Haj savjet neko ko se bolje razumuje u Nba kosarku.Hvala unaprijed.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ma k'o da je bitno vise...ima vec 5 godina kako ga salju u penziju.Barkley je prije 3-4 sezone rekao da je gotovo sa Bryant-ovim utakmicama u kojima daje 40+ poena a samo u prosloj sezoni je imao 7 takvih utakmica.amerosm je napisao/la:Strucnjaci sa ESPN-a su analizirali proteklu sezonu i Bryanta stavili na 25.mjesto po ucinku...![]()
![]()
![]()
Samo nek tako nastave vratice im ovaj sa kamatama.
Sasvim ocekivano, mada ja bih ga stavio prije Noe i Bosha. Dakle, 22-23 mjesto. Bilo je dosta boljih igraca prosle sezone, da se ne lazemo. Al Mamba fanatici na sve zivo imaju primjedbu vec 12-13 godina, tako da me ne cudituzlak1987 je napisao/la:Stvarno sramota![]()
Sve to spalo na niske grane..Kakve analize sve bacaju na tv-u i ko sve ima prostor da prica sta misli je smijesno
Fanovi Kobea = fanovi Justina Biebera. Vec sam pravio ovu usporedbu.Luminary je napisao/la:Sasvim ocekivano, mada ja bih ga stavio prije Noe i Bosha. Dakle, 22-23 mjesto. Bilo je dosta boljih igraca prosle sezone, da se ne lazemo. Al Mamba fanatici na sve zivo imaju primjedbu vec 12-13 godina, tako da me ne cudituzlak1987 je napisao/la:Stvarno sramota![]()
Sve to spalo na niske grane..Kakve analize sve bacaju na tv-u i ko sve ima prostor da prica sta misli je smijesno
Napad je dosta raznovrsniji nego prosle sezone ali jednostavno nema kvalitete.Treba raditi na boljoj odbrani,jedino tako ovi Lakersi mogu biti ekipa koja ce igrati znacajniju ulogu na zapadu ove sezone.kokuz je napisao/la:Malo što sam gledao ove tekme u prvoj četvrtini nije loše, odlične kretnje u napadu i odlični Young.
Odbrana je kakva-takva, može puno bolje.
Pa 15ak ovih igraca da se stavilo u Lakerse proslu sezonu umjesto Kobija Lakersi ne bi bili ni blizu 45 pobjeda. Ispred njega su stavljani igraci cije se ekipe godinama ne mogu sastaviti te + igraci koji evidentno nisu bolji od njega.Luminary je napisao/la:Sasvim ocekivano, mada ja bih ga stavio prije Noe i Bosha. Dakle, 22-23 mjesto. Bilo je dosta boljih igraca prosle sezone, da se ne lazemo. Al Mamba fanatici na sve zivo imaju primjedbu vec 12-13 godina, tako da me ne cudituzlak1987 je napisao/la:Stvarno sramota![]()
Ma ESPN ranking je presmjesan njima je i Howard bio #2 i CP3 #3adnan24 je napisao/la:Ma k'o da je bitno vise...ima vec 5 godina kako ga salju u penziju.Barkley je prije 3-4 sezone rekao da je gotovo sa Bryant-ovim utakmicama u kojima daje 40+ poena a samo u prosloj sezoni je imao 7 takvih utakmica.amerosm je napisao/la:Strucnjaci sa ESPN-a su analizirali proteklu sezonu i Bryanta stavili na 25.mjesto po ucinku...![]()
![]()
![]()
Samo nek tako nastave vratice im ovaj sa kamatama.
Za pola sata igramo sa Warriorsima...valjda bude neki "stream".
@amypitar
Tesko je prognozirati ove pripremne utakmice,ne znam ni kakva ce biti minutaza,bolje igraj na poene.
Tracy McGrady ✔ @Real_T_Mac
Sitting here watching the Lakers, and I feel sorry for my boy Jellybean when he comes back!
6:24 AM - 23 Oct 2013
Gary Vitti on "Backstage Lakers" on @TWCSportsNet said that this year's team has the best chemistry of any squad in his 30 years w/ LAL
Velika prilika za svakog od njih da izbori mjesto u Lakersima i sljedece sezone kada se ocekuje mnogo ozbiljniji roster nego trenutni.amerosm je napisao/la:ili demotivisani, jer znaju da su tu samo da popune mjesta za 6-7 mjeseci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.