Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ko je to sve napisao? Ili to racunas Dzeku kao drugogo najboljeg na svijetu pa ako je Giroud bolji onda je on prvi? Jedini cirkusant si ti. Jedini koji podmece lazi si ti.
Znam ja sta je City, znam i sta je Dzeko, ali smijesno da se vec drugu sezonu Giroud omalavazava zato sto je Francuz u Arsenalu, a Dzeko kao da ga niko ne voli. Dzeko je bolji finisher, ali i veca lijenstina, zbog toga bih ja u svakom trenutku prije izabrao Girouda. Napisao sam na temi Dzeke, on je igrac koji je od 10-20. mjesta najboljih spiceva svijeta, sto nikako ne moze biti losa stvar.
Znam ja sta je City, znam i sta je Dzeko, ali smijesno da se vec drugu sezonu Giroud omalavazava zato sto je Francuz u Arsenalu, a Dzeko kao da ga niko ne voli. Dzeko je bolji finisher, ali i veca lijenstina, zbog toga bih ja u svakom trenutku prije izabrao Girouda. Napisao sam na temi Dzeke, on je igrac koji je od 10-20. mjesta najboljih spiceva svijeta, sto nikako ne moze biti losa stvar.
Celik!3,2,2.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ko je rekao da je Giroud najbolji napadač na svijetu bolidu? Za našu igru je bolji od Edina i koji će nam klinac drugi sidraš u ekipi? Nećemo Džeku, po ko zna koji put pišemo to na ovoj temi. Kao i vi čelzijevi, Hazard najbolji u univerzumu, Drogba najbolji napadač premierlige ikad etc etc, nećemo ulaziti u rasprave al jedini onaj koji je cirkusant, si naravno ni manje ni više nego, TI
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 28 okt 2013, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Dzeko spada u top 10, a da mu onaj ublehas obezbjedi minutazu, to bi i dokazivao. Pa Rivaldo je bio najbolji igrac svijeta,a u Milanu nije imao mjesto, recemo zbog jednog Ambrosinija ili koga vec. :kava:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Momak je Liverpoolov navijac.frankqqqqq je napisao/la:Ko je rekao da je Giroud najbolji napadač na svijetu bolidu? Za našu igru je bolji od Edina i koji će nam klinac drugi sidraš u ekipi? Nećemo Džeku, po ko zna koji put pišemo to na ovoj temi. Kao i vi čelzijevi, Hazard najbolji u univerzumu, Drogba najbolji napadač premierlige ikad etc etc, nećemo ulaziti u rasprave al jedini onaj koji je cirkusant, si naravno ni manje ni više nego, TI
@Trxel dokle ce biti prica on bi bio dobar da mu da neko sanse? Pa nek jede na treninzima, nek se bori kao da mu za hljeb treba pa ces vidjeti sto ne bi igrao. Eto nejg svi mrze jer je iz Bosne. To su ba gluposti, mi smo manje bitni nego sto mislimo. Kad je jedan Dwight Yorke iz Trinidada i Tobaga mogao biti najbolji strijelac sto ne bi mogao i Dzeko Bosanac? Samo mora raditi mnogo vise.
Celik!3,2,2.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Nisam to upratio, kontam Torres pa na Chelsea otišao, yebiga
Halalite Čelzijevci ako ste se našli uvrijeđeni, nije bilo namjere 

