Ne bih se slozio. Ako je vec sezona propala zasto ne dati priliku Pipu. Samo da vise ne gledam ovog drvosjecu sto samo panjeve skuplja.rope11 je napisao/la:Svejedno ko ce biti trener, sezona je ionako propala.![]()
Je*o me svak' ako sa ovim igracima nije u stanju zavrsiti u top 3, ali vec se odavno dokazalo da je on limitiran trener koji nije za vodjenje velikih ekipa.
Ispostovati ovaj ugovor do kraja i onda ga sutnuti. Skupa sa Matrijem i ostalim ljubimcima. Dalje ganjati Prandellija ili mozda cak Ancelotija. Nema ljudi moji hljeba ni od Pippa ni od Seedorfa ( koliko god ih covjek volio i postovao ), osim ako zelimo da se pretvorimo u jedan prosjecan i "bio jednom jedan Milan".
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Il Club più titolato al mondo!
Neka Pippa u Primaveri, tamo radi dobar posao i neka zasad tu i ostane. Od njega puno ocekujem u buducnosti, ali jos je prerano da zasjedne na klupu prvog tima.
Po broju primljenih golova smo medju najgorim u ligi, jos malo nam fali da prestignemo Sassuolo i Bolognu.
Zapata i Constant, koje su to prevare od igraca. Neka nam je bog na pomoci s njima.
Po broju primljenih golova smo medju najgorim u ligi, jos malo nam fali da prestignemo Sassuolo i Bolognu.

Zapata i Constant, koje su to prevare od igraca. Neka nam je bog na pomoci s njima.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Čini mi se da je Milan preuzeo ulogu Intera iz prošle sezone.
Plasman u CL za slijedeću sezonu je sad na bazi SF nažalost.
Plasman u CL za slijedeću sezonu je sad na bazi SF nažalost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jeste SF ali koji je i cilj na kraju krajeva izboriti to 3. mjesto ako nemaš nikakvih ambicija i ciljeva i samim time biti topovsko meso za Barcu i sl. klubove. Valjda onih 10-20m. Podsjećam opet Boban je to fino nedavno rekao Milan je klub bez ambicija i problem nije samo Allegri. Osjeti se to na igri i na igračima i zato se desi da otkinu bod Barci a da im Parma uvali 3kom.
Gledao sam tekmu na poslu stream je štekao više nisam vidio nego što sam vidio. I ono malo što sam vidio je bilo tanko. Krivo mi najviše što je onaj smrad cassano slavio gol ko da je osvojio ligu prvaka. Mame mu se najebem smećarske.
Sezona je propala i prije nego je počela a ako Allegri dobije nogu ja ne vidim ko bi ga mogao zamijeniti. Ne treba se igrati sa Pippom ili npr. Van Bastenom. Treba dovesti autoritet i pravog trenera mada bi volio vidjeti Maldinija iako je pitanje koliko je on voljan da se bavi trenerskim poslom.
Gledao sam tekmu na poslu stream je štekao više nisam vidio nego što sam vidio. I ono malo što sam vidio je bilo tanko. Krivo mi najviše što je onaj smrad cassano slavio gol ko da je osvojio ligu prvaka. Mame mu se najebem smećarske.
Sezona je propala i prije nego je počela a ako Allegri dobije nogu ja ne vidim ko bi ga mogao zamijeniti. Ne treba se igrati sa Pippom ili npr. Van Bastenom. Treba dovesti autoritet i pravog trenera mada bi volio vidjeti Maldinija iako je pitanje koliko je on voljan da se bavi trenerskim poslom.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
ja novog trenera ocekujem tek na ljeto kada levatu istekne ugovor, druge nam nema tako je kako je..
eto allegri je otkiro da nam Honda stize u Januaru definitivno, znaci Rami i Honda te jos neko pojacanje najavio je.. a ima i vijest da smo zainteresovani za nekog stopera iz francuske lige, ima 22 godine, vidjet cemo sta ce biti.
sad ce raskomadat lazio u srijedu pa ce sve opet biti na mjestu, mamicu im nehljebarsku.
eto allegri je otkiro da nam Honda stize u Januaru definitivno, znaci Rami i Honda te jos neko pojacanje najavio je.. a ima i vijest da smo zainteresovani za nekog stopera iz francuske lige, ima 22 godine, vidjet cemo sta ce biti.
sad ce raskomadat lazio u srijedu pa ce sve opet biti na mjestu, mamicu im nehljebarsku.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- francobaresi
- Kontakt:
Maldini je davno rekao da se neće baviti trenerskim poslom, barem ne još neko vrijeme. Ja sam za Pippa Inzaghia. Budimo realni, Berlusconi neće nikad dati treneru 5-6 mil. €, tako da velika svijetska imena otpadaju. Mada i nema ih puno koji su kvalitetni i slobodni. Jedino Mancini mi pada na pamet, a njemu daleko kuća bila od ovog kluba.
Ponavljam od igrača kao što su, Balo, Monto, Poli, De Jong, Mexes, Sciglio, Kaka, Saponara, Binho ,Abate , Pazzini, Gabriel od zime Honda i Rami. Od njih pametan i dobar trener može napraviti jak tim, tim koji će imati svoju igru i identitet. A ne svaku utakmicu igrati neplanski, ili onaj pokušaj famozne "spore igre" protiv Ajaxa.
Koliko je bezidejan Allegri govore i njegove izjave. Jučer je opet rekao " moramo popraviti igru u odbrani." Pa da je to najveći Milanov problem to se zna jos od prosle sezone. Znači imao je 3 mjeseca u novoj i skoro godinu u prošloj sezoni da to popravi i nije uspio. Koga to ona laže i vara, odnosno pokušava ubjediti da je sposoban za to.

