FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 29 okt 2013, 00:25

Nije valjda da ce Smajli dobiti otkaz :cry:

A sto se tice informacija u vezi pojacanja,sacekamo zimu i vidjet sta ce se realizovati.. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 okt 2013, 02:34

Ma nema potrebe da se prica po forumu kad se nista ne zna..ali jako blizu je relizacije svega toga..kad bude akk bude dobro jest ..akk ne nikome nista...Bosnjak I vjerovtno eto Zeba bi trebale biti ta dva pojacanja u vezi gdje nam skrioi..radi se jos o dva napadaca a o imenima nema potrebe pricati kad nije sa njima dogovoreno osim sto im je razgovarano sa menagerima
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 29 okt 2013, 07:51

wienultras je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Stana kako sam upoznat nece se vracati u Tuzlu na polusezoni. Daj boze da grijesim. Za Zebu je izvjesno da bi mogao doci, a jos izvjesniji je Bosnjak. Trebalo bi oba. Tu se valja jos jedno ime i te kakvo. Ako bih to rekao mnogi bi se smijali pogotov anonimus i takvi. To necu spomanjti ako ne budem bar 5% informisan da dolazi.
Za trenera sam ubijedjen da dolazi samo ne znam koji.
Najbitnije da su potencijalna pojacanja odusevljena uslovima koje Sloboda sada ima.
probisvjet moze li to ime na pp,molim te trese me neka groznica haha makar da se nadam ako nista..
potpisujem ako moze i meni u pp jer jutros sam se probudio sa osmijehom na licu de mi jos vise uljepsajte dan :D

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 29 okt 2013, 09:51

Ono što su u februaru mjesecu Prijatelji istakli kao primarni cilj jeste konsolidacija kluba, a rezultati će doći sami od sebe.
Zahvaljujući Predsjedniku radi se na ostvarenju tog cilja.
Sloboda je bila i bit će mamac mnogima, ali nismo mogli očekivati da ljudi trče ka nama kada smo svi dopustili da se npr.desi prošlogodišnje proljeće i jesen. Još uvijek je veliki posao pred nama, ali duboko vjerujem da ovaj grad ima kapacitete, a posebno nakon što su se i mlađi ljudi (govorim o 30-godišnjacima) uključili da pomognu pa tko kako može.
Azmir ima viziju; ima ebeno velika sredstva (da ne kažem da je bunar bez dna :mrgreen: ), ljudi kojima je trenutno okružen u gradu su kvalitetni ljudi koji ne žele ni marku za sebe i to je Azmir prepoznao; Mislim da je sasvim realno očekivati nastup Slobode u Evropi za neke 3-4 godine.

Sve prije je nerealno i zato me nanovo oduševi svaki novi kontakt sa Azmirom jer konačno imamo poslovnu osobu u svijetu fudbala...skuliranu, postavlja realne ciljeve, ide korak po korak, ne živi u oblacima!!!
tuzlanska Sloboda

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 29 okt 2013, 10:03

JTS je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Zeba se takodjer spominje da bi trebao pojacati Jedinstvo !
Zeba je vrhunac ove 'netrpeljivosti' i sada slijedi konačni obračun :mrgreen: :lol:
Otecemo vam Zebu ko sto je Chelsea oteo Tottenhamu Williana :lol: :lol:
Pusticemo nek kod vas odradi ljekarski i sve to i onda nek dodje nama.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 29 okt 2013, 10:13

Vrijeme je za promjene na Tušnju

Ekipa tuzlanske Slobode nakon 11 odigranih utakmica u Prvoj ligi FBiH nalazi se na trećoj poziciji sa 22 osvojena boda. Za bod je to manje u odnosu na Bratstvo te čak pet u odnosu na Jedinstvo, po svemu sudeći najozbiljnijeg pretedenta za ulazak u Premier ligu.

Prije početka sezone stvari su znatno drugačije izgledale. Favorit za ulazak u društvo najboljih bili su “crveno-crni”, no momčad sa Tušnja po dosada prikazanom na terenu daleko je od Premier lige. Ima i toga da igrački kadar nema kvalitet da preuzme teret favorita iz utakmice u utakmicu. No, za to je isključivo krivac Smajil Karić, koji je tokom ljetne stanke izvršio lošu selekciju igrača.
Na Tušanj su dolazili “polovnjaci”, a rijetki od tzv. pojačanja su još uvijek u “Rudarskoj 2″. Tako su otišli: Mirnes Smajlović, Miloš Galin, Dino Ljubas te Kemal Hadžić. Upravo ona pojačanja nakon kojih je Smajil Karić tvrdio da će Sloboda od naredne sezone biti član premijerligaškog društvo.

