lazio veoma tesko, mnogo su losi, losa forma, losa igra, sve loselays2005 je napisao/la:ljudi fale mi lazio i steaua za 85 km ? šta mislite moze li doci ?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Da probam nešto brzinski:
Florida - Tampa Bay over 5,5 @ 1,85
Ottawa - San Jose X2 @ 1,45
i ne valja mi listić ako nema jednog ovakvog
Columbus - Anaheim odg u 1. trećini @ 2,75
Florida - Tampa Bay over 5,5 @ 1,85
Ottawa - San Jose X2 @ 1,45
i ne valja mi listić ako nema jednog ovakvog

Columbus - Anaheim odg u 1. trećini @ 2,75
što reče ibra na kraju prvog "e u pichku materinu"deno_TM87 je napisao/la:Za večeras:
Lazio - Cagliari pik 1 1.50
At.Madrid - Betis 1 1.30
Costa daje gol(Atl.Madrid) 1.75
St.Etienne - PSG(SP) 2 2.00
Ibrahimović daje gol(PSG) 2.00
Porto - Sporting Oba daju gol 1.75
Eto ga druze.Jos malo i lova je tvoja.lays2005 je napisao/la:ljudi fale mi lazio i steaua za 85 km ? šta mislite moze li doci ?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Roma hendikep (+3,5) prosao, ne znam ni ja sam kakoHaHu1x2 je napisao/la:Lacio mi se gadi, PSG cekam na jednom listicu pa sam te ta 3 ispratioEdinho992 je napisao/la:Lazio, PSG, Atletiko, Porto, Roma(koš)h2, kvota 13

Evo ga i Porto 3:1, zaokruzen listic vec

EDIT. St. Etienne pocrvenio, prati PSG kako stize

B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
-
- Kontakt:
Pokušat nešto preko noći uzet
Minnesota-Green Bay 47.5 više 1.85
Oriente-Guabira 2.5 manje 1.85
Columbus-Anaheim 4.5 više 1.57
Colorado-Winnipeg 5.5 manje 1.75
Los Angeles-Edmonton 6.5 više 2.9
Kvota 27.27 Uplata 3 km
Minnesota-Green Bay 47.5 više 1.85
Oriente-Guabira 2.5 manje 1.85
Columbus-Anaheim 4.5 više 1.57
Colorado-Winnipeg 5.5 manje 1.75
Los Angeles-Edmonton 6.5 više 2.9
Kvota 27.27 Uplata 3 km
Mater im mutavu, za masne pare ih čekamHaHu1x2 je napisao/la:Roma hendikep (+3,5) prosao, ne znam ni ja sam kakoHaHu1x2 je napisao/la:Lacio mi se gadi, PSG cekam na jednom listicu pa sam te ta 3 ispratioEdinho992 je napisao/la:Lazio, PSG, Atletiko, Porto, Roma(koš)h2, kvota 13![]()
Evo ga i Porto 3:1, zaokruzen listic vec
EDIT. St. Etienne pocrvenio, prati PSG kako stize

ado899 je napisao/la:Zadnji za veceras:
Lagano proslo

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
e vala bile su i rizicne kvote haosado899 je napisao/la:ado899 je napisao/la:Zadnji za veceras:
Lagano proslodanas 4 prolazna od 5 listica.
B-I-R !
samo je pitanje koliko ulazes na ovako male kvote...ado899 je napisao/la:ado899 je napisao/la:Zadnji za veceras:
al svakako sretno i dalje...
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 27 okt 2013, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
kad ti nisu rizične nađi meni svaki dan 1.7 kvotu pa da postanem najbogatiji čovjek na svijetuHaHu1x2 je napisao/la:e vala bile su i rizicne kvote haosado899 je napisao/la:ado899 je napisao/la:Zadnji za veceras:
ako mislis ozbiljno ja i hocumarioo8888 je napisao/la:
kad ti nisu rizične nađi meni svaki dan 1.7 kvotu pa da postanem najbogatiji čovjek na svijetu

B-I-R !
Pretpostavljam da su ulozi mizerni, u protivnom ih ne bi skrivo, al nema veze, samo nastaviado899 je napisao/la:ado899 je napisao/la:Zadnji za veceras:

Ganola,bez znojenjamiky_hz je napisao/la:Na prvu bez kalkulisanja za 10 sekundi ispisano![]()
Lazio,Juventus,Dinamo,Celzi oba gol,Galata 2 6,26

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prijatelju odigram max 5 listica po danu kad ima ponude kad nema 3maxHaHu1x2 je napisao/la:e vala bile su i rizicne kvote haosado899 je napisao/la:ado899 je napisao/la:Zadnji za veceras:

