Miševi ponovo u rupamacalcio je napisao/la: Kako se u par sedmica promjenila atmosfera na forumu. Do nedavno napadali Susica sto razmislja o pozivanju bratica a sada hoce bukvalno pola Hajduka u reprezentaciji

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Miševi ponovo u rupamacalcio je napisao/la: Kako se u par sedmica promjenila atmosfera na forumu. Do nedavno napadali Susica sto razmislja o pozivanju bratica a sada hoce bukvalno pola Hajduka u reprezentaciji
5 godina igrao u Španiji!!!Goalgetter je napisao/la:Po kojoj proceduri Diego Costa moze igrati za Spance?
Pa vise ja veze imam sa Spanijom nego on. Garant jer zivi odredjeni broj godina u Spaniji, pa se domogao njihovog drzavljanstva.
Kakvo glupo pravilo samo.Batko je napisao/la:5 godina igrao u Španiji!!!Goalgetter je napisao/la:Po kojoj proceduri Diego Costa moze igrati za Spance?
Pa vise ja veze imam sa Spanijom nego on. Garant jer zivi odredjeni broj godina u Spaniji, pa se domogao njihovog drzavljanstva.
Igra od pocetka ove sezone standardno 13 tekmi od 14 odigranih kola (jednom nije igrao zbog kartona), treba na njega obratiti paznju jer po potrebi moze odigrati i stopera.STEVIE je napisao/la:bunoza na lijevom beku veceras za wislu. tu poziciju vec igra par utakmica za redom.
svakako. ima potencijala, poliventan je, moze pokrivati nekoliko pozicija.vendeta87 je napisao/la:Igra od pocetka ove sezone standardno 13 tekmi od 14 odigranih kola (jednom nije igrao zbog kartona), treba na njega obratiti paznju jer po potrebi moze odigrati i stopera.STEVIE je napisao/la:bunoza na lijevom beku veceras za wislu. tu poziciju vec igra par utakmica za redom.
Hajduk trenutno igra bez klasičnog zadnjeg veznog, onog razbijača, već igra obično sa Pašalićem i TSS-om koji su nam playmakeri. Tako da na njih obojicu pada veliki dio defanzivnih zadataka, a mi imamo ponajbolju obranu u ligi (primljenih 9 golova kao i Dinamo).Konzerva je napisao/la: ima mjesta da bude u kadru, a sto se tice prvih 11, moguce da ima mjesta ako cemo igrati sa defanzivnim veznim, ako necemo onda nema mjesta.
mene interesuje kakav je on u defanzivi???
Mislim da ih možete zaboravit, ali bi se potrudija oko Pašalića i Bencuna zbog stanja u našem savezu. Pašalića još uvik podcjenjuju i zovu u U19. Sramotno je to podcjenjivanje naših igrača u HNS-u, pa dok Halilović ne igra u Dinamu, ali je pozvan u A selekciju, naš provtimac Pašalić igra za U19, a mi prvi u HNL-u trenutno.vendeta87 je napisao/la:Pozdrav novom forumasu DoktorBaka i ako moze da nam da misljenje kakve su sanse da Pasalic (Duvno-Tomislavgrad), Bencun i Maglica (Brcko) obucu dres BIH (posto covjek dobro poznaje situaciju u Hajduku).
Znam sve o njemu! Nema kvalitet on za nas trenutno, prejaka mu je konkurencija.DoktorBaka je napisao/la:Možda biste mogli obratit pozornost na Harisa Bukvu kod nas.
Bivši igrač Sturma kojeg su ozlijede spriječile u većoj karijeri. Nastupa je za mladu reprezentaciju Austrije, a sad se spominje da bi igra za BiH. Igra lijelo krilo ili ofenzivnog veznog. Mana mu je brzina (za veznog je ok, ali taj nedostatak je vidljiv kad igra krilo), a i malo dojam "nezainteresiranosti" ako se neko od vas previše pali na ono "grizi travu, protivnika, publiku, stadion".
Prednosti su mu prekidi, sjajan centaršut i tehničke karakteristike, školovan igrač.
Tino bi moga bit taj onda, ali ne znam koliko bi se dobro snaša kao sam na zadnjeg veznog. Koliko sam pratija BiH, vi igrate sa rombom u sredini, ali nisan siguran jesu li ova dva u sredini romba bočni igrači ili vezni. Ako su vezni, onda bi Tino to moga igrat, a ako su bočni, onda se ne bi upušta u procjene.VanBasten je napisao/la:I Pape, odnosno naša reprezentacija, rijetko kad igra s klasičnim zadnjim veznim. Medunjanin i Pjanić uglavnom to odrađuju. Pape na toh poziciji želi igrača koji "zna igrati lopte", ne klasičnog razbijača-
Ko kaze da nece minute odigrat' ? Dobijemo prve 2 tekme u grupi i u trecoj izvedemo drugi tim..Goalgetter je napisao/la:Susic nece odigrati ni minute na SP, ako vec bude pozvan, ukoliko ne bude povreda. Pape ce traziti zadnjeg veznog koji je jaci nazad nego Tin-Sven. Ako bude potrebno, igrace sa Pjanicem i Salihvociem / Salihovicem i Medunjaninom na toj poziciji.
Medunjanin = Susic
Totalno isti tipovi igraca, Medunjanin jos bolji i iskusniji od Susica, i sigurno da Medo ima prednost.
Nisan mislija sad odma, nego krzo godinu-dvi dana. Za iduće kvalifikacije možda. Trenutno mu je i konkurencija i forma problem. Ali ima, šta bi mi rekli - štofa, materijala za bit zanimljiv igrač.Batko je napisao/la: Znam sve o njemu! Nema kvalitet on za nas trenutno, prejaka mu je konkurencija.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 22 gosta.