Sa ove tačke gledišta, povratak Slobode u elitu je ravan naučnoj fantastici. Istina, Karić je na domaćem terenu uspješniji od svojih predhodnika. U svih šest dosadašnjih utakmica Sloboda je na Tušnju upisivala pobjede. I tu mu ne može niko prigovoriti, bez obzira na činjenicu da Slobodina igra nema ni glavu ni rep. No, problem je kada “crveno-crni” idu u goste. Od mogućih 15 bodova Tuzlaci su na gostujućem terenu osvojili tek četiri boda. Poražavajuće je kada se zna da su ti bodovi protiv vjerovatno najlošijih ekipa u prvenstvu, Mladosti i Podgrmeča. Sa druge strane, Jedinstvo, Gošk i Orašje izlazili su lako na kraj sa Slobodom te bilježili pobjede bez primljenog pogotka.

Orašje razljutilo navijače, na potezu je Husić

Posljednji poraz, onaj koji se dogodio u Orašju minulog vikenda, bio je pljuska u lice svim tifozima Slobode. I oni najoptimističniji svjesni su da trenutna Sloboda ne može u Premijer ligu. Navijači su već odavno izgubili povjerenje u Karića. Čini se kako Smajil ima podršku samo alfe i omege kluba, Azmira Husića. Koji ga uostalom još uvijek i drži na klupi Slobode. No, postavlja se pitanje zašto? Pogotovo ako se zna da je Karić sezonu počeo bez izvještaja o minulom radu te planu i programu za budući period. No, i bez obzira na to , rezultati su ti koji ne čuvaju “leđa” Kariću.
Teško da Sloboda do odlaska na odmor može popraviti utisak sa ovim 51-godišnjim stručnjakom. Ekipi je potrebna čvrsta ruka u svlačionici i neko ko će psihološki oporaviti ekipu. U suprotnome, Tuzlaci će i naredne godine biti član Prve lige Federacije.

Pobjeda je bolja od orgazma!

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 29 okt 2013, 10:20

Koliko ima istine da dolazi Šuša iz Bratstva vama sad na zimu????????

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 29 okt 2013, 10:35

Gorki je napisao/la:Vrijeme je za promjene na Tušnju

Ekipa tuzlanske Slobode nakon 11 odigranih utakmica u Prvoj ligi FBiH nalazi se na trećoj poziciji sa 22 osvojena boda. Za bod je to manje u odnosu na Bratstvo te čak pet u odnosu na Jedinstvo, po svemu sudeći najozbiljnijeg pretedenta za ulazak u Premier ligu.

Prije početka sezone stvari su znatno drugačije izgledale. Favorit za ulazak u društvo najboljih bili su “crveno-crni”, no momčad sa Tušnja po dosada prikazanom na terenu daleko je od Premier lige. Ima i toga da igrački kadar nema kvalitet da preuzme teret favorita iz utakmice u utakmicu. No, za to je isključivo krivac Smajil Karić, koji je tokom ljetne stanke izvršio lošu selekciju igrača.
Na Tušanj su dolazili “polovnjaci”, a rijetki od tzv. pojačanja su još uvijek u “Rudarskoj 2″. Tako su otišli: Mirnes Smajlović, Miloš Galin, Dino Ljubas te Kemal Hadžić. Upravo ona pojačanja nakon kojih je Smajil Karić tvrdio da će Sloboda od naredne sezone biti član premijerligaškog društvo.

