Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la harishp » 29 okt 2013, 23:08

MCMXXVII je napisao/la:odigrao je dobru utakmicu protiv toronta koji su haman pa amteri. pjanić je uvijek bio dominantan protiv ovakvih ekipa. vidjet ćemo ga kada krene serija A.
I vi se raspravljate sa ovim tipom.Sto je smjesnije ima ih sto se k'o fol slazu sa ovim.
BTW krenula je....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 30 okt 2013, 01:48

harishp je napisao/la:
MCMXXVII je napisao/la:odigrao je dobru utakmicu protiv toronta koji su haman pa amteri. pjanić je uvijek bio dominantan protiv ovakvih ekipa. vidjet ćemo ga kada krene serija A.
I vi se raspravljate sa ovim tipom.Sto je smjesnije ima ih sto se k'o fol slazu sa ovim.
BTW krenula je....

pjanić igra dobro kao i cijela ekipa rome. nemoj mi reci da je on najzasluzniji za ovih 9 pobjeda?
ipak bolji je nego prethodnih sezona, ali još uvijek je daleko od najboljeg igraca rome kako ga neki ovdje prikazuju.
najbolje je odigro protiv napolija, verone i bologne. protiv lacija i intera su bile najlošije partije.
haj zdravo, nemam se namjeru raspravljati s maskotom foruma. budi pozdravljen.

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 30 okt 2013, 04:48

MCMXXVII je napisao/la:
harishp je napisao/la:
BTW krenula je....

pjanić igra dobro kao i cijela ekipa rome. nemoj mi reci da je on najzasluzniji za ovih 9 pobjeda?
ipak bolji je nego prethodnih sezona, ali još uvijek je daleko od najboljeg igraca rome kako ga neki ovdje prikazuju.
najbolje je odigro protiv napolija, verone i bologne. protiv lacija i intera su bile najlošije partije.
haj zdravo, nemam se namjeru raspravljati s maskotom foruma. budi pozdravljen.
Show some respect.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 30 okt 2013, 09:21

Miraleme mi te volimo!
🔵⚪

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 okt 2013, 09:27

Garcia je najzaslužniji za igru i rezultate Rome.

Pjanić je važan kotač, ali Roma je timskom igrom dobila svih devet utakmica. Istina, Mire ove sezone djeluje bolje negoli u prethodne dvije, ali govoriti kako je najbolji i najvažniji igrač Rome je neistina. Trolist na sredini stvarno odrađuje lavovski dio posla (DDR - Pjanić - Strootman), Benatia i "probuđeni" Balzaretti igraju sjajno u odbrani, a Gervinho dobrano podsjeća na dane iz Lille, a o Tottiju je suvišno i pričati, baš kao i o novom golmanu De Scantisu.

Jednostavno, Roma je lijepo posložena ekipa; ekipa koja na klupi ima 2-3 igrača koji mogu promijeniti tok utakmice, ali sve zasluge trebaju ići apsolutno Garciji. Čovjek je u nekoliko mjeseci od prosječne Rome koja je od svakog mogla primiti (barem) jedan gol, napravio ekipu kojoj je skoro nemoguće zabiti gol i koja u drugom poluvremenu počne jesti svoje protivnike.

Imamo tri lijepe fudbalske priče ove sezone - Romu, Atletico Madrid i Southampton. Što se mene tiče - neka te priče nastave.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 30 okt 2013, 13:24

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 51536.html

dovoljno je samo procitat komentare o Pjanicu i sve je jasno.
Semper Fidelis

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 okt 2013, 13:27

fixator je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 51536.html

Ma vazda bilo i biće normalnih ljudi svugdje na svijetu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 okt 2013, 14:07

Dakle, mogla bi presuditi ta veća plaća koju bi Pjanke trebao dobiti u Unitedu :)

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... r-25m.html
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 30 okt 2013, 14:09

Ja ga licno nebi volio vidjeti u Unitedu. Ako predje to znaci da bi morao gledati igre tog kluba, fuj. :D

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 okt 2013, 16:11

FaraonTM je napisao/la:
fixator je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 51536.html

Ma vazda bilo i biće normalnih ljudi svugdje na svijetu.
Po tvom ispade da su Srbi nenormalni ljudi??! :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 okt 2013, 16:23

