Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

masteRofPoker
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la masteRofPoker » 29 okt 2013, 17:04

sarajevo81 je napisao/la:moze li janowicz dobiti? ako se ko razumije u tenis
On brani finale ovdje od prosle godine, tako da ne bi trebao imati problema. Jos ako ga servis bude slusao, onda je to laganih 2:0.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

73StJb
Kontakt:

Post Postao/la 73StJb » 29 okt 2013, 17:10

Örgryte-Ljungskille 1
Örebro-Färjestad 2

kvota:4,70

sarajevo81
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo81 » 29 okt 2013, 17:20

ado899 je napisao/la:Moj zadnji za danas
Man.utd 1
Barcelona 2
Lille 1
Wisla 1
Hobro 3 ili vise golova
Arsenal 3 ili vise golova

Kvota 8 uplata 4.60km dobitak 37,53km

Usput uplatio sa posla danas dva pada valjda ovaj izvadi situaciju :)
e bracas moj ispraticu te i ovaj pa sta bude :)

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 29 okt 2013, 17:44

Nishikori- Tsonga 1 @ 2.75
Dzaba sto Tsonga igra kuci, sto zadnjih godina nikada nije ispao na ovom turniru u prvim kolima danas od njega to ocekujem jer je Nishikori pokazao velicinu protiv moram reci solidnog Benetoa. To je igrac koji je pobjeđivao najveće na atp listi pa ne vidim razlog zasto nebi uzeo i Tsongu. Bas mu nesto vjerujem iako citam po drugim sajtovima da vecina igra na Congu .
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 29 okt 2013, 18:04

Sta mislite bi Li moglo biti zutih preko i crveni na utakmici atalanta inter, sudi rizzoli, a na poslednje dvije utakmice izmedju ova dva kluba je bio pravi mali rat, zamolio bih nekog za savjet

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 29 okt 2013, 18:07

HaHu1x2 je napisao/la:Nishikori- Tsonga 1 @ 2.75
Dzaba sto Tsonga igra kuci, sto zadnjih godina nikada nije ispao na ovom turniru u prvim kolima danas od njega to ocekujem jer je Nishikori pokazao velicinu protiv moram reci solidnog Benetoa. To je igrac koji je pobjeđivao najveće na atp listi pa ne vidim razlog zasto nebi uzeo i Tsongu. Bas mu nesto vjerujem iako citam po drugim sajtovima da vecina igra na Congu .
dabogda pao ;)

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 29 okt 2013, 18:13

EmirTM87 je napisao/la:
HaHu1x2 je napisao/la:Nishikori- Tsonga 1 @ 2.75
dabogda pao ;)
hvala :)
uzivo gaske 1, anderson over 9,5 1. set
2,99
B-I-R !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 29 okt 2013, 18:17

diplomatija je napisao/la:Sta mislite bi Li moglo biti zutih preko i crveni na utakmici atalanta inter, sudi rizzoli, a na poslednje dvije utakmice izmedju ova dva kluba je bio pravi mali rat, zamolio bih nekog za savjet
Inter ga je dobio 7-8 puta sa ovom budalom :) ali veceras cisto sumnjam da ce neko od Intera dobit crveni,,za Atalantu isto ne vjerujem,nije Inter toliko jak da prave crvene :)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 29 okt 2013, 18:18

od hokeja probati na kompletnu austrijsku ligu pobacati jedinice, mislim da će svi domaćini dobiti, kvota je 10.94

a na drugi listić probati cijelu ligu da će biti over 5.5 tu je kvota 10.54

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 29 okt 2013, 18:22

zgmiky je napisao/la:od hokeja probati na kompletnu austrijsku ligu pobacati jedinice, mislim da će svi domaćini dobiti, kvota je 10.94

a na drugi listić probati cijelu ligu da će biti over 5.5 tu je kvota 10.54
ispratio :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 okt 2013, 18:31

LenBias je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Ja čekam da @LenBias da svoje viđenje večerašnjih NBA utakmica. Prvenstveno se to odnosi na poene igrača. Tu je prošle sezone uzimao pare, tako da... 8-)
ne isplati se odmah na pocetku sezone igrati igrace, za vece uloge naravno, prvih 5-10 kola treba kvalitetno pratit ko, sta, kako, koliko i onda krenuti kako treba :D za veceras nisam jos ni gledao ponudu, kasnije cu, ima vremena pa sastaviti neki onako da ispratim noc i da bude zanimljivije gledati utakmice, pisi slobodno sta se i tebi cini da bi moglo proc, ostalo nba tipsteri isto, bilo nas je prosle sezone :mrgreen:
Ma planiram gledati, pa da usput psujem zbog promašenih ili pogođenih slobodnih. :lol: :mrgreen:
Mene opasno vuče Afflalo over. Više je zabijao u gostima, a s obzirom da je Harris povrijeđen (po ovim informacijama koje ja imam) i da ne bi trebao igrati ni Davis (ako i bude igrao, imat će manju minutažu s obzirom da je imao tešku povredu), tako da će Afflalo biti prva napadačka opcija. Trebao bi preći ovih 15.5.