Sa ove tačke gledišta, povratak Slobode u elitu je ravan naučnoj fantastici. Istina, Karić je na domaćem terenu uspješniji od svojih predhodnika. U svih šest dosadašnjih utakmica Sloboda je na Tušnju upisivala pobjede. I tu mu ne može niko prigovoriti, bez obzira na činjenicu da Slobodina igra nema ni glavu ni rep. No, problem je kada “crveno-crni” idu u goste. Od mogućih 15 bodova Tuzlaci su na gostujućem terenu osvojili tek četiri boda. Poražavajuće je kada se zna da su ti bodovi protiv vjerovatno najlošijih ekipa u prvenstvu, Mladosti i Podgrmeča. Sa druge strane, Jedinstvo, Gošk i Orašje izlazili su lako na kraj sa Slobodom te bilježili pobjede bez primljenog pogotka.

Orašje razljutilo navijače, na potezu je Husić

Posljednji poraz, onaj koji se dogodio u Orašju minulog vikenda, bio je pljuska u lice svim tifozima Slobode. I oni najoptimističniji svjesni su da trenutna Sloboda ne može u Premijer ligu. Navijači su već odavno izgubili povjerenje u Karića. Čini se kako Smajil ima podršku samo alfe i omege kluba, Azmira Husića. Koji ga uostalom još uvijek i drži na klupi Slobode. No, postavlja se pitanje zašto? Pogotovo ako se zna da je Karić sezonu počeo bez izvještaja o minulom radu te planu i programu za budući period. No, i bez obzira na to , rezultati su ti koji ne čuvaju “leđa” Kariću.
Teško da Sloboda do odlaska na odmor može popraviti utisak sa ovim 51-godišnjim stručnjakom. Ekipi je potrebna čvrsta ruka u svlačionici i neko ko će psihološki oporaviti ekipu. U suprotnome, Tuzlaci će i naredne godine biti član Prve lige Federacije.

ko god je pisao ovaj clanak je polupismen.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 29 okt 2013, 11:13

DrzavaTuzla je napisao/la: ko god je pisao ovaj clanak je polupismen.

Ne znam druže,copy/paste sam nisam obraćao pažnju..mada mislim da piše ko je napisao (trebalo bi).
Pobjeda je bolja od orgazma!

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 29 okt 2013, 12:28

ado78 je napisao/la:Koliko ima istine da dolazi Šuša iz Bratstva vama sad na zimu????????
Kod nas može svaka šuša doć :lol:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 29 okt 2013, 13:11

toliko od Zebe :lol:
Sloboda Tuzla

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 29 okt 2013, 13:13

fukaratz je napisao/la:toliko od Zebe :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

A imali smo provjerene informacije.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 29 okt 2013, 13:19

Pa ne treba nama jer smo potpisali sa dva juniora ugovore tako da su popunjene pozicije. :D

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 29 okt 2013, 13:31

Gorki je napisao/la:
DrzavaTuzla je napisao/la: ko god je pisao ovaj clanak je polupismen.
Ne znam druže,copy/paste sam nisam obraćao pažnju..mada mislim da piše ko je napisao (trebalo bi).
Mogao sam se zakleti da je to onaj slino Selimović.
Sada nađem taj site i članak i gle čuda :roll:

Čini se kako Smajil ima podršku samo alfe i omege kluba, Azmira Husića. Koji ga uostalom još uvijek i drži na klupi Slobode.
Ova rečenica ili je trebala ići u drugačijoj formi ili je dio "Azmira Husića" trebao ići u apoziciju pa sve da bude jedna rečenica.
No, postavlja se pitanje zašto? Pogotovo ako se zna da je Karić sezonu počeo bez izvještaja o minulom radu te planu i programu za budući period.
Ovo je još groznije!
Bemti sunce nepismenosti :ugeek:
tuzlanska Sloboda

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 okt 2013, 13:37

klasik je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:toliko od Zebe :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

A imali smo provjerene informacije.
ljudi prenijeli iz prve ruke :lol:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 okt 2013, 13:41

Al nas izradi Zeba :roll: :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 29 okt 2013, 13:41

Možda je Zajko skapirao da je ona fuzija realizirana i to? :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 okt 2013, 13:43

Olimpic nas preduhitrio i vjerovatno ponudio bolje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 29 okt 2013, 13:45

Al nas j.eba Zajko Zeba :lol:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 okt 2013, 13:48

redblack je napisao/la:Al nas j.eba Zajko Zeba :lol:
zajko u olimpic,mozda varesanovic preuzme podgrmec,nkada neznas :lol:
moj smajli,al si se zacamentiro :lol:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Napapijri i 1 gost.