AMIN!!!!!!!Marley je napisao/la:Fali Jenkinsonu igara u nogama, nije neko odlicno rjesenje na beku ali je solidan. Mislim da se svi sjecamo njegovih dobrih igara jedno vrijeme dok je Sagna bio povrijedjen, bas je bio usao u ritam, ali ga Wenger ipak vratio na klupu cim se Sagna oporavio...Od tada dobija priliku na kapaljku a i kad bi dobio tu priliku zbog neigranja je pravio dosta gresaka bas kao sto je ova danas... Mislim da njemu treba samo nekoliko igara da udje u formu, mozd ad aga Wenger posalje i na neku posudbu...Ja sam i dalje misljenja da ce biti nesto od njega.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
S tim da je ovdje Jenkinson isključivi krivac kod gola Chelsea, dok je u nedjelju glavni krivac bio Hart.Saurman je napisao/la:Jenkinson u stilu Nastašića.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Situacija je dosta nepovoljna. Bendtner teško može nešto uraditi na individualni kvalitet u ovakvoj formi, tako da se mora nekako stvoriti pritisak na zadnju liniju Chelsea, ne bi li ukotrljali neku frljoku. Kako izvršiti pritisak, veze nemam, treba se nadati.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Žirokopter mora u igru,ovaj Bendy nema snage ni za naše kantonalne lige...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
kakav klaun je ovaj jenkinson, pa pogledajte samo njegov stil trčanja, sve će vam biti jasno, najgori na terenu, molim Boga da njemu lopta ne ide, a kad izvodi aut brinem se za naš gol, iskreno
Hajd' da su oni bolji bili pa mi ne bi krivo bilo, al brat bratu taman smo počeli normalno igrati i prebacili težište na njihovu polovinu kad na scenu stupa Carl Jenkinson
Hajd' da su oni bolji bili pa mi ne bi krivo bilo, al brat bratu taman smo počeli normalno igrati i prebacili težište na njihovu polovinu kad na scenu stupa Carl Jenkinson

Prije bi reko Cu JongOrion87 je napisao/la:Žirokopter mora u igru,ovaj Bendy nema snage ni za naše kantonalne lige...

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
taj kosooki nebi mi travu kosio po stadionu,a ne bio na klupi,wenger blesavi
-
- Kontakt:
Pa to je ono najgore sto mi u utakmici koja se ubila da poluvijrme zavrsi nulom dakle tim Chelsija nije sanse stvorio kao sto nismo ni mi, mi gubimo radi poklona, to je frustrirajuce da sam Jenkisonov saigrac razbijao bi stvari po svlacionici.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
frankqqqqq je napisao/la:Treba nekog mladog dovest na tu poziciju jer treba tu neko dugoročno rješenje, samo onda to znači stagniranje razvoja jednog od najboljih izdanaka naše akademije, Bellerina koji ima nevjerovatan napadački potencijal(igrao prije kao krilo u Barci) a i u defanzivi se popravlja strašno.

Treba Jenka malo da igra za ove mlade, dati Bellerinu sansu nekada jer od ovoga nea hljeba po ovome sto pokazuje..
- frankqqqqq
- Kontakt:
Yebo ga dan što šalješ na zagrijavanje Mesuta i Girouda koji klinac umarat ljude pred 3 velike tekme 

Ipak bi krivicu podjelio,Hart nije imao potrebe istrčavati na 18 m a Nastašić uopšte nije pratio gdje se golman nalazi.Monolog je napisao/la:S tim da je ovdje Jenkinson isključivi krivac kod gola Chelsea, dok je u nedjelju glavni krivac bio Hart.Saurman je napisao/la:Jenkinson u stilu Nastašića.
U svakom slučaju Chelsea u par dana dobi dva poklona a još nije Božić.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zaboravio sam napisat, Ramiz-aga me danas odusevio, ove neke budalastine, neke poteze radi sa tolikim nivoom samopouzdanja da je to cudo...Posebno me odusevilo ciscenje najmanje 3 kornera na prvu stativu, igra danas za 20.
#Voajeroljupci na respiratorima.
ma chelsea ovo dobija najmanje s hendikepom,ovo sve smotano u pm,on u ovakvoj tekmi igra bez dmf-a ko kakav amater,hayden trebo počet
Idi u PM bendtner
**** TE DANSKI BABO OSUTAJ
**** TE DANSKI BABO OSUTAJ
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 29 okt 2013, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Joj joj al komlikujemo mati mila
Joj bentnera kakav debillllllllllllllll
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Bendtneru bolidu !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa njega je sevap protjerati iz kluba, majke mi.
Nerviram se džabe, samo dajte gol da vas zaokružim na kladži...frankqqqqq je napisao/la:Joj joj al komlikujemo mati mila
Ne mora se uć sa loptom u gol pobogu...
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.