2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
http://www.****/a628560/Kolumne/Edi ... drugi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- adriano_leite
- Kontakt:
Koga boli **** sta si ti sanjao?work je napisao/la:Sanjao sam da je Tristan Thompson imao 40 skokova u jednoj utakmici.
Srašno....
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ne znam što svi stavljaju Chicago ispred Indiane. Indiana je druga ekipa lige i to je vrlo blizu Miamiju.
Vidim Avdic je to fino poredao.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
zna avdic o cemu prica, nije dzaba najveci eksponirani poznavatelj kosarke na nasim prostorima
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
work je napisao/la:Ne znam što svi stavljaju Chicago ispred Indiane. Indiana je druga ekipa lige i to je vrlo blizu Miamiju.
Ti furaj Avdica,ja imam svoj stav.

Nema Avdić ništa sa mojim stavom. Ne znam što ću ovo napisati, ali neka ti bude, uspio si me iziritirati svojom opaskom. Pogledaj šta sam pisao o odnosima snaga na Istoku prije i tokom prošlogodišnjeg playoffa. Ove godine je Indiana samo jača i ta brazda između njih i Miamija je samo smanjena.
Pazi sad ovo što ćeš pročitati, Chicago nije bolji od Indiane niti po jednom aspektu košarkaške igre.
Ako hoćeš i dalje, jači su samo na poziciji playa povrakom Rosea, nit su bolji ofanzivno, niti defanzivno, a ta defanziva se vodi kao najbolji dio ekipe Chicaga.
Pazi sad ovo što ćeš pročitati, Chicago nije bolji od Indiane niti po jednom aspektu košarkaške igre.
Ako hoćeš i dalje, jači su samo na poziciji playa povrakom Rosea, nit su bolji ofanzivno, niti defanzivno, a ta defanziva se vodi kao najbolji dio ekipe Chicaga.
work je napisao/la:Nema Avdić ništa sa mojim stavom. Ne znam što ću ovo napisati, ali neka ti bude, uspio si me iziritirati svojom opaskom. Pogledaj šta sam pisao o odnosima snaga na Istoku prije i tokom prošlogodišnjeg playoffa. Ove godine je Indiana samo jača i ta brazda između njih i Miamija je samo smanjena.
Sezona je duga i bice dosta toga

bullsi su jaci ali su bullsi vec bili ovako jaki i nisu napravili nista vrijedno spomena, o tome se radi, indiana je se znatno pojacala u odnosu na proslu sezonu a prosle sezone su prvake natjerali da se dobro oznoje, zdrava logika kaze da su pacersi u prednosti nad bullsima ali ne mozemo znati sta ce se desiti u buducnosti, ostaje nam da vidimo 

Naravno, postoji mnoštvo faktora koji mogu uticati na razvoj sezone, prvenstveno povrede, ali i neke nepredvdive stvari kao ona tuča između Indiane i Detroita, kada je Indiana bila na putu da uzme prsten. Ono je bio jedan od tužnijih događaja u mom praćenju NBA lige. Nadajmo se da će biti što manje povreda ove sezone pa neka najbolji uzme prsten. Ustvari, CLE uzima, oprostite mom neznanju, htio sam reći neka najbolji poslije cavsa pruži istim dostojan otpor.
- adriano_leite
- Kontakt:
work je napisao/la:Naravno, postoji mnoštvo faktora koji mogu uticati na razvoj sezone, prvenstveno povrede, ali i neke nepredvdive stvari kao ona tuča između Indiane i Detroita, kada je Indiana bila na putu da uzme prsten. Ono je bio jedan od tužnijih događaja u mom praćenju NBA lige. Nadajmo se da će biti što manje povreda ove sezone pa neka najbolji uzme prsten. Ustvari, CLE uzima, oprostite mom neznanju, htio sam reći neka najbolji poslije cavsa pruži istim dostojan otpor.