Ponavljam od igrača kao što su, Balo, Monto, Poli, De Jong, Mexes, Sciglio, Kaka, Saponara, Binho ,Abate , Pazzini, Gabriel od zime Honda i Rami. Od njih pametan i dobar trener može napraviti jak tim, tim koji će imati svoju igru i identitet. A ne svaku utakmicu igrati neplanski, ili onaj pokušaj famozne "spore igre" protiv Ajaxa.

Koliko je bezidejan Allegri govore i njegove izjave. Jučer je opet rekao " moramo popraviti igru u odbrani." Pa da je to najveći Milanov problem to se zna jos od prosle sezone. Znači imao je 3 mjeseca u novoj i skoro godinu u prošloj sezoni da to popravi i nije uspio. Koga to ona laže i vara, odnosno pokušava ubjediti da je sposoban za to.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- francobaresi
- Kontakt:
Auu ja zaboravio da su se Turci unesrećili sa njim. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- francobaresi
- Kontakt:

Kaka, Matri, Poli i Gabriel su bili više nego ok.
Evo i par zanimljivih izjava smiješnog Galliania.
Galliani: "We should have had 2 penalties vs. Parma. The free-kick that lead to their 3rd goal was moved 6 meters forward by their players."
Galliani: "We expect someone to give us an explanation and also an apology."

Tu su "dokazi" za njegove tvrdnje.

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Činjenica da je sudija mogao svirati penal pogotovo kod igranja rukom, ali bolje sto nije. Jos samo da nas Lacio pukne na San Siru. Od Barce svakako očekujem da nas nakanta i papa papučaru 
Edit: O tome ja pričam čitavo vrijeme

Najbolja formacija u koju bi se savrseno uklopili nasi najbolji igraci, ali bojim se da cemo se nacekati da ovaj nas uradi nekakvu promjenu.
Radije forsiraj 433 i katastrofalnu igru do kraja, ne daj ti boze pokusati improvizirati i poboljsati igru na neki drugi nacin. Ne daj ti boze.
Konstantno melje o tome kako je problem u odbrani, a kada je doslovno mogao birati koga ce onda je izabrao panjinu Matrija. E pa eto ti sad, neka ti puse na sve strane. Je*e lud zbunjenog.
Radije forsiraj 433 i katastrofalnu igru do kraja, ne daj ti boze pokusati improvizirati i poboljsati igru na neki drugi nacin. Ne daj ti boze.
Konstantno melje o tome kako je problem u odbrani, a kada je doslovno mogao birati koga ce onda je izabrao panjinu Matrija. E pa eto ti sad, neka ti puse na sve strane. Je*e lud zbunjenog.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Fenomenalna formacija. Tu je i Poli da bude backup Hondi, mada on može i na još par pozicija odigrati. Ipak, primarni cilj je promjena trenera, bez tog nema ništa. Allegri siguno ide na kraju sezone, nema šanse da završi 3. u prvenstvu jer kasni 10 bodova (muxa je napisao/la:Činjenica da je sudija mogao svirati penal pogotovo kod igranja rukom, ali bolje sto nije. Jos samo da nas Lacio pukne na San Siru. Od Barce svakako očekujem da nas nakanta i papa papučaru

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Official : Silvestre has suffered a muscle injury on his right leg and will undergo further tests in ten days.

