Gdje mogu skinuti NBA Open Court emisije od 3 sezone koja je pocela ima tri sedmice????

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Na istoku ti sa New Yorkom bukvalno dolazi do prekida, mozda jos tu Detroit da se ubaci prije clevelanda, a 8. ce vjerovatno na silu uci u PO, dok na zapadu imas i Denver, Dallas, NOP, MiN....Kobe Bryant je napisao/la:Pa ovako na prvu :
Zapad :
1. LA C.
2. Oklahoma
3. San Antonio
4. Houston
5. Memphis
6. Golden State
Istok:
1. Miami
2. Indiana
3. Chicago
4. Brooklyn
5. New York
6. Cleveland
Meni na papiru ovako jaci Istok , mada ce se opet ove slabe ekipe sa istoka boriti za prvi pick draft-a .
S tim da ce i Miami i Chicago i Indiana pobijediti svaku ekipu sa Zapada u Finalu. Jedino se Spursi mogu nositi sa te tri ekipe i dobiti te utakmice u finalu. Prvih par ekipa sa Zapada nema sta traziti protiv ove tri ekipe sa Istoka, osim Spursa koje sam na pocetku izdvojio. Imaju tu i Clippersi, koji ce biti jaci i zbog zbog samog prisustva Doca Riversa, ali mislim da su i tako slabiji od Spursa.JHam je napisao/la:Na istoku ti sa New Yorkom bukvalno dolazi do prekida, mozda jos tu Detroit da se ubaci prije clevelanda, a 8. ce vjerovatno na silu uci u PO, dok na zapadu imas i Denver, Dallas, NOP, MiN....Kobe Bryant je napisao/la:Pa ovako na prvu :
Zapad :
1. LA C.
2. Oklahoma
3. San Antonio
4. Houston
5. Memphis
6. Golden State
Istok:
1. Miami
2. Indiana
3. Chicago
4. Brooklyn
5. New York
6. Cleveland
Meni na papiru ovako jaci Istok , mada ce se opet ove slabe ekipe sa istoka boriti za prvi pick draft-a .
a sta mislis da li postoji samo makar 1% sanse da se bynum trudi da osigura garantirani ugovor, pa da se onda vrati starim navikama?adriano_leite je napisao/la:Nema razloga da ovo bude mazanje ociju iz Clevelanda, jer Cavsi jos uvijek imaju pravo odustati od njegovog ugovora, jer mu nije kompletan ugovor garantovan.
Pa mogao se onda potruditi i prosle godine, jer je i tada igrao za ugovor. Mogao je komotno onda odigrati sezonu, dobiti max ugovor na 5 godina i onda se vratiiti "starim navikama". Sada igra za ugovor od 12 miliona dolara i ne moze vise ni dolara dobiti od tih 12 miliona. Cavsi su se max zastitili s njim, tako da ce samo vrijeme pokazati ko je i sta je Bynum.KK_Bosna je napisao/la:a sta mislis da li postoji samo makar 1% sanse da se bynum trudi da osigura garantirani ugovor, pa da se onda vrati starim navikama?adriano_leite je napisao/la:Nema razloga da ovo bude mazanje ociju iz Clevelanda, jer Cavsi jos uvijek imaju pravo odustati od njegovog ugovora, jer mu nije kompletan ugovor garantovan.
nesto ne vjerujem da se lijen covjek moze preko noci promijeniti i postati super-radoholicar...
eh, sada lijepo leci i da cujemo sta ima reci edin, najveci kosarkaski znalac na balkanu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.