@LenBias, ova slika nije za tebe

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
pa napisao sam, bullsi u rose su se vec desili prije i nisu nista posebno pokazali u doigravanju ako cemo iskreno, pacersi su dobili sirinu konacno, scola jeste u godinama ali i dalje moze povuci i bar malo nositi ekipu dok se prva postava odmara, ostali isto bar neki doprinos mogu dati, granger se zaboravlja (koji moze igrati ili se iskoristiti za neki potencijalno jako dobar trade), prosle godine im je klupa bila kriminalna, bullsi da su osim napravili jos nekih promjena, istina i kod njih se ocekuje promjena, denk i boozer cekaju iz dana u dan kada ce promjeniti sredinu, ako se to desi i ako bullsi dobiju nesto odlicno sto mogu dobiti za jednoga od njih (ili mozda obojicu u nekom ludom scenariju) onda bullsi sigurno idu ispred pacersa, ovako stanje kakvo je trenutno dao bih ipak prednost pacersima
Nevažno, prošlogodišnja Indiana bi natamburala Chicago sa Roseom. Chicago je limitirana ekipa i nema šta tražiti u duelu između Miamia i Indiane za putnika u veliko finale.
Roseovu MVP titulu treba uzimati sa rezervom jer nije imala veze sa činjeničnim stanjem. To je LeBronova titula.
Roseovu MVP titulu treba uzimati sa rezervom jer nije imala veze sa činjeničnim stanjem. To je LeBronova titula.
- adriano_leite
- Kontakt:
Rose je igrao prije povrede PO, ali jesi li ga vidio kako momak izgleda na terenu i kako igra? Kada ga pogledas, covjek bi rekao da se nikada nije ni povrijedio. Da li mislis da je Rose stagnirao u odnosu na to izdanje u PO? Covjek je napredovao u svakom segmentu ove igre i izgleda kao bolji igrac nego sto je to bio. Svi su zreliji i iskusniji.LenBias je napisao/la:pa napisao sam, bullsi u rose su se vec desili prije i nisu nista posebno pokazali u doigravanju ako cemo iskreno, pacersi su dobili sirinu konacno, scola jeste u godinama ali i dalje moze povuci i bar malo nositi ekipu dok se prva postava odmara, ostali isto bar neki doprinos mogu dati, granger se zaboravlja (koji moze igrati ili se iskoristiti za neki potencijalno jako dobar trade), prosle godine im je klupa bila kriminalna, bullsi da su osim napravili jos nekih promjena, istina i kod njih se ocekuje promjena, denk i boozer cekaju iz dana u dan kada ce promjeniti sredinu, ako se to desi i ako bullsi dobiju nesto odlicno sto mogu dobiti za jednoga od njih (ili mozda obojicu u nekom ludom scenariju) onda bullsi sigurno idu ispred pacersa, ovako stanje kakvo je trenutno dao bih ipak prednost pacersima
Uostalom Chicago je solidno izgledao bez Ruze, ali sa Ruzom ce biti jako opasni. Taj Gibson mi se cini kao da je mnogo napredovao. Jimmy Butler iz dana u dan je sve bolji i bolji. Noah je jedan od najboljih defanzivaca lige. Deng itekako moze cuvati Paula George. Godina dana iskustva itekako moze mnogo znaciti za tu ekipu.
Indiana ima Grangera, naravno, eno ga opet tri sedmice van terena.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Indiana je trenutno bolja ekipa od Chicaga za onoliko koliko je Miami bolji od Indiane,razlike izmedju tih ekipa su vrlo male uzevsi sve u obzir.Bilo kako bilo ekipa sa Istoka uzima naslov i ove godine,cak i kada bi se nekim cudom i Cleveland domogao velikog finala i dalje bi stajao iza svojih tvrdnji 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
čiko,sta ti nije jasno?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
grangera sam spomenuo vise u smislu potencijalnog tradea, bar je to ocito bilo, isto kao denga i boozera
bullsi bi trebali denga utopiti sto prije negdje, cini mi se da se on poceo raspadati, relativno je mlad on, istina, ali mislim da je pametnije "uvaliti" ga nekome drugom, da se tako izrazim, sto opet ne znaci da ce se on raspasti ali bar bi tako izbjegli taj upitnik stalni 

Ako James bude MVP ove godine, bit' ce prvi igrac da je bio MVP 5 puta u 6 godina.
teoretski pred pocetak sezone i kada se sve uzme u obzir, indiana bolje kotira od cikaga i to je cinjenjica. al mnogo faktora se može promjeniti, tako da se sa sigurnošcu ništa ne može garantovati. ko bi rekao da ce hibert onako igrati u po, nakon osrednje regularne sezone, pa da ce goerge onako napredovati i slicno. kod cikaga ja ne vidim jaku klupu i tog nekog iks faktora da iskoci, danlivi, hinrih 

nema potpisa
Ja sam nekako siguran da je Durant ove sezone MVP. Oklahoma ce opet biti prva na zapadu, nekako imam osjecaj. Jest im Westbrook ozlijedjen ali KD mora sad povuc, vise nego ikad.alemsa je napisao/la:Ako James bude MVP ove godine, bit' ce prvi igrac da je bio MVP 5 puta u 6 godina.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.