Ne mogu ni ja očima United, odvratni su mi oduvijek bili (neka se ne uvrijede navijači Vragova :mrgreen: ), ali isto tako mislim i za dobrobit Pjanića i želim mu da ostvari san i zaigra u jednom od najvećih svjetskih klubova. Već igra u Romi, vjerovatno šampionskoj generaciji Vučice, ali Manchester je Manchester. Otvorio bi mu se prostor za napredak i zakivanje u zvijezde; siguran sam da bi bio prva opcija, United je u lošoj formi i treba ima kreativac kao što je Pjanić. Htjeli su Modrića godinama, ali nisu uspjeli i sada im je Mire jedna od prvih opcija.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 30 okt 2013, 16:32

Ne znam zasto ste uzbudjeni oko Uniteda... Pratite li vi United uopste. Pogledajte sta se desava sa Kagawom. Dzeko pod Pellegrinijem je dobio deset puta vise sansi da se dokaze nego Kagawa pod Moyesom. A smatrao se kao jedan od najboljih igraca Bundeslige, mlada zvijezda veznjak, slicno kao Mire u Seriji A trenutno. I plus sto bi slobodnjake morao otimati i Rooneyu i Van Persiju.

Pod onim idiotom bi Mire dobio par igara da se dokaze. Ako nebi izgledao kao Zidane u najboljim danima u tim igrama, onda bi ga zakuca na klupu..

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 30 okt 2013, 16:37

Da se hoce docepat Premier lige,nije bitan klub,bitan je tempo i nacin igre koji tamo vlada.Garantujem da bi Pjanic bio za klasu bolji.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 30 okt 2013, 17:05

ZgemboAdislic je napisao/la:Ne znam zasto ste uzbudjeni oko Uniteda... Pratite li vi United uopste. Pogledajte sta se desava sa Kagawom. Dzeko pod Pellegrinijem je dobio deset puta vise sansi da se dokaze nego Kagawa pod Moyesom. A smatrao se kao jedan od najboljih igraca Bundeslige, mlada zvijezda veznjak, slicno kao Mire u Seriji A trenutno. I plus sto bi slobodnjake morao otimati i Rooneyu i Van Persiju.

Pod onim idiotom bi Mire dobio par igara da se dokaze. Ako nebi izgledao kao Zidane u najboljim danima u tim igrama, onda bi ga zakuca na klupu..
Bas tako. Odmah mi je pao na pamet Kagawa kad sam cuo za United. Isto bi zavrsio. Ja vise mislim o repki pa sam zato zadovoljan ako ostane jos u Romi dok neki veci klub ne zatreba igraca na njegovoj poziciji.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 okt 2013, 18:51

autogol je napisao/la:Da se hoce docepat Premier lige,nije bitan klub,bitan je tempo i nacin igre koji tamo vlada.Garantujem da bi Pjanic bio za klasu bolji.
Sa svojim fizičkim predispozicijama - veoma teško.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 30 okt 2013, 18:56

Kakve su fizicke predispozicije kod Silve i Mate.. :?
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 30 okt 2013, 18:58

trxel je napisao/la:Kakve su fizicke predispozicije u Silve i Mate.. :?
I Modrića :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 30 okt 2013, 19:02

Pustite to, price za malu djecu... Pjanke moze u epl. Svaki jaci kontakt, sudija svira faul. Sta bi sad trebao da se igraci odbijaju od njega. Evo par slicnih: Silva, Mata, Holtby, Larrson, Ben Arfa, Lallana, Coutihno, Kagawa, itd, itd..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 30 okt 2013, 19:11

trxel je napisao/la:Pustite to, price za malu djecu... Pjanke moze u epl. Svaki jaci kontakt, sudija svira faul. Sta bi sad trebao da se igraci odbijaju od njega. Evo par slicnih: Silva, Mata, Holtby, Larrson, Ben Arfa, Lallana, Coutihno, Kagawa, itd, itd..
i pola Arsenalovog tima :?

primjera je milion,covjek koji moze fizicki izdrzati Seriu A,moze i svaku drugu,jedino bi njegovi pasovi bili iskoristeniji a time i njegov ucinak na terenu produktivniji ;)

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 31 okt 2013, 13:01

Garantujem da bi se Pjanic usetao u vezni red ManU-a.

Trenutno je bolji od svakog veznog kojeg imaju.
pi.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.