Premijer liga 2013/14
Re: Premijer liga 2013/14
realno tezak raspored za mladu ekipu gorazda...tri boda ih dijele od sredine tabele...predstoji laksi raspored i samim tim ispunjenje cilja a to je 7-8 pozicija...pozdrav
-
- Kontakt:
Slažem se da je težak raspored,ali sad da će biti 7 ili 8 ,teško.maho je napisao/la:realno tezak raspored za mladu ekipu gorazda...tri boda ih dijele od sredine tabele...predstoji laksi raspored i samim tim ispunjenje cilja a to je 7-8 pozicija...pozdrav
Zadnja izmjena: handballspieler, dana/u 21 okt 2013, 17:38, ukupno mijenjano 2 puta.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Gorazde odustalo od kupa.Pametan potez.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
brzi najjaci si kad je najpotrebnije. U skenderiji se rukomet igra zadnjih 30 godina ti si falio da koju pametnu prozboris
Igrao se i igrat će se,al je riječ o neispunjavanju uvjeta(dimenzija).A i tebi nešto upalo u okobosnjak_033 je napisao/la:brzi najjaci si kad je najpotrebnije. U skenderiji se rukomet igra zadnjih 30 godina ti si falio da koju pametnu prozboris

7. kolo Premijer lige BiH:
Petak:
Goražde - Čapljina 1
- nema dileme čini mi se, iako je Goražde slabo, ovo bi trebali pobijediti
Zrinjski - Gradačac 1
- čini mi se da Zrinjski ovo pobjeđuje
Krivaja - Čelik 1
- da li je vrijeme za prvi poraz?
Subota:
Gračanica - Bosna 2
- bez Međića i Salkića, dva najbolja igrača, sumnjam da se možemo čemu nadati
Vogošća - Maglaj 1
- Maglaj preloš
Kozara -mlijekoprodukt - Sloga 2
- čini mi se da Sloga ovdje pobjeđuje
Prijedor - Izviđač 2
- Prijedor je nešto pobjeđivao ali gosti ako odigraju kao u prvom kolu u Gračanici pobjeđuju
Konjuh - Derventa 1
- Konjuh kad se zaleti sve melje
Kako je ovo bilo super kolo za poraze Čelika, Bosne i Dervente i za prvo mjesto Gračanice ali ove povrede nas ubiše, baš šteta
Petak:
Goražde - Čapljina 1
- nema dileme čini mi se, iako je Goražde slabo, ovo bi trebali pobijediti
Zrinjski - Gradačac 1
- čini mi se da Zrinjski ovo pobjeđuje
Krivaja - Čelik 1
- da li je vrijeme za prvi poraz?
Subota:
Gračanica - Bosna 2
- bez Međića i Salkića, dva najbolja igrača, sumnjam da se možemo čemu nadati
Vogošća - Maglaj 1
- Maglaj preloš
Kozara -mlijekoprodukt - Sloga 2
- čini mi se da Sloga ovdje pobjeđuje
Prijedor - Izviđač 2
- Prijedor je nešto pobjeđivao ali gosti ako odigraju kao u prvom kolu u Gračanici pobjeđuju
Konjuh - Derventa 1
- Konjuh kad se zaleti sve melje
Kako je ovo bilo super kolo za poraze Čelika, Bosne i Dervente i za prvo mjesto Gračanice ali ove povrede nas ubiše, baš šteta
Undici stelle - ACM 1899
Krivaja-Čelik 29:37
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Zrinjski-Gradacac 37-25
Goražde - Čapljina 28-28 Katastrofaaaaaaaaaaaaaaaa
bruka, čapljina sa omladinom i 3 na klupi, stvarno brukadedas je napisao/la:Goražde - Čapljina 28-28 Katastrofaaaaaaaaaaaaaaaa
Gracanica-Bosna 27-35 (14-18). Zasluzena pobjeda gostiju koji su na najbolji nacin iskoristili odsustvo dva najbolja igraca Gracanice Salkica i Medjica.
Prijedor - Izvidjac 28:25 (14:12)
Konjuh-Derventa 28-28, pol 14-14, bod bez 2 vazna igraca Pekica i Ristica!
Slažem se sa Derventa da je ovo njima veliki bod zbog ne igranja ova dva igrača, ali pitam se dali postoji u ovoj državi ili u ovom savezu neko ko će zaustaviti ove i slične sudijske parove?????
Ovo sinoć u Živinicama je bilo sve ali ne rukometno suđenje. Rakar - Raca vi, pod hitno, okačite pištaljke o klin, a i Kamberović, koji je bio mjerilac vremena, pod hitno idite iz rukometa. Jedino u Živinicama mjerilac vremena krade vrijeme od domaćina. Čuo sam od ljudi da je prošlo kolo u SA kada je Konjuh igrao protiv Bosne ukradeno preko 10 sec tj tačno 13 sekundi u zadnjih minut i pol, a kod nas. Ma katastrofa razmišljam da sledeću utakmicu uđem u teren pa da budemo domaćini u SA
A Junuzović priča za sebe j... mu onaj Tufekčić sve njegovo.
