TzBulevar87 je napisao/la:Nije da provociram, ali, cini mi se da sa Crnkom uopste ne bi imali manji bodovni saldo s tim da bi igrala ostala katastrofalna, kakva je uostalom i sad pod Vojvodinom palicom..
Preveliku ste hampu digli u vezi Crnke a ispostavlja se da je ipak 90% do igraca i njihove (ne)igre..
100% je do Crnke koji nije obezbjedio tim, dozvolio da neki igrači koji bi sad pravili prevagu odu a nisu nas koštali, te za iste pare zakucao sa nekim potrebnim igračima na određenim pozicijama, a na nekim pozicijama je ušao u sezonu bez uopšte igrača. Primjer: 5 štopera a nemamo desnog beka, pa desnog beka upražnjava štoper, u vezi takođe igra štoper, nemamo špic igrača, nemamo desno krilo... itd itd.
Da ne pričamo da su njegove pripreme bile slabije od fizičkih priprema profesionalnih šahista. Činjenica i da smo imali loše sportske sreće zadnjih nekoliko kola, ali naravno činjenica je i da nema ko da dâ gol, opet dok Vojvoda ne uprska sa timom koji on sastavi i spremi, ja i niko drugi mu ništa neće ovdje reći.
Svi koji prate Radnički vidjeli su i u Banovićima i u Kaknju istu igro, žar i zalaganje, u Banovićima smo pobjedili u Kaknju nesretno izgubili. Momci se stvarno trude i činjenica je da nas niko nije nadigrao, dalo jesmo najmanje golova, ali naša odbrana nije dozvolila ni jedan gol iz igre ove sezone, a mnogo smo sigurniji od kako je Vojvoda došao.
Mislim da je nezahvalno porediti utakmice protiv Igmana, Troglava i Mladosti, koje je "vodio" Crnka sa utakmicama protiv Čapljine, Slobode, Bratstva, Jedinstva, GOŠK-a, Budućnosti, dvije pobjede, nerješeno i dva nesretna poraza u 95 minuti... Svi koji misle da bi ispod 3 razlike Crnka prošao na zapaljenom Tušnju, u tvrdoj Gračanici ili da bi išta uradio u Banovićima... Pa vi ga bar najbolje znate.
EDIT: Svi se žale na Grbešića, Karića i slične jer su nesposobni, igrači nisu krivi jer trener je odgovor za njihovo prisustvo, on je taj koji treba da vidi da li on ima tim za što mu se nalaže, a ne posle kada on sastavi ekipu i on ih spremi i on ih uigra, ne mogu nikako ti igrači biti krivi jer ne bi ni bili tu da pružaju lošu/dobru partiju da ih trener nije tu ostavio i stavio da igraju itd.