FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2013, 17:01

LloriS je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
NKJ je napisao/la:Pa vi se dižete što ste treći Bog vam dao. NOGOMET JE OVO. ŠTA BI TREBAO PLAKATI ŠTO MI JE KLUB "NAPOKON" PRVI. Dugo mi ovo čekamo, duugoo godina. Daj Bože da vi ne budete ovoliko čekali. Jer puno je 6 godina ići po selima. A evo i vi ste već 2. godinu. Tek učite kako se ovdje igra. Ne udjete li ovu godinu, biće vam sve teže i teže, vjerujte mi. Mi smo prvu godinu borili se za PL, nismo ušli i gotovo sve do sada, i sad kad napokon idemo na tu Premier Ligu, kad je u klubu sve za desetke, trebam ćutati ovdje. Ne trebam, logično da ću slaviti, da ću se dizati u nebesa. A kad počnemo gubiti, onda ću se poklopiti kao i svako. Tako to ide svugdje, volio bih vas vidjeti samo kako bi se ponašali da ste prvi. Istoo kao i mi. Zato bih vas molio da nema više svadja izmedju nas i vas jer mislim da mi ovdje trebamo biti ljudi, ipak Tuzla i Bihać su gradovi za ostale. Gračanlije me ne čude.
Problem je sto vi hocete prije nas u PL. Vjerujte, nece moci. ;)
Znas nekad bas fino nasmijati, neka treba nekad i takvih komentara :lol: :lol:
Ma moram malo radi ovih zagrizenih. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 okt 2013, 18:21

fukara87 je napisao/la:Daj ba sta se palite više koji vam je qurac, ostavite ba Biscane i ostale to nije nasa tema ovdje, ja ovdje pojedine ne mogu da shvatim nikako, sa svojim glupim postovima sam se udaljio sa ove teme, svakom je tesko gledati ovakvu situaciju u i oko kluba, ko je bio u Orasju vidio je slabosti nase ekipe a uz to sudija je grijesio da li namjerno ili ne ja to ne znam al kad se to dvoje sastavi onda i ne mozes doci do boda u gostima, treba bit realan i priznati da je Jedinstvo jace igracki i to je to, vi se palite i dalje i raspravljajte se sa Biscanima bez potrebe. Probat kako sakupit preko 30 bodova do kraja i da ne bude vise od 5 bodova minus u odnosu na Jedinstvo i onda probat pojacanjima napast to prvo mjesto i to je to, samo mogu reci da ce nam doci strasno pojacanje na proljece, iznenadit ce te se svi.
mozeli na pp
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 28 okt 2013, 18:28

Ne daj mu :lol:

Joj jeste svi loziona majko moja :roll:
tuzlanska Sloboda

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 okt 2013, 18:30

fukara87 je napisao/la:Daj ba sta se palite više koji vam je qurac, ostavite ba Biscane i ostale to nije nasa tema ovdje, ja ovdje pojedine ne mogu da shvatim nikako, sa svojim glupim postovima sam se udaljio sa ove teme, svakom je tesko gledati ovakvu situaciju u i oko kluba, ko je bio u Orasju vidio je slabosti nase ekipe a uz to sudija je grijesio da li namjerno ili ne ja to ne znam al kad se to dvoje sastavi onda i ne mozes doci do boda u gostima, treba bit realan i priznati da je Jedinstvo jace igracki i to je to, vi se palite i dalje i raspravljajte se sa Biscanima bez potrebe. Probat kako sakupit preko 30 bodova do kraja i da ne bude vise od 5 bodova minus u odnosu na Jedinstvo i onda probat pojacanjima napast to prvo mjesto i to je to, samo mogu reci da ce nam doci strasno pojacanje na proljece, iznenadit ce te se svi.
moze brate na PP ;)
Sloboda Tuzla

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 okt 2013, 18:35

Ne bi ja nista da govorim u pp ali znam vec jedno veliko pojacanje za proljece, mnogima je preskup i klubovima iz premijer lige a kamoli u Federaciji, jedan igrac koji je blistao u Premijer ligi, a za to je sve zasluzan Azmir sto ce doci kod nas vjeruj te mi.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2013, 18:38

Pojacanja su vrh, pogotov igrac koji je pred vratima Slobode. Svaka cast za Azmira.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 28 okt 2013, 18:44

Svaka cast vrhunski igrac (nemam pojma ko je :D )
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 okt 2013, 18:48

zasad jedini dolazak je Miljenko Bosnjak! dosta ih se jos spominje al niko nije potpisao barem zasad!
Sloboda Tuzla

