Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ja opet ponavljam, ŠTO SE MENE TIČE, mogu da ga ne osvoje i mogu da ispadnu odmah u utorak od Chelsea ništa im neću reći, ali sve je do njih i čisto sumnjam kad objektivno i realno sagledam situaciju da ce Wenger odustati od ovog kupa kao sto sam ja odustao
- frankqqqqq
- Kontakt:
@soxx nikad to nije bio neki trofej za prestiž, šega je stavljat prvotimce koji očito da imaju neke šanse da osvoje ligu ove sezone da igraju tu utakmicu i bezveze se umaraju, sve ih na klupu poslat i ove momke što ne igraju često i djecu staviti da igraju.
@seamane ae i ti šuti gori si skeptik od alana hansena, da možeš posro bi se po svemu što je vezano za klub
@seamane ae i ti šuti gori si skeptik od alana hansena, da možeš posro bi se po svemu što je vezano za klub
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 27 okt 2013, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
imate specijalan pozdrav od brata nedima
PS. @franqqq buraz jel ti ozbiljno misliš kad kažeš da imamo šanse da osvojimo ligu?

PS. @franqqq buraz jel ti ozbiljno misliš kad kažeš da imamo šanse da osvojimo ligu?
- frankqqqqq
- Kontakt:
a što ne bi brate? Ako se adekvatno pojačamo u januaru moglo bi se i to hladno dogodit, treba tu još širine zbog povreda koje nas kontstantno prate i to je to, igru imamo, trenera imamo, imamo i igrače samo da se još neke kockice poslože, a što se toga tiče, sigurno da smo jedni od favorita za osvajanje 

bolje osvojiti i taj miki maus cup nego ništa na kraju sezone,bar se bi prekinuo dugi niz od suhe kite
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
lakše ćemo njega osvojiti nego ligu ili lp,zato treba širina a ona je trenutno naknap.Flamini ozlijeđen i nema ga tko zamjeniti na pravi način u ovim jakim utakmicama
ja se poslije onolikih razočarenja prije ne smijem ni usuditi da pomišljam o nekoj tituli a kamoli da gajim bilo kakve nade o njoj.. samo nek oni igraju dobro, rezultati ce kad-tad doci, to je tako jednostavno..frankqqqqq je napisao/la:a što ne bi brate? Ako se adekvatno pojačamo u januaru moglo bi se i to hladno dogodit, treba tu još širine zbog povreda koje nas kontstantno prate i to je to, igru imamo, trenera imamo, imamo i igrače samo da se još neke kockice poslože, a što se toga tiče, sigurno da smo jedni od favorita za osvajanje

Majstor ostaje majstor
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Gdje je sad Arnel da svojim optimizmom uvjeri šire mase kako se moze do najmanje 3 trofeja ove sezone kao i da je Frimpong klasa 

Nakon ove 4 utakmice znace se koliko imamo sansi za titulu
Dani istine dolaze.... Ako se ovo prezivi, sve je moguce.
ovaj novembar ne bi ni Bear Grills prezivio, nekako sam skeptican... 

Novembar možda nekako i preživite, ali decembar teškoProfesor je napisao/la:ovaj novembar ne bi ni Bear Grills prezivio, nekako sam skeptican...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dajte nemojte sad tu negativu, idemo fino po maksimum kao sto bi Arnel rekao
Imamo strasnu ekipu samo da nam je dobiti 5 minuta prostora ostalo je dominacija

Imamo strasnu ekipu samo da nam je dobiti 5 minuta prostora ostalo je dominacija

"Mikel Arteta will only serve a one match ban following his red card against Palace at the weekend."
A.F.C. Bournemouth!
da je bar dobio kaznu neigranja cijelu sezonu,velike koriste od njega,bolje da igra onaj mali Hayden
Gnarby potpisao novi ugovor
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... m-contract" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... m-contract" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Seaman je napisao/la:da je bar dobio kaznu neigranja cijelu sezonu,velike koriste od njega,bolje da igra onaj mali Hayden

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.