Isto tako probati na Georgea. Protiv Magica je na 21 poen u prosjeku, tako da bi s tog aspekta trebao prebaciti ovih 17 ponuđenih. :mrgreen: Nisam nešto pratio Indianu u predsezoni, pa ne mogu govoriti u kakvoj je George formi. No, kako god da okrenem - glavna zvijezda je ekipe i sigurno da će već u prvom meču htjeti pokazati ko je gazda. Usput će poželjeti i dobrodošlicu Oladipu. :mrgreen:

Rose mi djeluje kao neko ko bi mogao prebaciti 22, kao i Paul kome su stavili granicu od 17 poena. Ova četiri ću ja ganjati, mada vazda igram po tri igrača na tiketu (kvota bude oko 6.3). Večeras ide mali ulog prosto da se isprati večer.

Dakle:

Afflalo 16+
George 18+
Rose 23+
Paul 18+

Sretno svJEma. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 29 okt 2013, 18:37

Paris-Ulm 1.pol. 2 2.50

Paris-Ulm over 159.5 1.85

mislim da će švabe dobiti prvo poluvrijeme a moguće i utakmicu, očekujem veći broj koševa pa mislim da ide preko

Gravelines-Mons Hainaut / Mons under 67.5 1.85

mislim da je previsoka granica na goste iz razloga što to nije šuterski raspoložena ekipa na gostujućim utakmicama, barem što se ovog natjecanja tiče a protivnik im je momčad koja igra sjajnu obranu, primili su samo 69 koševa u Valenciji koja je barem tri puta bolja ekipa od belgijaca dok im je Telekom Bonn koji inače zabija više ostao samo na 66 koševa a obzirom su gosti dali samo 56 Zaragozi na prošlom gostovanju zvuči kao nemoguća misija da ovdje ide preko.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 29 okt 2013, 18:43

bevanda4 je napisao/la:Elazigspor - Pendikspor gg3+ @2,20
Turski kup,Elazigspor u jako lošoj formi iako duplo bolja momčad od gostiju. Gosti igraju odlično protiv onih svojega ranga. Očekuju se golovi ovdje, 3 najmanje.. Čitao sam po internetu neke Turke kako govore da bi ovo trebalo igrati x2 al meni se gg3+ čini puno bolja opcija..
U desetom selu živi Antuntun!

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 29 okt 2013, 18:43

Po meni veceras uz nalozene Jamesa i Rose bi hladno mogli otici Gasol, ne vidim ko bi drugi mogao davati koseve za Lakerse, u nekim kladarama ima i Nick Young po granici od 10, vrijedilo bi ga pokusati, kod mene nazalost u bh playu nema, ali mislim da je uz Gasola glavna napadacka opcija, i Blake Griffin vise od 17. Mozda na neki manji ulog pokusati Steve Nash manje od 12. svi znamo o kakvom se tipu igraca radi, jedino je problem sto vcrs nema Kobya pa ce neko i njegove poene morati nadoknaditi tj. barem dio njegovih poena.

u kojim kladionicama vi igrate nba igrace?
*La Roma non si tifa, si AMA!*

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 okt 2013, 18:55

Monolog je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Ja čekam da @LenBias da svoje viđenje večerašnjih NBA utakmica. Prvenstveno se to odnosi na poene igrača. Tu je prošle sezone uzimao pare, tako da... 8-)
ne isplati se odmah na pocetku sezone igrati igrace, za vece uloge naravno, prvih 5-10 kola treba kvalitetno pratit ko, sta, kako, koliko i onda krenuti kako treba :D za veceras nisam jos ni gledao ponudu, kasnije cu, ima vremena pa sastaviti neki onako da ispratim noc i da bude zanimljivije gledati utakmice, pisi slobodno sta se i tebi cini da bi moglo proc, ostalo nba tipsteri isto, bilo nas je prosle sezone :mrgreen:
Ma planiram gledati, pa da usput psujem zbog promašenih ili pogođenih slobodnih. :lol: :mrgreen:
Mene opasno vuče Afflalo over. Više je zabijao u gostima, a s obzirom da je Harris povrijeđen (po ovim informacijama koje ja imam) i da ne bi trebao igrati ni Davis (ako i bude igrao, imat će manju minutažu s obzirom da je imao tešku povredu), tako da će Afflalo biti prva napadačka opcija. Trebao bi preći ovih 15.5.

