RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
3:0 Okićććććććććććć
-
- Kontakt:
Pa kako samo uzpijevaju ovako da prime gol a imaju igraca vise i rezultat od 3:0
-
- Kontakt:
a ta znas nas metalitetAdma je napisao/la:Pa kako samo uzpijevaju ovako da prime gol a imaju igraca vise i rezultat od 3:0

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Nadao sam se da ce komsije bar nerijeseno igrati ali izgleda da je ipak ova Mladost slaba .
-
- Kontakt:
Više golova u Mostaru nego u svim utakmicama 
P.S Radnik ga zabio iz penala za 3:2

P.S Radnik ga zabio iz penala za 3:2
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
Mogu samo reci da oni fakat nisu normalnio. Dobijenu utakmicu su sada doveli do neizvjesnosti. Ovo samo moze losa i neozbiljna ekipa. Nije ni cudo zasto smo izgubili onolike bodove do sada
**** ih Radnik hajde daj taj gol vise
4:2 Rašević
5:2 Rašević opet.
-
- Kontakt:
KRAJ: Velež 5-2 Radnik (Okić 2x, Rašević 2x i Ramović / Nikić, Obradović)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
2 mjesto nam bjezi 4 boda....dobijemo sad zrinjskog dolazimo na bod 2 mjestu.,,,,,,jurissssssssssss
A jbga jesmo zagovnali pred kraj poluvremena, ali lagano smo završili. Onaj trener Radnika nije normalan, prvo kad je Ševko zabio za 2-0, udara nogom tamo negdje gdje je klupa za rezervne igrače, sudija ga isključuje, onda ovaj nastavlja divljat na tribinama, da bi u drugom poluvremenu se popeo na onu ogradu iza klupe za rezervne igrače Radnika, onda ga security odveo na gostujuću tribinu
Definitivno je obilježio utamicu.
evo izvještaj sa ss.ba: "Do četvrtog gola Velež je stigao u 62. minuti. Rašević je iskoristio dobro ubacivanje Raševića, koji pogađa za 4:2. Konačnih 5:2 postavio je ponovo Rašević u 80. minuti susreta."

evo izvještaj sa ss.ba: "Do četvrtog gola Velež je stigao u 62. minuti. Rašević je iskoristio dobro ubacivanje Raševića, koji pogađa za 4:2. Konačnih 5:2 postavio je ponovo Rašević u 80. minuti susreta."

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
vm22 je napisao/la:A jbga jesmo zagovnali pred kraj poluvremena, ali lagano smo završili. Onaj trener Radnika nije normalan, prvo kad je Ševko zabio za 2-0, udara nogom tamo negdje gdje je klupa za rezervne igrače, sudija ga isključuje, onda ovaj nastavlja divljat na tribinama, da bi u drugom poluvremenu se popeo na onu ogradu iza klupe za rezervne igrače Radnika, onda ga security odveo na gostujuću tribinu![]()
![]()

Zadnja izmjena: NeretvanskaPastrmka, dana/u 30 okt 2013, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Jeva čekam izjavuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:vm22 je napisao/la:A jbga jesmo zagovnali pred kraj poluvremena, ali lagano smo završili. Onaj trener Radnika nije normalan, prvo kad je Ševko zabio za 2-0, udara nogom tamo negdje gdje je klupa za rezervne igrače, sudija ga isključuje, onda ovaj nastavlja divljat na tribinama, da bi u drugom poluvremenu se popeo na onu ogradu iza klupe za rezervne igrače Radnika, onda ga security odveo na gostujuću tribinu![]()
![]()
evo izvještaj sa ss.ba: "Do četvrtog gola Velež je stigao u 62. minuti. Rašević je iskoristio dobro ubacivanje Raševića, koji pogađa za 4:2. Konačnih 5:2 postavio je ponovo Rašević u 80. minuti susreta."![]()
![]()
jesi vidio kretena sta radi. A budale one. Sad dobit ove izmisljene madjare iz medjugorja i svi u srpsko sarajevo. Forz Velez

