ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Keiu su uvijek najveći problem bili servis i fizička sprema. Na njegovu sreću, oboje se može popraviti, a od njega zavisi da li će to uraditi.Prefinjena tehnika udaraca, podjednako jak sa oba krila, izuzetno rano hvatanje loptice. Materijal za TOP 10 definitivno.
Valjda Tommy danas neće praviti gluposti kao u prošlom meču protiv Kohlija. Mislim da ni on ne zna kako ga je izgubio, a imao je takvih mečeva barem 10-tak ove sezone. Najžalije mi je za one protiv mrskog Ferrera.
Dimitrova i Fogninija bi trebalo ispratiti, valjda neće podbaciti, al' haj ti znaj sa hajvanima.
Također obratiti pažnju na Federera, valjda mu je finale protiv Delpa otvorilo oči i stavilo do znanja da još ima pružiti svjetskom tenisu.
Valjda Tommy danas neće praviti gluposti kao u prošlom meču protiv Kohlija. Mislim da ni on ne zna kako ga je izgubio, a imao je takvih mečeva barem 10-tak ove sezone. Najžalije mi je za one protiv mrskog Ferrera.
Dimitrova i Fogninija bi trebalo ispratiti, valjda neće podbaciti, al' haj ti znaj sa hajvanima.
Također obratiti pažnju na Federera, valjda mu je finale protiv Delpa otvorilo oči i stavilo do znanja da još ima pružiti svjetskom tenisu.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
A zar odma sljedecu heftu ne pocinje zavrsni uci kojeg se Race lista i atp lista moraju izjednacit tj Novaku ce skinuti 1500 bodova?Virtu4l je napisao/la:Naravno da se Novak može vratiti na tron, po meni je to poprilično realno. Ako Novak osvoji Pariz, a Rafa se ne plasira u finale, desiće se promjena na vrhu i Novak će ponovo biti jedan.samosarajvo je napisao/la: znas li sta je sa brojem 1 i 2 ?Sta Nole mora uraditi da bi se vratio na broj 1? I je li to moguce uopste poslje je odma poslje pariza zavrsni turnir..hoce li skidat bodove uoci njega?
Tsonga je sinoć sam sebi zakomplikovao situaciju, kao i uvijek, nema više nikave šanse za London. Imao je dvije meč lopte u taj brejku trećeg seta i promašio je zicer iz forhenda, što je Nishikori kaznio. Zanimljjiv meč između njih dvojice, okršaj snage i tehnike. Nishikori je uvijek bio zanimljiv igrač, odlično se kreće, ima udarce, sjajnu anticipaciju i vrijeme je da se priključi najboljima jer tu mu je mjesto - veoma je kvalitetan, malo mu nedostaje. Mislim da u trećem setu nije izgubio niti jedan poen na svoj servis u šest gemova, napravio je dvije dvostruke i to je sve što je Tsonga 'uradio' protiv servisa.
Federer danas igra protiv Andersona za plasman u London. Pored njega, Gasquet i Wawrinka bi trebali da potvrde svoje učešće u Londonu, mada su i oni skoro sigurni putnici zahvaljujući Tsonginom porazu. Treba da se desi čudo da ne odu u London, tj. Raonić, Haas i Almagro moraju osvojiti Pariz da im pomute račune.
Novak gubi 1500 poena na sljedecoj listi i nema ni teoretsku sansu da bude prvi poslije Pariza.
Upravo to. A ovde se danima raspravlja da li rezultati iz Pariza uticu na borbu za #1.adnan24 je napisao/la:Novak gubi 1500 poena na sljedecoj listi i nema ni teoretsku sansu da bude prvi poslije Pariza.

-
- Kontakt:
JOOOOOOOOJ WAWRINKEEEEEEEEEEEEEEEEE 

Bi li mijenjao poraz Nadala za trijumf na derbiju ?!samosarajvo je napisao/la:JOOOOOOOOJ WAWRINKEEEEEEEEEEEEEEEEE

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
haha dobro pitanje, bi jer Rafa ostaje prvi do kraja godine(mislim da djokovic moze biti prvi ako rafa zajebe i london i paris ali nece ) , zavrsni je prioritet i on to znaformance je napisao/la:Bi li mijenjao poraz Nadala za trijumf na derbiju ?!samosarajvo je napisao/la:JOOOOOOOOJ WAWRINKEEEEEEEEEEEEEEEEE

a derbi je derbi

Znači da Rafa nije obezbijedio #1, važnija bi ti bila njegova pobjeda od pobjede voljenog kluba ?!
Razočaro si me i ko čovjeka i ko komunistu.
Marin ne koristi tri vezane brejk lopte, očito se neke stvari nisu promijenile.

Razočaro si me i ko čovjeka i ko komunistu.

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
Fudbal je fudbal da se razumijemoformance je napisao/la:Znači da Rafa nije obezbijedio #1, važnija bi ti bila njegova pobjeda od pobjede voljenog kluba ?!![]()
Razočaro si me i ko čovjeka i ko komunistu.![]()

Ovo sam ti samo objasnio zasto je u ovom sada slucaju tako

evo da ti ja.kažem... pobjeda u derbiju za navijača Želje, Sarajeva, Partizana, Zvezde, Hajduka ili Dinama vrijede sve i ne može se porediti sa tamo nekim teniserima...nformance je napisao/la:Bi li mijenjao poraz Nadala za trijumf na derbiju ?!samosarajvo je napisao/la:JOOOOOOOOJ WAWRINKEEEEEEEEEEEEEEEEE
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kakava uzasna podloga :S ne gleda mi se tenis, kad vidim ovo! >Danas Delpo- Cilic okrsaj iz juniorskih dana, bas Delpo postaje rutiner 

Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
Ne pamtim goru podlogu na većem nivou pa ne da se gledati, ono na Sa Openu je bolje jbt 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Roger! 
Sutra nas ocekuje dosta dobrih meceva.
Isner - Djokovic
Dimitrov- Delpo
Federer - Kolja
Nadal - Janowicz
Wawrinka - Almagro i ovaj moze u tu grupu, jedino Ferrer - Simon ce biti dosadan mec

Sutra nas ocekuje dosta dobrih meceva.
Isner - Djokovic
Dimitrov- Delpo
Federer - Kolja
Nadal - Janowicz
Wawrinka - Almagro i ovaj moze u tu grupu, jedino Ferrer - Simon ce biti dosadan mec

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Haas i Almagro definitivno ispali iz trke za London. Dakle, ostali su još Wawrinka, Gasquet i Raonić. Mada je i kod Miloša sve ostalo na teoretskim šansama, teško će on do finala ovdje. Bez obzira što je podloga ludilo i trenutno ispaljuje projektile protiv Haaseta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jao Miloša, četiri uzastopna as servisa za 4-2 u drugom setu... odavno nisam vidio da neko uzme gem as servisima...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Wawrinka sutra ide na Đokovića. Wawrinki treba polufinale da osigura plasman u London, bez obzira šta uradili Gasquet i Raonić.
Gasquet kasnije igra sa Nishikorijem, trebao bi to biti dobar meč.
Gasquet kasnije igra sa Nishikorijem, trebao bi to biti dobar meč.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Berdych odradio Raonića. Mislim da je sad sve gotovo. Wawrinka i Gasquet idu u London, sasvim zasluženo, imali su dobru sezonu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sada se Roger mora osvetiti Delpu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.