a hvalio goste.
Koji krpelji, to vuce, cupa, podapinje, udara, aman.

Fakin!
U novi boj ...
Ja nisam cula da je spomenuo 102. uopce.
Idiot jedan. Uglavnom, sve sto su nasi pokusali oni je umanjivao ili je isto presutio.

Idiot jedan. Uglavnom, sve sto su nasi pokusali oni je umanjivao ili je isto presutio.

LANET OLSUN!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
A ti ga sa tribina cuo kako to kazehz033 je napisao/la:Kristić je provala. Na prošlom ili predprošlom derbiju kad su horde zapalile baklje rekao , "Evo sad huligani koriste pirotehniku", kasnije kad su manijaci zapalili baklje kaže, "Evo sad simpatizeri željezničara prave atmosferu"uschtipak je napisao/la:Ma sta jedan, citavu seriju samaraKobe Bryant je napisao/la:Kad vidim Igora Kristića ma ulici , ima da mu složim jedan "tesarski" šamar![]()
Zato sto je pravo 'objektivan' i zato sto je rek'o da je 120 derbi.Fudo je napisao/la:Zasto?Ja mu fino 'usta zacepila' i gledala. U drugom poluvremenu se ni'e cuo kako treba, ali zato u prvom na sva usta kudio domacine, a hvalio goste.
Koji krpelji, to vuce, cupa, podapinje, udara, aman.![]()
Fakin!

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Pokusava biti objektivan, inace deklasirani navijac Sarajeva.
Naravno da smo bili bolji. To ste i vi priznali skandiranjem "Husrefe odlazi" a od Krstica ne mozete ocekivati da vas dize u nebesa kad nema razloga.
Naravno da smo bili bolji. To ste i vi priznali skandiranjem "Husrefe odlazi" a od Krstica ne mozete ocekivati da vas dize u nebesa kad nema razloga.
deklarisaniSamoZeljo je napisao/la:Pokusava biti objektivan, inace deklasirani navijac Sarajeva.

U novi boj ...
HUSREFE ODLAZI !!!
Ovim putem te molim da budes covjek i napustis ovaj klub. Pa jesi li ti normalan ? Bolan Todorovic ti igra citavu sezonu lijevo krilo a ti ga danas stavio na desnu stranu, sto je najgore nisi ga rotirao vec ga nigdje nije bilo. Jesi li ti normalan ili mislis da si nedodirljiv. Stavio si mrtvog Kovacevica u ekipu lik nema snage da hoda, grcevi ga hvataju u 50 minuti. Bolan ako ti "brzi" igra u Vitezu od pocetka, pa valjda danas treba dobiti priliku mjesto Karica ( Vjerovatno ce nadmasiti Melunovica). Bolan jesi li ti svjestan da danas tvoja ekipa nije napravila 100% sansu, jeli ti imas oci. Hoces na pripreme u Madzarsku dobijes i to i vratis se igraci ti ne mogu hodati. Ko je kodicioni trener ? Otkaz zajedno sa kompletnim strucnim stabom.
Kapa dole Cimirotu jedini u vezom redu koji je bio siguran sa loptom. Komazecu iskreno zelim da nas napustim njegova zelja i borba nije vrijedna ovih levata od njegovi saigraca. Bori se uklizava al kad nema lopti djabe sve.
P.S. Baklje treba paliti ovi smradovi na terenu ne zasluzuju platu, bolje platiti kazne nego dati njima novac.
Ovim putem te molim da budes covjek i napustis ovaj klub. Pa jesi li ti normalan ? Bolan Todorovic ti igra citavu sezonu lijevo krilo a ti ga danas stavio na desnu stranu, sto je najgore nisi ga rotirao vec ga nigdje nije bilo. Jesi li ti normalan ili mislis da si nedodirljiv. Stavio si mrtvog Kovacevica u ekipu lik nema snage da hoda, grcevi ga hvataju u 50 minuti. Bolan ako ti "brzi" igra u Vitezu od pocetka, pa valjda danas treba dobiti priliku mjesto Karica ( Vjerovatno ce nadmasiti Melunovica). Bolan jesi li ti svjestan da danas tvoja ekipa nije napravila 100% sansu, jeli ti imas oci. Hoces na pripreme u Madzarsku dobijes i to i vratis se igraci ti ne mogu hodati. Ko je kodicioni trener ? Otkaz zajedno sa kompletnim strucnim stabom.
Kapa dole Cimirotu jedini u vezom redu koji je bio siguran sa loptom. Komazecu iskreno zelim da nas napustim njegova zelja i borba nije vrijedna ovih levata od njegovi saigraca. Bori se uklizava al kad nema lopti djabe sve.
P.S. Baklje treba paliti ovi smradovi na terenu ne zasluzuju platu, bolje platiti kazne nego dati njima novac.
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 30 okt 2013, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
- SarajlijaTM
Koliko je kostao sudija, jel komsije sirokih ramena?
Kad smo kod igora kristica, znam covjeka od malih nogu. Zivili smo 10-tak godina u istoj zgradi. Frajr je zapalio baklji na sjeveru koseva toliko pola forumasa nije pogledalo utakmica sarajeva. Sad sto to svi znaju i sto on pokusava biti objektivan pa pretjera to je nesto drugo. Al treba biti objektivan da je Zeljo imao 2-3 situacije u prvom, pa i onaj sut u 90-toj, a sarajevo nije imalo poluprilike. Nesto pokusavali dodju do 16 ne znaju sta ce s loptom, ubacivali s 40 m loptu u 16 m itd. Malo ovaj Travancic, a malo greske Zeljine odbrane unijele zivost, al realno Zeljo je imao 2-3 izgledne sanse u prvom ,a Sarajevo ni blizu toga u drugom poluvremenu. Kad je rekao da je jug popunjeniji od sjevera na pocetku utakmice ni to nije pogrijesio