FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 okt 2013, 19:22

i wien jos nesto jesam li prvi napisao za dolazak Mehanovica i Hodzica iz Radnickog i MUjkica dok sezona jos nije bila zavrsila i likovi dodjose!
Sloboda Tuzla

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 28 okt 2013, 19:23

nemam se ja sta poklapat usima,ako necete info,makar bio i neprovjeren,podijeliti sa ostalim,navijacima,simpatizerima,nase slobode,nemojte prosipati gluposti..znaci ti znas,ali nebi da pricas...onda je bolje sutiti.jer ima jos ljudi kojima je sloboda sveta,za koju su tukli,plakali,krvarili..
i svaki dobar info makar i takav,budi ono nesto...ali tesko je to nekima objasniti,koji misle da je sloboda,kao i ovaj forum,privatno njihovo.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 okt 2013, 19:25

TzBulevar87 je napisao/la:Wien lik je dao usmeni pristanak i daleko od tog da je provala..
Provala je za onog igraca o kojem smo pricali u pp ako se sjecas..
to je drugo tada sam ti reko da se spominje i prica,, :mrgreen:
ako si bolje upucen,razuvjerio si me,i gotovo..

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 28 okt 2013, 19:25

Zeba se raspitivao o stanju u Jedinstvu, mozda i kod nas zavrsi nikad se ne zna. Bit ce paklen drugi dio sezone :D

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 28 okt 2013, 19:26

tropic je napisao/la:Zeba se raspitivao o stanju u Jedinstvu, mozda i kod nas zavrsi nikad se ne zna. Bit ce paklen drugi dio sezone :D
Samo na kraju zali boze para sto ce dat onaj ko drugi zavrsi :lol:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2013, 19:27

Pa dobro ne mogu se neke vijesti sad iznositi tek tako...sta trebamo sve reci ko nam dolazi I da se drugi loze da vec sad angazuju ove sudije...ebiga treba sacekati da se desi to ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 okt 2013, 19:28

wienultras je napisao/la:nemam se ja sta poklapat usima,ako necete info,makar bio i neprovjeren,podijeliti sa ostalim,navijacima,simpatizerima,nase slobode,nemojte prosipati gluposti..znaci ti znas,ali nebi da pricas...onda je bolje sutiti.jer ima jos ljudi kojima je sloboda sveta,za koju su tukli,plakali,krvarili..
i svaki dobar info makar i takav,budi ono nesto...ali tesko je to nekima objasniti,koji misle da je sloboda,kao i ovaj forum,privatno njihovo.
ko god je trazio napisao sam mu u PP da se radi o Bosnjaku! a sto drugi nece ni na PP da kazu to je njihov problem
Sloboda Tuzla

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 okt 2013, 19:32

fukaratz je napisao/la:
wienultras je napisao/la:nemam se ja sta poklapat usima,ako necete info,makar bio i neprovjeren,podijeliti sa ostalim,navijacima,simpatizerima,nase slobode,nemojte prosipati gluposti..znaci ti znas,ali nebi da pricas...onda je bolje sutiti.jer ima jos ljudi kojima je sloboda sveta,za koju su tukli,plakali,krvarili..
ko god je trazio napisao sam mu u PP da se radi o Bosnjaku! a sto drugi nece ni na PP da kazu to je njihov problem
tebe nisam ni prozvo,nemas se sta nalaziti :mrgreen:
uostalom,nije ni bitno svegami,samo kazem,i ostali vole znati o cemu se suska :mrgreen:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 okt 2013, 19:36

SaltCityAttack je napisao/la:Pa dobro ne mogu se neke vijesti sad iznositi tek tako...sta trebamo sve reci ko nam dolazi I da se drugi loze da vec sad angazuju ove sudije...ebiga treba sacekati da se desi to ebiga
ma znam dado...ali spici me zivac nekada,gledam svoju slobodu 15 godina,riki zna da sam veliki navijac,da volim slobodu,ali puknem na vake gluposti,moze i nama reci na pp jbg,i mi je volimo kao i on

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 okt 2013, 20:16

Radi se o Zajki Zebi koji je napustio Olimpiju i uskoro dolazi u TZ

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 okt 2013, 20:19

Skver je napisao/la:Radi se o Zajki Zebi koji je napustio Olimpiju i uskoro dolazi u TZ
Bravo, vidite kad neko se interesuje o klubu i raspita se Zeba je blizu dolaska u Tuzlu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 okt 2013, 20:25