Nista novo u zemlji danskoj
Osim Alegrija treba otjerati čitav medicinski tim.
Balo imao manju saobraćajku

Balo imao manju saobraćajku
I sto je najbolje od svega, protiv Lazia i Fiorentine stoperski dvojac ce ciniti Zapata-Zaccardo.UrbyEmanuelson je napisao/la:Official : Silvestre has suffered a muscle injury on his right leg and will undergo further tests in ten days.

E blago nama. Blago.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Ne kontam zašto sste se svi uhvatili te formacije 4-2-3-1, a istovremeno kritikujete 4-3-3. Pa ove dvije formacije gotovo iste sa neznatnim razlikama. I kod jedne i kod druge imamo jednog špica i dva krilna napadaća, i 3 u vezni malo povučena. Uzmeš 4-2-3-1 povučeš Kaku malo nazad i dobiješ 4-3-3, uz to bi De Jong i Montolivo samo smetali jedna drugom u sredini. Za nas je idealna formacija 4-4-2 sa dijamantom u sredini. ElS mora igrati bliže golu. Drugi dio prosle sezone je igrao kao neko krilo i nije se baš nadavao golova. On i Balo trebaju igrati kao špicevi, Kaka iza nijh.
Što se tiće odbrane pošto nema Silvestrea možda Vergera dobije priliku, i onda da imamo kolubijansku stopersku liniju, a našta smo spali. Italijanski tim koji ima 2 kolumbijanca i 2 francuza za stopere, ne može tu biti nafake.
Što se tiće odbrane pošto nema Silvestrea možda Vergera dobije priliku, i onda da imamo kolubijansku stopersku liniju, a našta smo spali. Italijanski tim koji ima 2 kolumbijanca i 2 francuza za stopere, ne može tu biti nafake.
- francobaresi
- Kontakt:
Najbolja moguća formacija. Čak i ekipa izgleda sjajno, ali sve je to uzalud kad Allegri ne zna šta će sa ovim igračima.muxa je napisao/la:Činjenica da je sudija mogao svirati penal pogotovo kod igranja rukom, ali bolje sto nije. Jos samo da nas Lacio pukne na San Siru. Od Barce svakako očekujem da nas nakanta i papa papučaru

Zaista sjajna formacija i imamo odgovarajuće igrače za to, Niang, Saponara, Robinho kao back-up Shaarawyu, Kaki i Hondi. Muntari, Poli, Nocerino, Cristante(

@LegendKiller, jarane ta formacija "dijamant" ne može biti korištena u ovom Milanu. Dok je 4-2-3-1 idealana, s obzirom na izbor igrača. I nikako De Jong i Monto ne mogu smetati jedan drugom, možda nisi primjetio ali upravo je Allegri igrao ovu formaciju nakon ulaska Kaka i Matrija, što je i donijelo 2 gola i još dvije- tri lijepe prilike.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Tesko da Honda moze igrati krilo na visokom nivou, to cudo jos nisam video, ali 'ajde, lik je dosta jaci u centralnim rolama. Dijamant formacija deluje idealno, ali za to trebaju bas vrhunski bekovi, ne znam ima li to Milan, jedino ovaj mali De Sciglio...
- francobaresi
- Kontakt:
Keisuke pokriva sve role u ovom prednjem triu. Neke jako dobro neke nešto slabije. Ali mislim da bi mu ova formacija jako odgovarala, De Sciglio je napokon spreman i trebaće mu vremena da uhvati pravu formu. Zvučat će ti čudno, ali Abate je puno bolji nego lani, ne radi se o beku visoke svijetske klase ali je izrastao u jednog jako dobrog igrača.Paradajz je napisao/la:Tesko da Honda moze igrati krilo na visokom nivou, to cudo jos nisam video, ali 'ajde, lik je dosta jaci u centralnim rolama. Dijamant formacija deluje idealno, ali za to trebaju bas vrhunski bekovi, ne znam ima li to Milan, jedino ovaj mali De Sciglio...
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Koji smo mi zajeb napravili sa ovim Balotellijem, to je smiješno. Taj čovjek zna igrati, ali neće i karijera će mu definitivno propasti u idućih par godina. Dobro smo strovaljeni za njega, ali gorilo nam pa daj šta daš.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!