-
- Kontakt:
Da je Dzeko imao status HErnandeza, Ferguson bi ovde bio za vecinu navijaca trenerska ubleha koja je izlapila i koju je pojeo moderni fudbal a ti isti danas glorifikuju Fergusona.
Kakav Dzeko u Arsenalu, Dzeko je napadac koji se seta po terenu i ceka sansu na zicer, nikad on nece ko Giroud dobijati duele na sredini terena i raditi presing i igrati defanzivu, zato Dzeko kad bi dosao u Arsenal i tu bi iz rotacije ulazio u igru. Mislim polovnjak Negredo ga je izbacio iz prvih 11, haj Aguero je ponajbolji napadac na svijetu ali Negredo je prosjek teski...
Kakav Dzeko u Arsenalu, Dzeko je napadac koji se seta po terenu i ceka sansu na zicer, nikad on nece ko Giroud dobijati duele na sredini terena i raditi presing i igrati defanzivu, zato Dzeko kad bi dosao u Arsenal i tu bi iz rotacije ulazio u igru. Mislim polovnjak Negredo ga je izbacio iz prvih 11, haj Aguero je ponajbolji napadac na svijetu ali Negredo je prosjek teski...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 28 okt 2013, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kake veze ima sto je iz BiH. Jesam li rekao da ga neko mrzi. Samo mu ne da dovoljno prilike.. Ako ostane Pele na celu ove ekipe, vrlo brzo bi se moglo desiti da u pocetnom sastavu imamo jedno 7-8 Spanaca / Juznoamerikanaca. Nije to mrznja Dzeke i njemu slicnih, nego forsiranje drugih, njemu bitnih..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ali se spomnju Spanci i Juznoamerikanci kao da imaju neke povlastice. Covjek treba trenirati vise i jace, treba se boriti vise i jace, pa bi onda vidio sto ga neko moze izbaciti iz tima. Treba biti realan i reci da se Dzeko ne bori. Milion utakmica sam pregledao, i kvalitetan je zna igrati, ali dzaba sve to bez trke. Umjesto njeg igra igrac koji nije ni blizu kvalitete, ali sve nadoknadi trkom. Njima ne treba spic za davanje golova imaju Aguera, treba im borac.trxel je napisao/la:Kake veze ima sto je iz BiH. Jesam li rekao da ga neko mrzi. Samo mu ne da dovoljno prilike.. Ako ostane Pele na celu ove ekipe, vrlo brzo bi se moglo desiti da u pocetnom sastavu imamo jedno 7-8 Spanaca / Juznoamerikanaca. Nije to mrznja Dzeke i njemu slicnih, nego forsiranje drugih, njemu bitnih..
Celik!3,2,2.
Ocito znaju sto im treba. Da ne bi ovo islo u nedogled, ocekujem njegov transfer u klub gdje ce imati priliku pokazati ono sto vecina misli i zna da moze, npr. Galatu. :kava:AllGunsBlazing je napisao/la:Ali se spomnju Spanci i Juznoamerikanci kao da imaju neke povlastice. Covjek treba trenirati vise i jace, treba se boriti vise i jace, pa bi onda vidio sto ga neko moze izbaciti iz tima. Treba biti realan i reci da se Dzeko ne bori. Milion utakmica sam pregledao, i kvalitetan je zna igrati, ali dzaba sve to bez trke. Umjesto njeg igra igrac koji nije ni blizu kvalitete, ali sve nadoknadi trkom. Njima ne treba spic za davanje golova imaju Aguera, treba im borac.trxel je napisao/la:Kake veze ima sto je iz BiH. Jesam li rekao da ga neko mrzi. Samo mu ne da dovoljno prilike.. Ako ostane Pele na celu ove ekipe, vrlo brzo bi se moglo desiti da u pocetnom sastavu imamo jedno 7-8 Spanaca / Juznoamerikanaca. Nije to mrznja Dzeke i njemu slicnih, nego forsiranje drugih, njemu bitnih..

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja bih radije da on predje u Everton ili slican klub. Bitnije je njemu da igra protiv najjacih Engleskih timova, nego Turskih.
Celik!3,2,2.
cuj on ocekuje dzeku u galati oj boze kakvih talenata ima.. za sve si ti kriv alija
Dzeko je odlican fudbaler ali Arsenalu treba veci radnik na terenu. Meni je bolji od Girouda, ali onakvim setkanjem ne bi ni Bentnera izbacio iz prvih 11...A sto se tice Galate i turske lige opcenito, preporucio bi je samo najvecem neprijatelju, to je liga za gusenje i unistavanje fudbalskog talenta....
Mozda radi Mancinija,PIKE je napisao/la:cuj on ocekuje dzeku u galati oj boze kakvih talenata ima.. za sve si ti kriv alija