Isto tako probati na Georgea. Protiv Magica je na 21 poen u prosjeku, tako da bi s tog aspekta trebao prebaciti ovih 17 ponuđenih. :mrgreen: Nisam nešto pratio Indianu u predsezoni, pa ne mogu govoriti u kakvoj je George formi. No, kako god da okrenem - glavna zvijezda je ekipe i sigurno da će već u prvom meču htjeti pokazati ko je gazda. Usput će poželjeti i dobrodošlicu Oladipu. :mrgreen:

Rose mi djeluje kao neko ko bi mogao prebaciti 22, kao i Paul kome su stavili granicu od 17 poena. Ova četiri ću ja ganjati, mada vazda igram po tri igrača na tiketu (kvota bude oko 6.3). Večeras ide mali ulog prosto da se isprati večer.

Dakle:

Afflalo 16+
George 18+
Rose 23+
Paul 18+

Sretno svJEma. :mrgreen:
gasol je jedna od veoma malo opcija lakersa ali je jedino pitanje koliko je oporavljen i koliko ce ih nabiti clippersi pa samim tim i ko ce onda igrati i koliko, mislim to bi trebalo da bude :mrgreen: svidja mi se under na lakerse, ne vidim kako i ko u trenutnim lakersima moze zabiti da predju granicu 95,5, paul bi trebao rasuti nasha i ostale playeve ali opet tu dodje pitanje kakav ce biti rezultat i koliko ce on na kraju igrati, svejedno relativno mu je mala granica :D afflalo bi tokom sezone lagano mogao postati igrac cija ce granica biti 22,5+ pogotovo ako ga krene sut ove sezone sto se ocekuje, minute na terenu ce svakako imati u raspalom orlandu, to je isto tako razbijanje u najavi pa bi mogao mozda i neki hendikep na indianu u zavisnosti kolika je granica (to nisam vidio a mrsko mi ponovo otvarati ponudu), strijelce ne bi dirao kod indiane jer bi utakmica trebala biti veoma lagana za njih :D kod heata james bi po svemu sudeci morao povuci, rose se vraca, to su danas dva najtipovanija nba para vjerovatno pa sad, znate kako ide kod tih stvari, najgore kod heata je sto regularni dio sezone stvarno igraju na nekih 50-60% svojih mogucnosti, jos je prva utakmica, bullsi ce biti nafurani, neki h2 na bullse bi se mogao i mozda trebao igrati, ugl to su neka vidjenja vecerasnjih utakmica sada iz ovoga pokusajte izvuci sebi neke preporuke ali, ponavljam, ni slucajno na neke velike uloge, cak ni na srednje, pocetak je sezone, to se igra samo na male uloge dok se ne razjasne neke stvari malo bolje, duga je sezona, polako, imamo vremena biti u dobrom plusu :D nadam se da sam nekome pomogao pri izboru i da ce ovo biti nekome od eventualne pomoci na kraju i da cemo uzeti neke novce na kladionici :D sretno svima :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

sarajevo81
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo81 » 29 okt 2013, 19:11

adointer je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Sta mislite bi Li moglo biti zutih preko i crveni na utakmici atalanta inter, sudi rizzoli, a na poslednje dvije utakmice izmedju ova dva kluba je bio pravi mali rat, zamolio bih nekog za savjet
Inter ga je dobio 7-8 puta sa ovom budalom :) ali veceras cisto sumnjam da ce neko od Intera dobit crveni,,za Atalantu isto ne vjerujem,nije Inter toliko jak da prave crvene :)
sta rekoste za ove zute,moze li preko 5? (atalanta-inter)

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 29 okt 2013, 19:25

Slabo rekose, a ja Sam puko na cenera zuti preko i crveni da ce biti pa nek bude sta bude hah

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 29 okt 2013, 19:26

Narodni:

Janowicz 1.25
Tsonga 1.55
Emmen 1.45
Wisla 1.50
United 1.40
Chelsea x2 1.40
Fulham x2 1.40
Barcelona 2&3+ 1.65

Kvota: 20.44
Uplata: 3.00 KM
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 29 okt 2013, 19:41

Consigliere je napisao/la:Narodni:

Janowicz 1.25
Tsonga 1.55
Emmen 1.45
Wisla 1.50
United 1.40
Chelsea x2 1.40
Fulham x2 1.40
Barcelona 2&3+ 1.65

Kvota: 20.44
Uplata: 3.00 KM
jedino mi se ne svidja conga i taj celzi nez kakve ce postave biti , ako budu 2. proslo je :)
B-I-R !

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 29 okt 2013, 19:45

Espanyol-Malaga oba daju gol 1.85

Espanyol-Malaga oba daju i 3+ 2.35

Espanyol-Malaga over 1.5 1.pol. 2.90
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 29 okt 2013, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.