AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Daj da izgubimo sutra i i da Allegri konačno dobije nogu.. 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Amin!FaraonTM je napisao/la:Daj da izgubimo sutra i i da Allegri konačno dobije nogu..
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Ako je nije dobio dosad,nece je dobiti ni 5x zaredom da izgubite sad.
embrace the chaos
Berla je rekao da je ljut na Allegrija i da ce mu ovije dvije utakmice biti kljucne. To je navodno izjavila GdS, ne znam koliko ima istine u tome, ali vidjet cemo.
Problem je sto ne bi puno dobili ni njegovim otkazom, sezona je vec unaprijed izgubljena, a naci novog dobrog trenera u sred sezone bi bilo tesko.
Problem je sto ne bi puno dobili ni njegovim otkazom, sezona je vec unaprijed izgubljena, a naci novog dobrog trenera u sred sezone bi bilo tesko.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Joj ja vas, pa nek dodje hunsija arapović samo da ovog punoglavca vise ne gledam. Naredne tri tekme bi trebale biti presudne.
Sezona je ionako izgubljena (bar meni ) jer necemo uspjeti izboriti LS, tako da mi je to u vezi trenera potpuno svejedno. Ha on, ha neko drugi, nema fajde. Ali istina da ga ni ja ne mogu vise gledati.
Ali zato od ljeta sve zaboraviti i krenuti ispocetka, dovesti novog trenera i ciljati na visoke domete. Nema nam druge.

Ali zato od ljeta sve zaboraviti i krenuti ispocetka, dovesti novog trenera i ciljati na visoke domete. Nema nam druge.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Priča se nesto da bi Roberto di Mateo mogao nas preuzet u koliko mister dobije otkaz e to bi bilo dobro

- muha milanez
- Kontakt:
Ma jbt sunce vise iz sezone u sezonu se ponavljamo, uvjek daj od ljeta cemo sve ponovo, a nigdje napretka nikakvog.. Uvjek ista stvar, dajte trenera za duzi period, pouzdanog i kvalitetnog. Da napokon napravimo taj prvi korak kako treba, a ne da ovako. Realnost je da cemo najvjerovatnije sljedecu sezonu LP gledati bez naseg Milana
p.s. veceras dobijamo 3-1

p.s. veceras dobijamo 3-1

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Za razliku od prethodnih godina, istice mu ugovor koji se nece obnoviti tako da novi trener sigurno dolazi. Ali ovaj put mora biti neko kako bog zapovijeda.
Nije los Di Matteo, ali ja sam vise za Prandellija koji bi nas preuzeo poslije SP i koji je najbolja opcija od svih. I zbog toga bih volio da ne dovodimo nikog u sred sezone ( nema koristi ionako ), ispostovati ovog konja, zaboraviti sezonu i krenuti ispocetka sa nekim novim ciljevima.

Nije los Di Matteo, ali ja sam vise za Prandellija koji bi nas preuzeo poslije SP i koji je najbolja opcija od svih. I zbog toga bih volio da ne dovodimo nikog u sred sezone ( nema koristi ionako ), ispostovati ovog konja, zaboraviti sezonu i krenuti ispocetka sa nekim novim ciljevima.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Samo neka Allegri ide pa makar i Krunoslav Jurčić preuzeo Milan. Nije stvar u tome što novi trener možda neće puno toga promijeniti, već je stvar u tome da se pokušava nešto promijeniti a ne stalno tapkati u mjestu sa ovim debilom.
Dosta mi je više izjava tipa "moram napredovati u odbrani, ostati mirni." Pa oca ti sprčim, šta si radio zadnjih 18 mjeseci ?! Nije taj problem od jučer već od Jula prošle godine. Ili kad kaže " treba nam vremena da se uigramo, balans je bitan", majku ti balansiram, ništa ti ne znaš nedefinisana kravo. Da ostale izjave ne nabrajam, svi smo svjedočili tome dokle ljudska glupost seže.
Dosta mi je više izjava tipa "moram napredovati u odbrani, ostati mirni." Pa oca ti sprčim, šta si radio zadnjih 18 mjeseci ?! Nije taj problem od jučer već od Jula prošle godine. Ili kad kaže " treba nam vremena da se uigramo, balans je bitan", majku ti balansiram, ništa ti ne znaš nedefinisana kravo. Da ostale izjave ne nabrajam, svi smo svjedočili tome dokle ljudska glupost seže.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- muha milanez
- Kontakt:
Zaboravio si legendarnu izjavu: "Sporom igrom do pobjede"francobaresi je napisao/la:Samo neka Allegri ide pa makar i Krunoslav Jurčić preuzeo Milan. Nije stvar u tome što novi trener možda neće puno toga promijeniti, već je stvar u tome da se pokušava nešto promijeniti a ne stalno tapkati u mjestu sa ovim debilom.

