Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Koliko bi kesa neko dao za od nedelje do srijede bucan racunar
Nije zajebancija, uvijek mi oko nedelje pocnu da pusu cooleri jako, a u speedfan-u mi samo GPU pise da se pregrijava(na 50 stepeni), i tako traje do srijede, a onda je par dana necujan

Znam da je prije moglo, novi windows preko starog. Ja sma to nekad daavno radio sa win98 na XP jer mi kopija tadasnjeg XPa nije bila bootable a nisam imao strpljenja, htio sam istu noc kad sam ga i nabavio da instaliram taj XP.HazardEden je napisao/la:Imam xp SP3 a sad hoću da instaliram windows 7, treba li prethodno da brisem xp il samo da instaliram preko njega, hoce li biti kasnije nekih problema zbog toga![]()
Mislim da sada novi windows automatski brise stari ali nisam siguran.
Jel' želiš dva sistema da imaš na računaru ili ne?HazardEden je napisao/la:Imam xp SP3 a sad hoću da instaliram windows 7, treba li prethodno da brisem xp il samo da instaliram preko njega, hoce li biti kasnije nekih problema zbog toga![]()
Ako ne želiš, onda ti je vrlo jednostavno odradit' to za brisanje XP-a, prije početka instalacije formatiraš disk, pitat' će te to prije početka instalacije 7-ce, to traje nekih par sekundi i to je to...puno lakše i brže nego kad stavljaš XP.
temperature su ti normalne.High je napisao/la:Evo slikovit primjer:
Ovakve temperature su, a da ne radim ništa na računaru osim pokrenutog Facebooka i ovog foruma. Ako pokrenem neku instalaciju, ''teži'' program ili slično, onda temperatura skoči - mislim na Core 0 i Core 1. Matičnu sam, kako već nedavno rekoh, zamijenio, kao i napojnu jedinicu, ne znam da li to šta govori.Što se paste tiče - pa valjda sam je dobro zamijenio, čak sam tri-četiri puta to radio kako bih se uvjerio da nije do toga. Nisam stavio više od zrna riže... A i fino sam zategao one šarafe.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- HazardEden
- Kontakt:
Samo 7 hocu da imammandraX je napisao/la:Jel' želiš dva sistema da imaš na računaru ili ne?HazardEden je napisao/la:Imam xp SP3 a sad hoću da instaliram windows 7, treba li prethodno da brisem xp il samo da instaliram preko njega, hoce li biti kasnije nekih problema zbog toga![]()
Ako ne želiš, onda ti je vrlo jednostavno odradit' to za brisanje XP-a, prije početka instalacije formatiraš disk, pitat' će te to prije početka instalacije 7-ce, to traje nekih par sekundi i to je to...puno lakše i brže nego kad stavljaš XP.
To ti je onda pussy smoke. 
Da ti ne pisem, preko moba sam, imas na YouTube-u milion tih klipova, pogledaj neki ukoliko ne znas sta I kako.
Da ti ne pisem, preko moba sam, imas na YouTube-u milion tih klipova, pogledaj neki ukoliko ne znas sta I kako.
Ali bez da mi trazi neke kljuceve za licencu.uschtipak je napisao/la:Aj' nek' neko bude fin i pomogne mi da skinem Microsoft Office 2007.
I treba mi sifra za NOD32. Ne mogu da nadjem.
P.S. hvala mandraXu na pokusaju
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Jel' to nisi uspjela?uschtipak je napisao/la:Ali bez da mi trazi neke kljuceve za licencu.uschtipak je napisao/la:Aj' nek' neko bude fin i pomogne mi da skinem Microsoft Office 2007.![]()
I treba mi sifra za NOD32. Ne mogu da nadjem.![]()
P.S. hvala mandraXu na pokusaju
PM
A nemo' me.

LANET OLSUN!
Nađi Eset PureFix na torrentu, pokreni ga u safe modu, klikni enable, restartuj računar i nikad više nećeš imat potrebu za šifromuschtipak je napisao/la:
I treba mi sifra za NOD32. Ne mogu da nadjem.![]()
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Posljednji put kad sam 'kopala' po safe modu jedva komp upalila. 
LANET OLSUN!
koji ti je sistem?
Win7, Win8?
WinXP?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- HazardEden
- Kontakt:
Imal kakve sanse da se bios prebaci na engleski, handri me njemacki cijeli dan 
pa nađi onaj bios flash file za svoju matičnu i prati upute, kod mene je redovito najnoviji bios 
- HazardEden
- Kontakt:
U pola instalacije stane i izbaci mi ovo, sve su sanse da cu da razbijem nesto

Možda je do Windowsa (cd-a), probaj neki drugi.HazardEden je napisao/la:U pola instalacije stane i izbaci mi ovo, sve su sanse da cu da razbijem nesto![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Dvije opcije, ili CD-Rom ili instalacija (CD).
Napravi drugi CD, kopiju, pa onda pokušaj.
Napravi drugi CD, kopiju, pa onda pokušaj.
Nop, nije do CD-a.
I meni je ovako bilo, i istripujem se svaki put
Kad praviš one particije pri instalaciji, napravi jednu samo, tj, obrisi ih sve, da piše Unallocated space i na njega instaliraj, tako mi jedino uspije, mislim LOL, al' ajd sta da se radi
Kasnije u windows-u naštimavaj particije, podijeli disk
Ne kontam ni ja taj fazon, al tako jedino radi, znači ne kreiraj particiju, sam će on, samo nek ima Unallocated space
I meni je ovako bilo, i istripujem se svaki put
Kad praviš one particije pri instalaciji, napravi jednu samo, tj, obrisi ih sve, da piše Unallocated space i na njega instaliraj, tako mi jedino uspije, mislim LOL, al' ajd sta da se radi
Ne kontam ni ja taj fazon, al tako jedino radi, znači ne kreiraj particiju, sam će on, samo nek ima Unallocated space
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma napravi sebi bootabilan usb i preko njega instaliraj win7 i ici ce instalacija ko podmazana, ja se ne sjecam kad sam zadnji put instalirao Win preko cd.a
Može mi samo neko reci kako na AVG-u da stavim ono safe file, da ne moram svaki put gasiti AVG ?
Trenutno korisnika/ca: LegendKiller i 11 gostiju.