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
-
- Kontakt:
Eto dogovoreno počinjemo od sutra može?,Ti ovdje postavi parove ja uzimam.Počet ću sa 5 km sve što dobijem stavljam na idući dan u Nedjelju imamo čistih 205.16 KM.HaHu1x2 je napisao/la:ako mislis ozbiljno ja i hocumarioo8888 je napisao/la:
kad ti nisu rizične nađi meni svaki dan 1.7 kvotu pa da postanem najbogatiji čovjek na svijetu
hvala, druze, ovo sam u letu danas vidio da si napisao i pratio sam tezgmiky je napisao/la:
danas chelsea, monaco i porto kvota je 6.78 i pare u džepenku

Mrsko mi prijatelju skrivati ime,prezime itd, mozda si primjetio nekad mi nema i onog zutog kad postavim dobitnih listic al dobro vase je da vjerujete ili ne skoro svaki koji sam postavio je bio prolazan i to postavljam kad imam vremena posto radim, nedeljom odmaram i tad najvise postavim listica a ovim danima kad ugrabimEdinho992 je napisao/la: Pretpostavljam da su ulozi mizerni, u protivnom ih ne bi skrivo, al nema veze, samo nastavi

Zadnja izmjena: ado899, dana/u 27 okt 2013, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Na svakom tiketu po tri fulana paraBelieve je napisao/la:Ja danas stavljam na Newcastle protiv Sunderlanda.Kvota 2.5 je više nego dobra,Sunderland je očajna ekipa,a Newcastle im se želi revanširati za onaj bolan poraz prošle sezone.
Također sam stavio i na Udine.S obzirom da je Roma bez Gervinha i Tottija i s obzirom na jačinu Udinesea na Friuliju,nekako sam siguran da je vrijeme za prvi kiks a ujedno i poraz Rome.Kvota 2.90![]()
Čvrsto vjerujem i u Sassuolo protiv Catanie,kvota 3.50čista dvica a x2 je 1.65.Mada ništa ovo ne nagovještava,Sassuolo uopšte nije dobar u gostima,ali vidjećemo.
Bologna 1,valjda i ona proigra,vrijeme je![]()
Sociedad da dobija sa 2 i više razlike![]()
i Lazio 1![]()
kvota 253,75![]()
Drugi listić Feyenoord,Zwolle-AZ oba daju
,Del Potro bi trebao dobit Federera
,Sassuolo zabija
,Monaco
,Chelsea k.p.(vjerujem u Mourinha,Chelsea je počeo bolje igrat)
,Anderlecht k.p.
1 i Sociedad
kvota 28.55
Treći listić Slavija X bubnuo bezveze,Sassuolo x2
,Goteborg 2
,Schaffhausen 2
,Chelsea
1x,Tottenham 1
,Monaco 1
,Anderlecht 1
![]()
112.65 kvota
Sretno svima.

HaHu1x2
Momak,koji je tvoj problem?

Jel' ti zaista imaš nekih problema?Konstantno pokušavaš da mi izbaksuziraš listiće i nešto pametuješ.Eto danas si uspio,bio si u pravu.Jel' ti drago? Jesi li sretan? Mislim napraviti poređenje koje kaže da Sunderland nije očajan jer je njihov Altidore dao nama 3 gola je smiješno,žalosno.Šta si time htio reći?Ako si gledao utakmicu mogao si vidjeti da Sunderland nije bio puno bolji,utakmica je bila ravnopravna tokom većeg dijela meča i na kraju je Borini odlučio onim sjajnim udarcem.
Skoro si mi nešto komentarisao,rekao sam ti da me ne citiraš i da me ne zanima tvoje mišljenje.I opet to danas radiš isto.Također neku noć ljudi čekaju Benficu za pare i nadaju se da će dobiti,a ti ulaziš sa komentarom "od dobre kvote da će oba dat gol ili Olympiacos dat gol,oni našli igrat Benficu",nešto u tom fazonu.Zašto ti to treba?Isto evo sada što ovom čovjeku komentarišeš.U pravu je on.Kad bi svaki dan imao sigurnu kvotu 1.7,ja bi bio bogat čovjek.Svi mi bi bili bogati.Zato svaki prijedlog dobro dođe,makar to bile male kvote.Čuj "još te čekam",pa i možeš samo čekat,jer ti ovdje provedeš čitav dan,dok ima neko ko mora ispunjavati svoje obaveze.
Ja te pozdravljam i molim te lijepo da me više ne citiraš i ne komentarišeš listiće moje.Ako već to želiš,onda stvarno reci nešto korisno poput "s ovim se ne bi složio jer to i to",možda to i vidim,pa to izbacim.

I možda si uspio izbaksuzirat one listiće,ali nisi uspio izbaksuzirati dan.
http://prntscr.com/205z76" onclick="window.open(this.href);return false; isplata 80.49

Čestitke mariu,svaka čast.Isto tako čestitke zgmikyu na PSV-u,te adi na svemu što je skinuo danas.Uspješan dan.
You'll never walk alone.

jedan dobio,drugi pao,,nista,napunio sam malo racun

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.