NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

wienultras
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la wienultras » 27 okt 2013, 01:48

aha,vole nas strasno,cak su ponudili da nedodju u tz,da bude sluzbeno 3-0
svasta sam vidio,ali ti si cudo,toliko mrznje nisam vidio u zivotu svom :oops:
ja svoj klub pratim 15 godina,ni ti sam nemas vise,ok vi ste prvi,napravicemo peticiju da se liga prekine,djaba igramo,svi smo taraba,jedinstvo sa zidanom na celu ubi nema nam spasa :oops:
hajde sretno,gori sam ja sto se upustam sa djecom u raspravu :oops:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 27 okt 2013, 02:24

wienultras je napisao/la:aha,vole nas strasno,cak su ponudili da nedodju u tz,da bude sluzbeno 3-0
svasta sam vidio,ali ti si cudo,toliko mrznje nisam vidio u zivotu svom :oops:
ja svoj klub pratim 15 godina,ni ti sam nemas vise,ok vi ste prvi,napravicemo peticiju da se liga prekine,djaba igramo,svi smo taraba,jedinstvo sa zidanom na celu ubi nema nam spasa :oops:
hajde sretno,gori sam ja sto se upustam sa djecom u raspravu :oops:
ja Slobodu ne mrzim samo sam realan!
mislim stvarno koji je tvoj problem? dosao si ovdje na nasu temu da provociras... ma hajde decko lijeci se ...

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 27 okt 2013, 09:10

Anonimus koju vrstu droge konzumiraš, života ti? Ja realnu sliku u tvom postu od tvoje prijave nisam vidio.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 okt 2013, 09:27

Jedinstvo37 je napisao/la:Anonimus koju vrstu droge konzumiraš, života ti? Ja realnu sliku u tvom postu od tvoje prijave nisam vidio.
ma hajde pusti,svaki mu post,koda u rat krece, :lol:
nevjerovatno :)

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 27 okt 2013, 09:39

Za dosadasnji dio prvenstva cestitke Jedinstvu, i glupo mi je stalno da se raspravljate, jedno je sigurno na proljece se sve odlucuje i to po meni utakmice koje ce se odigrati na podrucju TK, realno najbolje izglede ima Bratstvo da iz tih meceva izvuce najbolje, osim ako ne odustanu od PL.
Bratstvo- Sloboda Gradina-Jedinstvo Bratstvo-Sloboda
Gradina- Sloboda Sloboda- Jedinstvo Bratstvo-Jedinstvo
Buducnost-Sloboda Bratstvo- Jedinstvo Bratsvo-Gradina
Radnicki- Sloboda Buducnost-Jedinstvo Bratstvo-Buducnost
Sloboda-Jedinstvo Jedinstvo-Radnicki Radnicki-Bratstvo

Utakmice TK klubova i Jedinstva, plus sta svi idu Rudaru i Branitelju, tako da proljece ce da bude pakleno, ko zeli u Pl morat ce da bude bas klasa, Jedinstvo je to za sad, al svako realna zna da je ovo daleko od gotovog, i nije iskljucen scenariji u kome Sloboda i Jedinstvo sve ove gostujuce izgube, i Bratstvo uz sve domace pobjede i laksi raporedna strani na kraju ude u Pl. Cestitam Jedinstvu za dosadasnje igre

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 28 okt 2013, 16:38

[youtube][/youtube]

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 29 okt 2013, 15:21

Ahmad Sharbini je dobio dozvolu NS BiH i u subotu ce debitovati u dresu Jedinstva,i stigao je jos jedan igrac iz RNK Splita,bivsi reprezentativac U-21 reprezentacije BiH !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 okt 2013, 15:51

Bihac96 je napisao/la:Ahmad Sharbini je dobio dozvolu NS BiH i u subotu ce debitovati u dresu Jedinstva,i stigao je jos jedan igrac iz RNK Splita,bivsi reprezentativac U-21 reprezentacije BiH !
Ahmad je ovisnik o kocki, sjecam se kada je ukrao 12 kompleta opreme mlade Hr reprezntacije pa optuzio malog Vuka iz Varazdina, lud kao struja, uvjek sam u sobi, nema cimera nikada.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 okt 2013, 22:52

England je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Ahmad Sharbini je dobio dozvolu NS BiH i u subotu ce debitovati u dresu Jedinstva,i stigao je jos jedan igrac iz RNK Splita,bivsi reprezentativac U-21 reprezentacije BiH !
Ahmad je ovisnik o kocki, sjecam se kada je ukrao 12 kompleta opreme mlade Hr reprezntacije pa optuzio malog Vuka iz Varazdina, lud kao struja, uvjek sam u sobi, nema cimera nikada.
i ja sam negdje citao da je frajer lud za medalju...cuj,12 kompleta :lol: :lol: ...al ipak mislim da bi mogao bit odlicno pojacanje za jedinstvo...ima m.u.d.a i dovoljnu dozu drskosti koja je potreba u ovoj seljackoj ligi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 okt 2013, 23:05

Inace svi grobnicani su ludi, naselje Grobnik kod Rijeke, tamo su braca Sharbini odrasli :)
🔴⚫️