Možda nije stigo na press konferenciju, mlatio sudiju u svlačionici

Dobar igrac Rasevic, upisao asistenciju i pogodak kod 4-2.vm22 je napisao/la:evo izvještaj sa ss.ba: "Do četvrtog gola Velež je stigao u 62. minuti. Rašević je iskoristio dobro ubacivanje Raševića, koji pogađa za 4:2. Konačnih 5:2 postavio je ponovo Rašević u 80. minuti susreta."

Blah, bezze smo primili dva gola ali eto, nije vazno. poboljsali smo gol razliku.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Pogledah utakmicu. Ljepota od have i vremena. Utakmica odlučena u 8 minut, al eto, trebalo je to dovršiti.
Najbolji (moje skromno mišljenje) Hebibović, Ramović, standardno Mika, Rašević u drugom poluvremenu, Šefko kao i
Mika standardno, njih dvojica su ipak nivo iznad ovih ostalih. Maletić...onako, mislim vidi se da čovjek zna da igra i da je bio nekad dobar igrač....ali nekako mi sada sve polovično....
Majke je meni bio najgori, ili je on ispao iz forme, ili on jednostavno ne zna u igri u kojoj njega zapadne zadatak da kreira (vjerovatno oboje). Letić prilično neprimjetan, Zlaja....**** ga, Zolj...ne znam šta bih rekao, ima on finu dugi loptu ali dizelaš za poziciju koju je danas igrao. Rekao bih da mu je mjesto ipak u paru sa Mikom.....
Uglavnom, ne znam šta očekivati od derbija, nisam neki preveliki optimista obzirom na formu...al eto, možda iznenade....
Najbolji (moje skromno mišljenje) Hebibović, Ramović, standardno Mika, Rašević u drugom poluvremenu, Šefko kao i
Mika standardno, njih dvojica su ipak nivo iznad ovih ostalih. Maletić...onako, mislim vidi se da čovjek zna da igra i da je bio nekad dobar igrač....ali nekako mi sada sve polovično....
Majke je meni bio najgori, ili je on ispao iz forme, ili on jednostavno ne zna u igri u kojoj njega zapadne zadatak da kreira (vjerovatno oboje). Letić prilično neprimjetan, Zlaja....**** ga, Zolj...ne znam šta bih rekao, ima on finu dugi loptu ali dizelaš za poziciju koju je danas igrao. Rekao bih da mu je mjesto ipak u paru sa Mikom.....
Uglavnom, ne znam šta očekivati od derbija, nisam neki preveliki optimista obzirom na formu...al eto, možda iznenade....
-
- Kontakt:
----------------------Ostrakovic
Hebibovic-------Merzic-------Zolj---------Letic
-------------Majkic----------Ramovic
Maletic--------------Jusufbasic(Rasevic)--------------Hajdarevic
-------------------------Okic
Mislim da bi ovo bila dobra formacija za derby kad vec forsiraju 4-2-3-1 formaciju, Jusufbasic je do sad nekolike utakmice odigro na poluspicu i pravo je dobar bio a moze i jusufbasic u spic a Okica umjesto njega na poluspic, naravno ovo su samo neke moje pretpostavke. Nedim to najbolje zna
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Hebibovic-------Merzic-------Zolj---------Letic
-------------Majkic----------Ramovic
Maletic--------------Jusufbasic(Rasevic)--------------Hajdarevic
-------------------------Okic
Mislim da bi ovo bila dobra formacija za derby kad vec forsiraju 4-2-3-1 formaciju, Jusufbasic je do sad nekolike utakmice odigro na poluspicu i pravo je dobar bio a moze i jusufbasic u spic a Okica umjesto njega na poluspic, naravno ovo su samo neke moje pretpostavke. Nedim to najbolje zna
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.