Igrat ce obojica, Bajic out.EmirTM87 je napisao/la:Svraku od 1 minute umjesto jamaka, protiv Veleza se vidjela ta zelja neka, borbenost, kad je usao unio je neku zivost u igru a Jamak mrtav, neprimjetan na terenu..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Hodžic daje gol
-
- Kontakt:
Pozdrav forumasi, ja sam novi tako da vam dajem novu vijest:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/iskustvo ... upe/116864" onclick="window.open(this.href);return false;
*btw zasto Loncaric kada imamo puno boljeg Hadzica, da nije povrijeđen ?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/iskustvo ... upe/116864" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar Za Život Cijeli ...
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To je prilično diskutabilna konstatacija.darkangel54 je napisao/la:Pozdrav forumasi, ja sam novi tako da vam dajem novu vijest:
Zdrav je, ali imao je dosta primljenih golova pa je Filip stao na gol. Mislio sam da će biti baš dobro pojačanje poslije one tekme u Plzenu..darkangel54 je napisao/la:Pozdrav forumasi, ja sam novi tako da vam dajem novu vijest:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sretno ljože.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Idemo momci danas svi ko jedan pokazimo ko je glavni u ovom gradu jer MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
- SarajlijaTM
ČUVA BOG ŽELJU SVOG!!!
SRETNO ŽELJO !
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ooooooooooooooo j*bem te sarajvoooooooooooooo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Da li ce prodaja karata na grbavici trajati samo do 3 ili su produzili ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
I naprijed, i naprijed...
Da slavimo, daj gol, daj gol.....
Da slavimo, daj gol, daj gol.....
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Zna li neko ?zeljeznicar1 je napisao/la:Da li ce prodaja karata na grbavici trajati samo do 3 ili su produzili ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Bilo je do 15.0oh kako sam ja danas cuo. Ja sam jutros odmah otisao i kupio to, a koliko cujem velika je potraznja, a iskreno uopste tako nije izgledalo. Jbg, kako kod, pozuri da kupis kartu ako mislis na jug, jer kako god da okrenes, jug ce biti pun...

NA GRBAVICU DANAS JA SAM KRENUO, I VIDIM DIJETE CIJELO BORDO BIJELO, MA REKO SINE AJDE IDI KUCI, DANAS CE ZELJO SARAJEVA TUCI. NEMOJ BITI DIJETE BORDO BIJELO, JER BICE PLAVO BIJELO, SARAJEVO CIJELO I DOBRO SLUSAJ SADA RIJECI MOJE; **** SARAJEVA I BORBO BIJELE BOJE.....ALELLELE ZELJOOOOOOOOO:mrgreen:

NA GRBAVICU DANAS JA SAM KRENUO, I VIDIM DIJETE CIJELO BORDO BIJELO, MA REKO SINE AJDE IDI KUCI, DANAS CE ZELJO SARAJEVA TUCI. NEMOJ BITI DIJETE BORDO BIJELO, JER BICE PLAVO BIJELO, SARAJEVO CIJELO I DOBRO SLUSAJ SADA RIJECI MOJE; **** SARAJEVA I BORBO BIJELE BOJE.....ALELLELE ZELJOOOOOOOOO:mrgreen:
Pun jug i 0-3, hodžic, kerla, i treci bucan ili svraka
Meni je bitno samo da ostanemo ne porazeni, a ako treba pobjedit neka bude 0:1 (naravno iz ne postojeceg penala a moze i zaleđe, nismo dugo rukom dali gol ... ).
A do kraja cemo ih prestici na tabeli.
A do kraja cemo ih prestici na tabeli.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
poslije derbija od 5 utakmica 4 kuci i gostovanje travniku, polusezonu zavrsavamo s borcem kuci, puno bi znacio dobar rezultat veceras, navijacki bi voljeli svi pobjedu al kad se uzme ovo nije ni bod los, iako vjerujemo i mozemo do 3
danas ce se mnogi s*ebati sta se sprema na jugu od bakljade do svega ostalog...
da se neotkriva sadrzaj idemo danas svi podrzati najbolji BH klub i starijeg sarajevskog kluba...

da se neotkriva sadrzaj idemo danas svi podrzati najbolji BH klub i starijeg sarajevskog kluba...

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001