Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
tri sedmice out .. kakav tajming, taman se Radu oporavio, on se povrijedio 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
e yebiga
mozda nece biti ni u formi za Argentinu, ako uspije da se oporavi od povrede

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
A šteta baš sad da se povrijedi, je*o ga peh!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nešto su govorili da će ići na dodatne preglede danas. Povreda bi mogla biti i nešto lakša a samim tim i oporavak nešto kraći. Jel' zna neko nešto o tome?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
da, pisali su o tome, ništa za sadFaraonTM je napisao/la:Nešto su govorili da će ići na dodatne preglede danas. Povreda bi mogla biti i nešto lakša a samim tim i oporavak nešto kraći. Jel' zna neko nešto o tome?

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
E vala si mi puno pomogaoJTS je napisao/la:da, pisali su o tome, ništa za sadFaraonTM je napisao/la:Nešto su govorili da će ići na dodatne preglede danas. Povreda bi mogla biti i nešto lakša a samim tim i oporavak nešto kraći. Jel' zna neko nešto o tome?

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
pitao si zna li neko nešto o tome, eto rekao sam tiFaraonTM je napisao/la:E vala si mi puno pomogaoJTS je napisao/la:da, pisali su o tome, ništa za sadFaraonTM je napisao/la:Nešto su govorili da će ići na dodatne preglede danas. Povreda bi mogla biti i nešto lakša a samim tim i oporavak nešto kraći. Jel' zna neko nešto o tome?![]()

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma beli lažu ovi naši. Nego hoće li on biti fit do Ardžentine? 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
hoće
za dva, tri dana počinje rehabilitaciju u bazenu 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Jel' u Fojnicu ide? 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
mogućeFaraonTM je napisao/la:Jel' u Fojnicu ide?

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
How yes no.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma ja kad se nas povezuje s velikim timom onda je How yes no, kako smo se plasirali na prvenstvo treba ocekivati i vise ovakvih povezivanja, a neka ce se vjerovatno i ostvariti.
On nema kvalitet za Dortmund, to je svima sto su barem malo objektivni jasno.Sheyi je napisao/la:Ma ja kad se nas povezuje s velikim timom onda je How yes no, kako smo se plasirali na prvenstvo treba ocekivati i vise ovakvih povezivanja, a neka ce se vjerovatno i ostvariti.
Kako nemaCartman je napisao/la:On nema kvalitet za Dortmund, to je svima sto su barem malo objektivni jasno.Sheyi je napisao/la:Ma ja kad se nas povezuje s velikim timom onda je How yes no, kako smo se plasirali na prvenstvo treba ocekivati i vise ovakvih povezivanja, a neka ce se vjerovatno i ostvariti.

Je li Schmelzer toliko bolji igrač od Lulića? Nije

Mislim, vjerovatno su ova povezivanja s BVB-om lažna, ali čemu podcjenjivanje naših igrača...
Lulic ne moze igrat beka za ozbiljnu ekipu. Katastrofa je defanzivno. A kao krilo nema ni blizu kvalitet za Dortmund. Lazio je perfektan klub za njega.
po mom skromnom mišljenju, Lule u bilo kom klubu nema šta tražiti na poziciji lijevog beka .. istina da pokriva čitavu lijevu stranu, ali prije svega je lijevo krilo, dok je u YB bio krilni napadač
u Laziju igra kao bek samo u odsustvu Radua i gledao sam, nekad odigra dobro, nekad ne, jednostavno nije za beka po mom mišljenju
da l' je kvalitet za Dortmund ili ne, pa ne znam, ne usuđujem se da pričam o tome .. ono što znam je da im nije potreban u ofanzivnom djelu, kao beka imaju Schmelzera i Lule nije i neće biti bolji od njega, s obzirom da nije bek
ono što također znam je to da ga navijači Lazija ne žele 'prodati', što zbog toga što je postao idol njima zbog gola u finalu kupa, što zbog toga što uvijek ostavi srce na terenu i zahvalan je igrač

da l' je kvalitet za Dortmund ili ne, pa ne znam, ne usuđujem se da pričam o tome .. ono što znam je da im nije potreban u ofanzivnom djelu, kao beka imaju Schmelzera i Lule nije i neće biti bolji od njega, s obzirom da nije bek
ono što također znam je to da ga navijači Lazija ne žele 'prodati', što zbog toga što je postao idol njima zbog gola u finalu kupa, što zbog toga što uvijek ostavi srce na terenu i zahvalan je igrač
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Prije svega Lula je veliki radnik.. U skoro svakom klubu bi imao mjesta. Mozda ne na poziciji lb, ali na krilu skoro pa sigurno. Trci non stop, vraca se, izvrsava def zadatke, ofanzivne,... Igracina..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."