Ovo sinoć u Živinicama je bilo sve ali ne rukometno suđenje. Rakar - Raca vi, pod hitno, okačite pištaljke o klin, a i Kamberović, koji je bio mjerilac vremena, pod hitno idite iz rukometa. Jedino u Živinicama mjerilac vremena krade vrijeme od domaćina. Čuo sam od ljudi da je prošlo kolo u SA kada je Konjuh igrao protiv Bosne ukradeno preko 10 sec tj tačno 13 sekundi u zadnjih minut i pol, a kod nas. Ma katastrofa razmišljam da sledeću utakmicu uđem u teren pa da budemo domaćini u SA

kozara-sloga 24:27
Seljak iz Nove Topole i bivsi igrac, miljenik saveza, BL rukometnih sportskih krugova...jbg dok sam igrao 4 crvena a golman, sve spominjao sudijama familiju zenski dio ponaosob a najmanje 20 puta mi doslo da im otmem crveni i sam sebi pokazem...Beskicmenjaci, amebe, najvece zlo sporta. Derventa solidna ove godine. Veliko pojacanje jokanovic na golu, stabilan klub, sve obaveze prema igracima se postuju, sto je danas rijetkost u sportu. Jedini kiks zavidovici, ovo dobro, jos ako se vrate iz Sarajeva neporazeni, mislm da bi bio izvjestan plasman medju 3 i liga 4. Nazalost liga nikad nije bila nekvalitetnija, al o tom bi se dao napisati esej, o stanju u savezu, klubovima, sudijskoj organizaciji...
- gradacac10
- Kontakt:
Nije valjda nesto zajebo njegov lukavcanin ?konjuh je napisao/la:Slažem se sa Derventa da je ovo njima veliki bod zbog ne igranja ova dva igrača, ali pitam se dali postoji u ovoj državi ili u ovom savezu neko ko će zaustaviti ove i slične sudijske parove?????
Prijatelju,ima nas koji smo gledali tu utakmicu.Kakve sudije,šta pričaš,bilo greški na obje strane,al zato u vas nešto ne štima u klubu. Postali ste neugodan protivnik kao domaćin,psovke sa tribina,klupe...o igračima da ne pričam. Ono je vrlo nekulturno ponašanje , trebate malo razmisliti i o psihijatru,pogotovo kod vašeg trenera.konjuh je napisao/la:Slažem se sa Derventa da je ovo njima veliki bod zbog ne igranja ova dva igrača, ali pitam se dali postoji u ovoj državi ili u ovom savezu neko ko će zaustaviti ove i slične sudijske parove?????
Zivinice super odbrambena ekipa, nema ko dati gola........
Bambi- Donekle si i upravu, mada mislim da je to do trenera jer, kako sam čuo od ljudi koji dolaze na treninge, vrlo malo vježba napad.
Lifebook - Jeste bilo ružnih scena al publika je svugdje ista niko ne voli goste. Ovo je kulminacija jer su nam sudije uzele utakmicu u Prijedoru, Sarajevu pa relativno i Vogošći na žalost za to su krivi nesporazumi na relaciji Jasko - sudiska organizacija mada su to lični interesi i Konjuh nebi trebao s time imati veze. Ako si gledao tekmu sjeti se kontra dosuđene noge na 2 razlike, a u korist Dervente i presjecanja tj zaustavljanja Konjuhovih kontra napada da bi se ukazala pomoć povrijeđenom na kontra strani, a isto tako se puštalo da Derventa izvede kontru zabije gol i onda se zaustavi vrijeme i pomogne Konjuhovom igraču.
Sve u svemu Derventa odlična sa pomalo kratkom klupom,a Konjuhov napad nije ni za druge lige.
Sudije ponavljam okačite pištaljku o klin
Lifebook - Jeste bilo ružnih scena al publika je svugdje ista niko ne voli goste. Ovo je kulminacija jer su nam sudije uzele utakmicu u Prijedoru, Sarajevu pa relativno i Vogošći na žalost za to su krivi nesporazumi na relaciji Jasko - sudiska organizacija mada su to lični interesi i Konjuh nebi trebao s time imati veze. Ako si gledao tekmu sjeti se kontra dosuđene noge na 2 razlike, a u korist Dervente i presjecanja tj zaustavljanja Konjuhovih kontra napada da bi se ukazala pomoć povrijeđenom na kontra strani, a isto tako se puštalo da Derventa izvede kontru zabije gol i onda se zaustavi vrijeme i pomogne Konjuhovom igraču.
Sve u svemu Derventa odlična sa pomalo kratkom klupom,a Konjuhov napad nije ni za druge lige.
Sudije ponavljam okačite pištaljku o klin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.