Slabo se kužim u ove nove klubove,skužajte

tepsija je napisao/la:Prvo sutra dobiti ovaj Radnik iz Hadžića ili odakle li su već,pa onda zrinski...te pogotovo ne znam odakle su...Iz Debrecena ili Gyora,pak.
tepsija je napisao/la:Prvo sutra dobiti ovaj Radnik iz Hadžića ili odakle li su već,pa onda zrinski...te pogotovo ne znam odakle su...Iz Debrecena ili Gyora,pak.
Neka tepsija yebi se nakotices ovde nekakve mirke filipovice crvene podvezice i ferenc puskaseemil02in je napisao/la:Vidiš da ni google nije svemoguć![]()
U koliko sati se igra derby?
u 14:45 pocinje. Taman da im rucak pokvarimowerly je napisao/la:u nedjelju u 15 sati je derbi
dajte covjeku secera i vode brzo!!!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Joj ajme meni ca lipe mi gospe marjanove,kruva vina mi i masliN kad obuceN crne cipeleN i bile corapiN staviN ajdukov sal oko vrata i kad naN zapiva na poluvrimenu tompson i mate bulic ima da gori pajdo moj lipi. Valjda cu stici na bus pajdane moj ako potrgaN grozdje do polaN dva. Jojjjjj jedva cikaN utaknicu
NekaN pajdo ne zayebayin se evo nice da mi upaliN bemvej kocka dva pet a moraN u grad po likove. Jojjj mozda i sa njiN sidjeN u nidelju. Kad ga vratiN iz citvrte u tricu pa bokoN ni zovnicuN sve do bilog briga da glidan naseg antu radeljica. Citav ljutiN dolac ce na utaknicu. Ima da gori pajdo moj lipi. Aj bok odo do Jure vidjat ima li kablovekrmak je napisao/la:dajte covjeku secera i vode brzo!!!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Joj ajme meni ca lipe mi gospe marjanove,kruva vina mi i masliN kad obuceN crne cipeleN i bile corapiN staviN ajdukov sal oko vrata i kad naN zapiva na poluvrimenu tompson i mate bulic ima da gori pajdo moj lipi. Valjda cu stici na bus pajdane moj ako potrgaN grozdje do polaN dva. Jojjjjj jedva cikaN utaknicu
tako ne pricaju niti u gornjim mamićima, a ti si strašan kompleksaš, i da to dokazujes iz dana u danNeretvanskaPastrmka je napisao/la:NekaN pajdo ne zayebayin se evo nice da mi upaliN bemvej kocka dva pet a moraN u grad po likove. Jojjj mozda i sa njiN sidjeN u nidelju. Kad ga vratiN iz citvrte u tricu pa bokoN ni zovnicuN sve do bilog briga da glidan naseg antu radeljica. Citav ljutiN dolac ce na utaknicu. Ima da gori pajdo moj lipi. Aj bok odo do Jure vidjat ima li kablovekrmak je napisao/la:dajte covjeku secera i vode brzo!!!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Joj ajme meni ca lipe mi gospe marjanove,kruva vina mi i masliN kad obuceN crne cipeleN i bile corapiN staviN ajdukov sal oko vrata i kad naN zapiva na poluvrimenu tompson i mate bulic ima da gori pajdo moj lipi. Valjda cu stici na bus pajdane moj ako potrgaN grozdje do polaN dva. Jojjjjj jedva cikaN utaknicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.