kao da smo u kamenom dobu jbt

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
veceras uzimamo glatko 3:0
Forza Milan
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma lik jednostavno nije dorastao voditi tim kao što je Milan. Njegova mjera je tamam Cagliari. Taktiku i igru bazira kao da smo Cagliari, više defanzivnih nego ofanzivnih igrača, njegovo najveće umijeće je postaviti bunker igru onakvu protiv Barce na San Siru oba puta. Samo šteta za njega što takve utakmice ima 2 do 3 puta godišnje.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Samo da kreten ide, nerijeseno momci, da ne boli previse poraz.
On i sa remijem dobija kredit. A meni svejedno il bod il nista. Dakle, samo ubjedljiv poraz dolazi u obzir
Majko mila, ovako to zvuči kad mozak dominira prilikom pisanja, al kad zabijemo gol i proradi herz opet mi drago
Očit primjer Parma, gaze nas ljudi, vode 2:0 a ja govorim trpajte jos. Necu vam reci kakve su reakcije bile kad smo mi dali 2. gol, a pogotovo kad je Kaka izasao 1 na 1

Majko mila, ovako to zvuči kad mozak dominira prilikom pisanja, al kad zabijemo gol i proradi herz opet mi drago

Očit primjer Parma, gaze nas ljudi, vode 2:0 a ja govorim trpajte jos. Necu vam reci kakve su reakcije bile kad smo mi dali 2. gol, a pogotovo kad je Kaka izasao 1 na 1

otkaz allegriju postaje polako naučna fantastika. kao da čekaš na bingu broj za jackpoot.
Sloboda Tuzla !!!
Baloteli bi mogao potpisati 10-godišnji ugovor o sponzorstvu vrijedan 50 mil, dakle 5 mil godišnje. Samo je još nepoznato da li će produziti sa Nikeom ili će odabrati Adidas ili Pumu, koji su također poslali ponude.
Huawei je postao jedan od premium sponzora Milana.
Eto sad i službeno može prestati igrati fudbal. Obezbjedio se za čitav život.muxa je napisao/la:Baloteli bi mogao potpisati 10-godišnji ugovor o sponzorstvu vrijedan 50 mil, dakle 5 mil godišnje. Samo je još nepoznato da li će produziti sa Nikeom ili će odabrati Adidas ili Pumu, koji su također poslali ponude.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- francobaresi
- Kontakt:
Galliani: "Balotelli will continue to be our star. He will stay with us for a long time." Čisto sumnjam ako se ovako nastavi.
Galliani: "Allegri will stay for the rest of the season, and then we will talk about how the season went, as we always do." Gospodaru Svemogući, smiluj nam se.
Milan have gotten a new premium sponsor: Huawei Italia. The 3-year deal (June 30, 2016) was signed today at Via Turati. Nakon Adidasa, obezbjeđen je još jedan jak sponzorski ugovor, detalji ugovora su nepoznati.
Galliani: "Allegri will stay for the rest of the season, and then we will talk about how the season went, as we always do." Gospodaru Svemogući, smiluj nam se.
Milan have gotten a new premium sponsor: Huawei Italia. The 3-year deal (June 30, 2016) was signed today at Via Turati. Nakon Adidasa, obezbjeđen je još jedan jak sponzorski ugovor, detalji ugovora su nepoznati.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji duel sa Lazialima

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.