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 29 okt 2013, 23:20

dobro svi znamo da je Sharbini odličan igrač za ovu ligu ali jedva čekam da vidim kakav je ovaj Pirić što je došao .. koliko sam čuo bio je jedan od glavnih igrača Budućnosti jedno vrijeme i bivši mladi reprezentativac BiH ... vidjećemo ali ja mislim da će on biti dobro pojačanje za nas!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 okt 2013, 23:35

dobro vi gurate,pojacanja,svake sedmice neko novi..nije provokacija,ali pitam se sta cebiti,
ako kojim slucajem,neostvarite cilj...
jer sarbini sigurno nece igrati za milju,dviju,ta prica neprolazi,safet da negovorimo,ljubav je ljubav,ali porodica hoce jesti...
dakle silne su to pare,bojim se da se nezaduzite previse,pa ako nebude miki maus lige,da puknete finansijski.i odete stepenicu ispod :?
bojim se da ce nakraju samo klub ispastati,....kako bilo sretno,dabogda vi bili drugi,odma iza nas :D

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 30 okt 2013, 00:08

wienultras je napisao/la:dobro vi gurate,pojacanja,svake sedmice neko novi..nije provokacija,ali pitam se sta cebiti,
ako kojim slucajem,neostvarite cilj...
jer sarbini sigurno nece igrati za milju,dviju,ta prica neprolazi,safet da negovorimo,ljubav je ljubav,ali porodica hoce jesti...
dakle silne su to pare,bojim se da se nezaduzite previse,pa ako nebude miki maus lige,da puknete finansijski.i odete stepenicu ispod :?
bojim se da ce nakraju samo klub ispastati,....kako bilo sretno,dabogda vi bili drugi,odma iza nas :D
nemoj samo da se ti sekiraš za nas ...
cilj je zacrtan i cilj će biti ostvaren a to je premijer liga sljedeće godine u Bihaću! haj razligu sa naše teme... dovoljno je što svako malo spominješ Jedinstvo na drugim temama još sad trebaš nama ovdje soliti mozak i provocirati...

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 30 okt 2013, 00:17

koji si ti pacenik... :roll:
ko provocira :?:
reko sam ti jednom,ako neces odgovat kao covjek,molim te nejavljaj se na moje postove
svaki tvoj post je pun bijesa,decko,izbaci taj stres,opici stogod :D

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 30 okt 2013, 00:29

wienultras je napisao/la:koji si ti pacenik... :roll:
reko sam ti jednom,ako neces odgovat kao covjek,molim te nejavljaj se na moje postove
čuj ti ne provociraš ... vidi se po tvom komentaru kako ne provociraš... samo sam ja primjetio da sa tobom ne vrijedi ulaziti u raspravu jer si cijeli dan online i nemaš pametnijeg posla nego visiti na ovom forumu!
haj sad ĆAO !

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 30 okt 2013, 00:41

anonymous001 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:koji si ti pacenik... :roll:
čuj ti ne provociraš ... vidi se po tvom komentaru kako ne provociraš... samo sam ja primjetio da sa tobom ne vrijedi ulaziti u raspravu jer si cijeli dan online i nemaš pametnijeg posla nego visiti na ovom forumu!
haj sad ĆAO !
kako si ti to primjetio,ako nevisis na racunaru hahaha sta cu takav mi posao,kancelarija,laptop,nemam druga posla... ;)
postavio sam licnu pretpostavku,na koju bi bilo koji biscanin,vjerovatno odgovorio bez pola muke,jer to jeste jedan od scenarija,pogledaj nas,zaduzi zaduzi,i evo nas
ali gospodina to vrijedja,balavac reko sam ti,da nebi zbog tebe ban zaradio,ako ti se nesvidja,PRESKOCI MOJE POSTOVE,
dragi boze,genetika i biologija uzimaju danak covjecanstvu :roll: :oops:

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 30 okt 2013, 01:23

Preveliko trosenje u situaciji, kao sto je ova u drzavi, bez ispunjenja zacrtanih uslova znaci krahiranje. Nazalost neko ce to morati dozivjeti.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 30 okt 2013, 01:51

tropic je napisao/la:Preveliko trosenje u situaciji, kao sto je ova u drzavi, bez ispunjenja zacrtanih uslova znaci krahiranje. Nazalost neko ce to morati dozivjeti.
To su samo sposobni ljudi koji ulazu onoliko koliko obezbjede, a ne kao unazad zadnji 5-6 god. da se pokrade i ono sto grad da. ;)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 30 okt 2013, 02:02

Ne brini nisam mislio na nas :D Salim se naravno. Ova ili iduca sezona je nasa ali ako vec postoje uslovi da se udje... Jos bolje.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 30 okt 2013, 16:12

Danas 2.kolo Kupa USK Jedinstvo-Maldost Polje(Cazin) 5:0 (Stojanov, Nadarević, Dizdarić, Pljevljak i Sharbini)
Zadnja izmjena: Rafael30, dana/u 30 okt 2013, 17:29, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: brotherze, Rimes87 i 7 gostiju.