Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

jasko__
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la jasko__ » 29 okt 2013, 08:56

BoBo89 je napisao/la:
labe22 je napisao/la:Kakav Herrera, eto Pjanketa na zimu :D
Ma kakav crni Pjanke, citas li ti sta ljudi pisu? Dobar je on i sve to, al...nije ono sto nama treba, a ni fizicki nije na nivou premier lige.
Al zato Herrera :mrgreen: On jest, to sto ima statistiku ala Cleverly, nesto je laksi od Pjanketa, 90% forumasa nije ni culo za njega do "deadline-a", to cemo zanemariti. Pa pobogu, on je spanjolac...
Najjači post u poslednje vrijeme...apsolutno se slažem...

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 29 okt 2013, 09:44

Veceras ocekujem Zahu. Ako nista nek ga ubaci u kupu, da ne moramo gledati rezerve kad igraju. Imam visoko misljenje o tom igracu, samo se nadam da ce valjda nekad dobiti priliku.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 29 okt 2013, 10:46

BoBo89 je napisao/la:
Ma kakav crni Pjanke, citas li ti sta ljudi pisu? Dobar je on i sve to, al...nije ono sto nama treba, a ni fizicki nije na nivou premier lige.
Al zato Herrera :mrgreen: On jest, to sto ima statistiku ala Cleverly, nesto je laksi od Pjanketa, 90% forumasa nije ni culo za njega do "deadline-a", to cemo zanemariti. Pa pobogu, on je spanjolac...
Slazem se da bi Pjanac morao biti fizicki jaci za EPL, tu nema dileme iako EPL nije vise kao nekad prije. Polahko ali sigurno, iz godine u godinu, sve je vise onih koji su vise kreativni a manje fizicki jaki.

I za Ozila su neki govorili da nije dovoljno fizicki jak pa bi, ja mislim, United preporodio, kao sto je i Arsenal. Unitedu treba vise kreativnosti. Jednim dijelom to ide na dusu trenera ali i nema bas nesto kreativne igrace. To sto je Fergie izvlacio se ne moze ocekivati od nekog drugog.

To sto je Herrera Spanac meni ne znaci puno. Svejedno sto su oni sada "IN" i sto ce bit jos neko vrjeme, ali to je manje bitno u biranju pravog igraca. I ne bi rekao da je laksi od Pjanica. Mislim da nije.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 okt 2013, 11:00

Pjanić ima iza/uz sebe Strootmana i De Rossia, koji odrađuju ogroman posao za njega, tako da bi United morao prvo naći igrače slične njima, jer Carrick i Fella sigurno nisu to, Fletcher možda, ali onaj iz najboljih dana, a njega ćemo teško više vidjeti :|
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 29 okt 2013, 11:05

polahko ljudi imat ćete se kad' nervirat' ,tek je oktobar :D ...

Carrick i Fellaini bi se savršeno uklopili u igru sa Pjanićem(kao De Rossi i Strootman), ali ne vjerujem da je ista situacija sa RvP i Rooneyem. Međutim, kad' bi Pjanić igr'o malo povučenije to je već druga priča, ali otom-potom :D

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 29 okt 2013, 11:06

Ako veceras Zaha ne zaigra onda vala ne znam kad ce . Nikako mi ne ide u glavu kako on jos nije zaigrao pored uhljupa Younga i Sranjija .
Glory Glory Man United !!! :D

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 29 okt 2013, 11:21

Kako će se igrači opustiti protiv Norwicha, vjerujte mi. I tu ćemo popušiti foru
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 29 okt 2013, 11:24

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Kako će se igrači opustiti protiv Norwicha, vjerujte mi. I tu ćemo popušiti foru
To u top formi, dobili sve utakmice do sada, pa imaju bonus da se opuste.. Mamicu im, treba pola igraca plate srezat, pa trci jarane, gini... Nemozes hodat po terenu, i ispunjavat takticke zamisli, ta nisi pet metara visok, pa da na taj nacin pokrivas pozicije... Ima ih oko 50 % u ekipi, sto ne idu maximalno u duele. A kljuc osvajacke, pobjednicke igre, su dobijeni dueli. Djaba najbolja postava na svijetu. Nema ekekta od trckaranja oko igraca ako to ne izgleda odlucno. Onda, velika zamjerka, kada protivnik ima loptu na cetrdesetak metara od gola Uniteda, zna se desiti da oko njega na dva-tri metra nema nikog. Pa tu se napadi sijeku, odatle idu polukontre, kontre, itd.. Trener je tu da na to aludira, ne moze on uci na teren da objasanjava sta, kako, to igraci moraju tandemski radit.