-
- Kontakt:
Ovaj Wenger stvarno nekad nije normalan, pa hebote kad se sjetim kako je prosle sezone Coquelin odigrao onaj mec sa Chelsijem i onda se povrijedio pa onaj malj Arteta takav mec nije imao otkako je dosao u Arsenal a stalno igra, sad da imamo Coquelina sa Flaminijem sve bi bilo lakse.
Uvijek neki spanski flop u svakoj dobroj generaciji sve ce da usere, nekad Almunia danas Arteta.
Uvijek neki spanski flop u svakoj dobroj generaciji sve ce da usere, nekad Almunia danas Arteta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kad je priča o Džeki stvar je jasna...medu top 10 napadača (iako bez zaustavljanja mogu nabrojat 10 boljih al ok)
al uvijek je kriv trener zato što ne igra,ili neka viša sila,šeik ne voli bosance jer mu nisu dali ono malo nafte što niko neda a niko ne buši...da je kojim slučajem se rodio u Španjolskoj igro bi stalno...ma dajte molim vas :S
sve dok ne zasluži neće igrat i to je jednostavno,da je bolji od Negreda i ekipe sigurno da bi igrao zar ne ?
al uvijek je kriv trener zato što ne igra,ili neka viša sila,šeik ne voli bosance jer mu nisu dali ono malo nafte što niko neda a niko ne buši...da je kojim slučajem se rodio u Španjolskoj igro bi stalno...ma dajte molim vas :S
sve dok ne zasluži neće igrat i to je jednostavno,da je bolji od Negreda i ekipe sigurno da bi igrao zar ne ?
-
- Kontakt:
Steta sto je dobio samo jednu utakmicu kazne,vec za vikend ce ponovo da nas patiBigBigBang je napisao/la:Ovaj Wenger stvarno nekad nije normalan, pa hebote kad se sjetim kako je prosle sezone Coquelin odigrao onaj mec sa Chelsijem i onda se povrijedio pa onaj malj Arteta takav mec nije imao otkako je dosao u Arsenal a stalno igra, sad da imamo Coquelina sa Flaminijem sve bi bilo lakse.

Ovo je klasicni primjer lazova, manipulatora koji izvrce rijeci i pokusava neke njegove fantazije da nametne nama!Torres_9 je napisao/la: a giroud bi u njemu blistao naravno
imate najboljeg golmana na svijetu ,najboljeg desnog i lijevog beka kao i stopere a naravno najbolji napadac danasnjice je giroud.
Vi ste barem ovdje na forumu ubjedljivo najveci cirkusanti cast izuzetcima

Jeste da budemo mnogo sarkasticni ali ako neko ne razumije sarkazam onda bolje da cuti!

Sto se tice Koksa bio je dobar svaku utakmicu sto je odigrao, pogotovo tu sa Chelseaem kada ga ona zivotinja Ramires povredi. Pre toga je imao dosta utakmica na desnom beku kao i na lijevom i uglavnom je bio dobar! E sada, zasto nije dobio sansu? Pretpostavljam da se opasno zamjerio Wengeru. Sjecam se jedne njegove izjave pocetkom prosle sezone da je rekao da ce otici ako ne dobije sansu. Te pretnje profesor uglavnom ne prasta.
Sto se tice sansi pojavila se vijest da je Frimpong na twitteru napisao nakon sto je saznao da nece biti ni sutra u opticaju za mec "Bilo bi drugacije da sam bjelac i Englez" posle je kao izbrisao ovaj tweet.
Ako se pokaze da je ovo tacno onda je on svoje otsvirao u Arsenalu!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Norvezanka koja je provocirala kokosi...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Pravda za Frimponga !
bit će pravda za njega na kraju sezone kad mu mislim istječe ugovor,novog neće dobiti nego će dobiti nogicu iz kluba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.