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 okt 2013, 18:52

fukara87 je napisao/la:Ne bi ja nista da govorim u pp ali znam vec jedno veliko pojacanje za proljece, mnogima je preskup i klubovima iz premijer lige a kamoli u Federaciji, jedan igrac koji je blistao u Premijer ligi, a za to je sve zasluzan Azmir sto ce doci kod nas vjeruj te mi.
Ako izuzmemo Bošnjaka (po vašim pričama sam skontao da je već kaparisan), jedini mi na pamet pada Zeba.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2013, 18:55

Ko je to jos pored Bosnjaka hahahaa....gdje cez Zebu nama lajali smo o covjeku pravo jedno vrijeme..ali cisto sumnjam I Osim ga je pustio da ode zbog parabda sta zaradi covjek
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 okt 2013, 18:56

fukaratz je napisao/la:zasad jedini dolazak je Miljenko Bosnjak! dosta ih se jos spominje al niko nije potpisao barem zasad!
Kako ce potpisati kad jos nije ni zavrsena polusezona, nego vec sa se pocinju rjesavat neka pojacanja. Posto je ovaj igrac slobodan o kojem pisem on bi vec mogao uskoro doci u Tuzlu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 okt 2013, 18:58

nikolic je obecao ljetos da dolazi na polusezoni,ko je taj fantomski igrac,nemam pojma,
nije ronaldo da se tako krije,ali hajde,cekacemo pauzu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2013, 19:02

Neka nam dodje Nikolic , Bosnjak vrc smo u startu za gol u gostima jaci...eh treba nam jos 4 da I protiv sudija se igra jer treba racunat I na njih
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 okt 2013, 19:03

fukara87 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:zasad jedini dolazak je Miljenko Bosnjak! dosta ih se jos spominje al niko nije potpisao barem zasad!
Kako ce potpisati kad jos nije ni zavrsena polusezona, nego vec sa se pocinju rjesavat neka pojacanja. Posto je ovaj igrac slobodan o kojem pisem on bi vec mogao uskoro doci u Tuzlu.
pa dao je usmeni pristanak i dogovoreni su svi uslovi, potpisat ce cim zavrsi polusezona, za razliku od Stane Nikolica koji jos nije dao usmeni pristanak! al hajd ko god da je dobro doaso ;)
Sloboda Tuzla

slayer
Kontakt:

Post Postao/la slayer » 28 okt 2013, 19:04

fukara87 je napisao/la:Ne bi ja nista da govorim u pp ali znam vec jedno veliko pojacanje za proljece, mnogima je preskup i klubovima iz premijer lige a kamoli u Federaciji, jedan igrac koji je blistao u Premijer ligi, a za to je sve zasluzan Azmir sto ce doci kod nas vjeruj te mi.
jel' Zajko? :D

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 okt 2013, 19:09

ko je daousmeni pristanak.kome...kada...ti vidioo..svi u kontaktu sa upravom izgleda,
sve menadzeri,sad cu ti reci,za bosnjaka je provala,za tog fantomskog igraca nemam pojma,jer neznam ko je
za nikolica znam,cuo sam iz njegovih usta prije nepuni mjesec..sve je to jos rekla kazala,nadam se da grijesim,i da sve bude tako jer slobodu volim vise neg zivot svoj,svi sve znaju,a kao cucese,
ok becam dolazi na proljece,daso je usmeni pristanak :roll:
pa bude,bude hebai ga :roll:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 okt 2013, 19:15

wienultras je napisao/la:ko je daousmeni pristanak.kome...kada...ti vidioo..svi u kontaktu sa upravom izgleda,
sve menadzeri,sad cu ti reci,za bosnjaka je provala,za tog fantomskog igraca nemam pojma,jer neznam ko je
za nikolica znam,cuo sam iz njegovih usta prije nepuni mjesec..sve je to jos rekla kazala,nadam se da grijesim,i da sve bude tako jer slobodu volim vise neg zivot svoj,svi sve znaju,a kao cucese,
pa zar je tesko nekad posjediti sa nekim iz uprave? ako Bosnjak ne dodje ja se iste sekunde odjavim s foruma a ako dodje poklopi se usima! a za Stanu nidje veze samo to mogu reci
Sloboda Tuzla

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 okt 2013, 19:16

Otkud Stana obećao kad ima ugovor do juna naredne godine, posudba jedino ? :?

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 28 okt 2013, 19:17

Wien lik je dao usmeni pristanak i daleko od tog da je provala..
Provala je za onog igraca o kojem smo pricali u pp ako se sjecas..
075

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2013, 19:20

fukaratz je napisao/la:
wienultras je napisao/la:ko je daousmeni pristanak.kome...kada...ti vidioo..svi u kontaktu sa upravom izgleda,
pa zar je tesko nekad posjediti sa nekim iz uprave? ako Bosnjak ne dodje ja se iste sekunde odjavim s foruma a ako dodje poklopi se usima! a za Stanu nidje veze samo to mogu reci
Moguce je ja Beckam dodje haro je u PL ali engleskoj hahahha
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.