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 29 okt 2013, 11:50

SamoZeljo je napisao/la:
BoBo89 je napisao/la:
Slazem se da bi Pjanac morao biti fizicki jaci za EPL, tu nema dileme iako EPL nije vise kao nekad prije. Polahko ali sigurno, iz godine u godinu, sve je vise onih koji su vise kreativni a manje fizicki jaki.

I za Ozila su neki govorili da nije dovoljno fizicki jak pa bi, ja mislim, United preporodio, kao sto je i Arsenal. Unitedu treba vise kreativnosti. Jednim dijelom to ide na dusu trenera ali i nema bas nesto kreativne igrace. To sto je Fergie izvlacio se ne moze ocekivati od nekog drugog.

To sto je Herrera Spanac meni ne znaci puno. Svejedno sto su oni sada "IN" i sto ce bit jos neko vrjeme, ali to je manje bitno u biranju pravog igraca. I ne bi rekao da je laksi od Pjanica. Mislim da nije.
Ocito sam nabasao na pogresan podatak ,spanjolac je par kila tezi.

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 29 okt 2013, 15:32

Ljudi ako mi ko može pomoci...
Necu moci gledati pa da me neko uputi na site gdje bih mogao download takme veceras nekad...a da ne saznam rezultat...jer sam nedavno sam pokusao to naci...ima na Dailymotion ali jbg vidio rezultat...
Moze i online gledanje...samo bez rezultata...ZNA LI KO POUZDANO MJESTO ZA NESTO TAKO????!!!!!!!!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 okt 2013, 15:46

jasko__ je napisao/la:Ljudi ako mi ko može pomoci...
Necu moci gledati pa da me neko uputi na site gdje bih mogao download takme veceras nekad...a da ne saznam rezultat...jer sam nedavno sam pokusao to naci...ima na Dailymotion ali jbg vidio rezultat...
Moze i online gledanje...samo bez rezultata...ZNA LI KO POUZDANO MJESTO ZA NESTO TAKO????!!!!!!!!!!
Trebalo bi tu biti:

http://forum.rojadirecta.es/forumdispla ... l-matches)\

http://www.gettyfooty.com/search/label/premier%20league
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 29 okt 2013, 17:44

rio_Ferdy88 je napisao/la:
jasko__ je napisao/la:Ljudi ako mi ko može pomoci...
Trebalo bi tu biti:

http://forum.rojadirecta.es/forumdispla ... l-matches)\

http://www.gettyfooty.com/search/label/premier%20league
Zahvaljujem...nadam se da cu uspjeti pronaci
ako ima jos ko neki link...za svaki slucaj... :mrgreen: :mrgreen:

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 29 okt 2013, 18:50

Meni ovo oko Pjanića sve ozbiljnije i ozbiljnije postaje :)
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 29 okt 2013, 18:52

Sta pisu o Pjanicu tamo engleski navijaci po forumima ? :D

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 29 okt 2013, 18:56

soxx je napisao/la:Sta pisu o Pjanicu tamo engleski navijaci po forumima ? :D
very smart player. :kahva:

pletto
Kontakt:

Post Postao/la pletto » 29 okt 2013, 19:11

neki link za gledanje tekme ???

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 29 okt 2013, 19:56

MUFC XI vs Norwich: Lindegaard; Rafael, Ferdinand, Vidic, Büttner; Zaha, Cleverley, Jones, Young; Januzaj, Hernandez.

ZAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 okt 2013, 19:59

Stvarno mi nije jasno kako Moyes stavlja kloca Buttnera ispred Fabia. Ali eto. Zanimljiva ekipa, da vidimo Januzaja kad igra desetku. Nadam se da ce Zaha bit dobar, ali tesko je momku kad mu je ovo prva utakmica ove sezone, a skoro smo u novembru yebote.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 29 okt 2013, 20:00

Napokon.. Sada naci kvalitetan stream, evo neki od njih:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 29 okt 2013, 20:01

Ovo bi trebao bit dovoljno dobar sastav za prolazak dalje. Iskusna zadnja linija, a prema naprijed ima dovoljno kvaliteta da se zabije neki gol. Zaha treba da se dokaže večeras, a Januzaj da još jednom potvrdi svoj kvalitet i potencijal. Neka Younga u kupovima, neka ovo bude njegovo takmičenje ove sezone. :D
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.