Skver je napisao/la:Radi se o Zajki Zebi koji je napustio Olimpiju i uskoro dolazi u TZ
Bez provokacija al me cisto zanima kako ce Fukare reagovat da bivsi igrac Zelje dode igrat za vas ? :D
www.nkbratstvogracanica.com

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 okt 2013, 20:28

fukara87 je napisao/la:
Bravo, vidite kad neko se interesuje o klubu i raspita se Zeba je blizu dolaska u Tuzlu.
vidis covjek se raspito,i podijelio sa navijacima slobode..nije ni tebi bilo tesko,al hajde.
ako je tacno,nista me vise nije moglo obradovati danas,zaista lijepa vijest

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 28 okt 2013, 20:54

Zajko Zeba je zvao nekog iz Bihaća i raspitivao se kako je u klubu, ali ovi naši nisu ništa poduzeli izgleda. Sigurno je dobar igrač i u 1. ligi može puno pomoći

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 okt 2013, 21:01

cisto sumnjam da je Zeba sam od sebe zvao Tuzlu ili Bihac da se raspituje, vjerovatno su mu nesto prvo ponudili pa se on raspitivao o uslovima! a Zeba bi bio pojacanje za svakiklub u premier ligu a kamoli uo vom cumezu ;) dok ne potpise sve ovo uzimam sa rezervom jer je tako bilo i za golmana Hadzica (Zeljeznicar) prije pocetka sezone!
Sloboda Tuzla

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 okt 2013, 21:04

Zajko Zeba je space shuttle za ovu šaban ligu, a odličan i za PL što je u Želji i pokazao .. 30 godina, ih, ima on još nekoliko sezona ispred sebe .. eto, nadam se da je istina, jer takav mozak bi samo tako došao ovoj 'praznoglavoj' ekipi :D najveća mana ove ekipe je manjak kreativnosti, ali i efikasnost, Mujkić ne može sam u napadu .. nadam se da će doći još jedan provjereni napadač jer nam je potreban

šta na kraju bi za Stanu jebt, neki pišu da bi kao trebao doći, drugi da neće, isto za Bošnjaka :roll:

P.S. mene lično najviše nervira kad neki 'insajderi' dođu i napišu kako će neki igrač doći u Slobodu i ostane na tome, neće da daje više informacija .. poštovanje ako nekome odgovori u PP, ali ako ne, onda ne vidim svrhu davanje te informacije koja u tom trenutno nama ništa ne znači .. jebga, zagolicate nam maštu i onda ništa, ne može tako :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 28 okt 2013, 21:32

@slazem se sa @JTS za ovo PS :mrgreen:

recite nam ko dolazi :mrgreen:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 okt 2013, 21:35

JTS je napisao/la:Zajko Zeba je space shuttle za ovu šaban ligu, a odličan i za PL što je u Želji i pokazao .. 30 godina, ih, ima on još nekoliko sezona ispred sebe .. eto, nadam se da je istina, jer takav mozak bi samo tako došao ovoj 'praznoglavoj' ekipi :D najveća mana ove ekipe je manjak kreativnosti, ali i efikasnost, Mujkić ne može sam u napadu .. nadam se da će doći još jedan provjereni napadač jer nam je potreban

šta na kraju bi za Stanu jebt, neki pišu da bi kao trebao doći, drugi da neće, isto za Bošnjaka :roll:

P.S. mene lično najviše nervira kad neki 'insajderi' dođu i napišu kako će neki igrač doći u Slobodu i ostane na tome, neće da daje više informacija .. poštovanje ako nekome odgovori u PP, ali ako ne, onda ne vidim svrhu davanje te informacije koja u tom trenutno nama ništa ne znači .. jebga, zagolicate nam maštu i onda ništa, ne može tako :D
upravo tako,
a sto se tice stane,iz njegovih usta sam cuo da zeli nazimu kuci,sta ce biti vidicemo

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 28 okt 2013, 21:37

Mirza Varesanovic pregovara sa Slobodom , tako da bi on mogao postati nas novi trener , sto me pravo raduje !!! Dok je u Orasju gledao utakmicu , azmir je telefonskim pozivom kontaktirao varesanovica , razgovor je trajao oko 20 min ... sve je sad moguce !!!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 okt 2013, 21:38

RUDARSKA2 je napisao/la:Mirza Varesanovic pregovara sa Slobodom , tako da bi on mogao postati nas novi trener , sto me pravo raduje !!! Dok je u Orasju gledao utakmicu , azmir je telefonskim pozivom kontaktirao varesanovica , razgovor je trajao oko 20 min ... sve je sad moguce !!!
zezas :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 3 gosta.